АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 743
  • 323
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Привет!
Честит имен ден на всички празнуващи! Много радост, здраве и късмет!

Мимс, пиши после как сте! Дано всичко е наред!  Praynig
Карим, браво че Дани е по-добре - това е най-хубавия подарък!  Grinning
Кайли, заглавието е  Peace
Аз пък ще ви почерпя по случай първия дълоочакван кучешки.

Няма да се оплаквам сега, само ще кажа, че мисля скоро да мина на успокоителни.  Confused Втора вечер ме докарва до рев Ивайло.
Сега пък да ви разсмея - една съседка вчера го нарече "сладко кюфтенце"  Joy Joy hahaha  newsm78 Crossing Arms

# 301
  • София
Вст, сега видях, съжалявам и аз!  Cry

# 302
  • София
Честит имен ден на всички именици!

Аз съм вкъщи с пневмония. Двустранна. Лекарката искаше в болница да ме праща, ама аз отказах. Митко и той е болен и е болнично до неделя. Та сега Калоян ще ни гледа май  Sad Снощи ми беше супер зле, с висока температура. Как се докарах дотук не знам. Миналата седмица пих пет дни антибиотик. Сега съм на Аугментин. Дано той подейства.

Хайде лек ден и приятни разходки!

# 303
  • София
Нана, бързо да се оправиш и ти!  Praynig

# 304
  • гр.София
 Мила Вст, съжалявам  за дядо ти. Прегръщам те.

Нана,дръж се,не предавай фронта.

Още веднъж-честит празник на мацките с красивото име  bouquet

# 305
  • София
Честито на всички именници   bouquet

ВСТ съжалявам за дядо ти  Hug

Нана - дано бързо се оправиш, че двустранна пневмония си е сериозно заболяване. Дано и Митко да не е стигне до пневмония, и да пазите Кало здрав.

Елфче - честито ви зъбче, айде - другите по-лекичко да се покажат. Много голям твоя юнак - браво  Laughing

Кайли - супер е заглавието, аз съм за.

Ние утре пътуваме да си вземем Миташки. Той продължава да прави всеки ден бели - майка ми казва, че за него важала приказката "Където ида мамо - все ме бият" ( в нашия случай само с вдигане на пръст се разминава). Последно беше изтръгнал - ключа за лампата от стената ( не ми се мисли как го е постигнал  ooooh! )

Марго - лек път още веднъж

# 306
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ  bouquet
Кайли, заглавието ти е много хубаво Peace

# 307
Честито на всички носещи тези прекрасни имена !Бъдете живи и здрави ,а специално на мама elen@ леко раждане ,тя подаръка вече си го има  Grinning

Ваня съжалявам за загубата ти  Cry Hug

# 308
Понеже е малко раничко слагам биричка за почерпка. Преборих си изпита. newsm44

А колкото по-топло става,толкова по не ми се чете. Искам вече почивка и плаж.

вст съжалявам за дядо ти. Трудно е да загубиш обичан човек. Cry

Нана бързо оздравяване.

# 309
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!   bouquet

Kaili, браво за изпита! PeaceКолко останаха?А заглавието е точно в целта.И Вики е на тази вълна. Tired Simple Smile
Nana77, бързо оздравяване!Сега се пази повече, че не е шега работа.
Elwing, честито ви зъбче!Ама вярно е голям мъж Ивчо.Браво! Hug
MimSss, как е Виктор?Бързо оздравяване! Peace
Vst_80, съжалявам за загубата ти.

Днес е празника на град Пазарджик.Няма да ви казвам каква е лудница.Не можеш да се разминеш по улиците.А колко сергии и въртележки има... ooooh!
Вики обаче не иска да се качва нито на въртележка, нито на люлки, на колички...никъде.Страх я е.Чак се разтреперва. Rolling Eyes
Има ли и други такива щури човечета?

# 310
  • София
Кайли, браво за изпита!  Peace
Пух, и аз не мога да си представя как е станало това с ключа за лампата   Rolling Eyes ooooh!
Ембър, честит ви празник на града!  Simple Smile За въртележките - возим се заедно  Crazy , сам аз не смея да го пусна, че в някой момент решава да стане и да подскача примерно Laughing Пробвах на една влакче, дето е по-затворено и не може да излезне или да падне да го сложа сам, ревна от страх.
Иначе какво да ви кажа - има Т - 38.  Rolling Eyes Sad Той и мъжа ми е малко болен. Дано ни се размине леко. Praynig

# 311
  • София
Благодаря ви за пожеланията!  Hug
Аз днес подаръка си го получих рано, бях на преглед и бебо е добре, намалил е малко темпа на растеж и сега бърза, но само със седмица, всичко друго е ОК. Тежи 2500  Crazy

Всички болни да оздравяват бързо! Стига вече болести!
Kaili , честито за изпита, моите започват в края на юни  ooooh!

# 312
Здравейте, милички  Hug
Много ви благодаря за подкрепата - както винаги сте страхотни. Съжалявам, че не писах до сега, но просто в момента ми е изключително трудно. Загубих един от най-скъпите и ценни хора в живота си, болката е ужасна. А и всичко стана толкова нелепо - чувствам се виновна, безсилна, идва ми да крещя с цяло гърло. И нали хората са казали, че злото не идва само, та от днес татито е без работа, ние вече три дни и тримата сме болни, а аз колкото и да се опитвам от три дни не мога нито да мигна, нито да хапна. Вече чувствам,че съм на края на силите си. Трябваше и да заведем Лори днес в църквата с нас, защото се оказа, че няма кой да я гледа. Милата, все едно усещаше какво ми и през цялото време стоеше притихнала, сгушена в мен. Притеснявам се и за баба, която милата, благодарение на заболяването й не съзнава много какво се случва, но не се чувства добре в дома на майка ми - за съжаление майка ми явно тотално си е изгубила ума и се държи доста зле с нея, баба плаче и ме моли да си я заведа в къщи  Sad Аз исках да я взема при нас и да си се грижа за нея, но майка ми се е запънала, крещи като обезумяла  #Crazy и не я пуска  Cry
Незнам какво ще се случва още, незнам как ще се развият нещата, но силно вярвам и се моля това да е поредния труден и тежък момент от нашия живот. Ще чакам и се надявам скоро нещата да тръгнат в друга посока.

Съжалявам, че ви натоварвам за хиляден път, но толкова много чувства и емоции са се насъбрали в мен, че имах нужда да споделя  Embarassed

Кайли, браво за изпита  Hug
Болничките ни да оздравяват бързо  Hug
Искам да поздравя и всички празнуващи днес   bouquet

# 313
  • София
http://images26.snimka.bg/005904663.jpg

VST Cry иска ми се да ти дам кураж, знам че  ти е много трудно. ДАно по - бързо отмине този период в живота ви  bouquet

# 314
  • София
Вст, гушкам те много!  Hug Hug Hug Cry Нека всичко лошо е зад гърба ви и ви чакат само хубави неща занапред! Оздравяйвайте бързо! И дано татито си намери работа!  

Общи условия

Активация на акаунт