Рогчетата на pina.....

• 86 504
  • 316
  •   1
Отговори
# 120
jaklins, dtti, много се радвам, че са ви харесали!   Flutter

# 121
  • Paris
Снощи пак ги направих, и с кашкавал и със сирене. ММММММММММММММ, чудни!  bouquet

# 122
Страхотни са . Благодаря за рецептата   bouquet

# 123
записвам рецептата - изглеждат страшно вкусни - после ще чета и коментарите

# 124
 Pina, имаш едно черпене от мен. Много обичам рогчетата до бившето кино "Република"  и мисля, че тези много наподобяват вкуса им. Снощи правих 1/2 доза с масло и маргарин, плънки от яйце със сирене и кренвирш, вече свършиха, сега ще търся мас, да пробвам и оригинала.     bouquet

Сега видях, че и други са ги правили с масло и маргарин. Не съм чела цялата тема.

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 17:01 от Amaretto

# 125
Да във фурната до бившето кино Република ги правят точно по тази рецепта, но със св. мас!  Peace На времето като стажувахме, моя приятелка и съученичка беше там, та знам със сигурност. Е, ако не са се променили нещата за толкова години...

# 126
  • В града на тепетата
И аз днес ги направих отново, като сложих и малко кашкавалче при сиренцето, вкуса ми е трудно да го опиша, защото просто трябва да се опитат.
Суперррррррр са  newsm74   
Pina, къде ги кри тез рецепти досега  newsm51

# 127
Ааа, не ги крия аз  Simple Smile , писала съм, но като нямам снимка и никой не обръща внимание  Tired  Всичко от училище ми е много сполучливо и от хлебните и от сладкарските истории...   newsm10

# 128
  • София
аз ги направих за втори път и сложих двойна доза сирене и станаха още по-хубави.

# 129
  • София
Ох, аз още не съм ги направила  Tired Имам и мас и всичко, но упорито избягвам да ги направя, защото знам, че половината ще ги изям сама, а съм на диета ... ooooh!
Не мога повече да гледам тези снимки #Cussing out

# 130
да, аз може да спра да посещавам темата, не се чудете ако не отговарям..., ама трябва да отслабна поне малко  Tired

# 131
да, аз може да спра да посещавам темата, не се чудете ако не отговарям..., ама трябва да отслабна поне малко  Tired
Joy Joy Joy
 hahaha Умишлено не влизам в тестените теми - сега ако не смъкнем, през  лятото- кога. Лебедунката я гледам - скоро пак ще стане лебедКА.
pina пък ти давай и другите сполучливи рецепти от у-ще - и хлебни и сладкарски. Нека ги имаме - за зимата. Мхм, май се самозалъгвам, до тогава едва ли ще издържа Blush

# 132
  • USA
Пристрастих се към тези рогчета вече,ден през ден ги правя и не мога да спра Blush
Пина,много ти благодаря  bouquet

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 04:28 от SkyBlue

# 133
Днес най-вероятно и аз ще се разпиша тук. Крайно време е. След като одеве качих две снимки и отново установих, че датата не съвпада, след като я оправих, компа нещо отказва да ми разпознае апарата, та снимки най-вероятно няма да има  Confused

# 134
хмммм, на 1кг брашно 20гр мая ли се слага, да не би да има грешка в грамажите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт