Старомодно ли ви звучи това име?

• 17 418
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • София
На мен много ми харесва.

# 196
Нормално си звучи - харесва ми даже, но и да ми звучи старомодно на мен, чудя се - как това ще повлияе на вашия избор за име  Peace

# 197
  • Пловдив
На мен много ми харесва Peace

# 198
И на мен ми харесвал

# 199
Моята дъщеричка трябваше да казва така, ако разбира се това зависеше от майка ми. Тъй като баща ми е Стефан, тя много държеше точно така да кръстя детето си. Въпреки това аз и мъжа ми решихме друго. Не, че не ми харесва, но когато стане дума за имена аз винаги правя разни странни асоциации с различни предмети. Например Стефания ми звучи като чиния. Смешно звучи, но е така. Въпреки всички мнения (положителни или отрицателни)във форума важно е и двамата родители да харесват и заедно да изберат името на детенцето си. Неприятно е когато се налага да се съобразяваш с предпочитанията на друг (роднина).

# 200
Страхотно име

# 201
  • Варна
Не.

# 202
Името си е много хубаво и не мисля, че звучи старомодно Peace
Даже доста ми харесва!

# 203
Името е супер, въобще не е старомодно. Важното е на вас да ви харесва, а и как звучи в комбинация с фамилията и презимето.

# 204
  • Пловдив
Много си е хубаво името,харесва ми.
Но не ми харесват почти всички умалителни-Стефи,Стеф... Crazy
Умалително за Стефания,което бих ползвала е Ния.Страхотно е!!!

# 205
Страхотно е!!!

# 206
Хубаво е, не ми звучи страромодно, но препочитам Стефани.  Peace

# 207
Имам слабост към това име, все пак татко ми се казваше Стефан Cry  И живот и здраве , един ден да имам дъщеря искам да е Стефания.
Изобщо не  е старомодно Naughty И какво изобщо означава едно име да е старомодно newsm78
Има български имена, които вече са забравени Пресиан, Маламир (на бг. ханове) и са си много хубави, а народа се юрнал да ражда Есмералди, Ериковци, Виченцовци Rolling Eyes

Никакви си Стефани или други изчанчени. Стефания е красиво. Галено става Стефи, и Ния, все е хубаво. И Стефана също ми харесва.
Друго име, което много харесвам е Яна. За момче Йоан, Константин

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 22:20 от Шилан & Шиар

# 208
  • София
Не Flutter

# 209
И на мен ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт