"Дневникът 43" - лятото дойде, стягайте се за море!!!

• 10 660
  • 431
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро  Grinning
lideto70 честито минусче,давай все така   bouquet
Иле успех на контролното  Peace  Hug
Mirama браво и на теб за минуса  Hug

И моят кантар днес показа - 0.5 кг  Flutter 
Днес имам цял ден да уча...толкова контролни ще имам тези 2-3 седмици до края на май,че не знам от къде да започна  #Crazy
Хубав ден и до по-късно   bouquet

# 106
  • София
Добро утро, сладурки  Hug
Игуанка, благодаря за кафенцето и успех на контролните  Peace
Лиде, браво за минусчето  Hug. Ще спра и аз да се меря всеки ден  Mr. Green
Каприсче, благодаря за рецептата  Heart Eyes Довечера ще си я направя  Crazy
Водчице, сваля се от РХ. Аз, обаче, бих го издържала само във вид на диета. Като начин на хранене ми се вижда много сложно, с прекалено много неща трябва да се съобразява човек. Пробвай, може да ти хареса  Hug
Днес ще съм на домати и сиренце. Дано успея и едно кардио да направя вечерта.
Но този МЦ ме тормози... Ще дойде ли, няма ли, много съм се притеснила, като тийнейджърките  Confused

Водчице и Мирама, честитО минусчета и на вас  Hug

# 107
  • София
Мирама , ВодчицеHug браво за минусите!  newsm68 newsm44 smile3501

АяHug важното е , че си се въздържала да не го изядеш. smile3501 Аз вече се радвам много на себе си когато устоя на изкушението.  Laughing

Хот ЕлиHug  аз доста трудно издържам 2-3 дни без да се измеря, но този път пропуска ми беше добре награден. Стискам палци да минат бързо тези тийнейджърски притеснения.  newsm10Може би покрай диетите се получават такива моменти - аз миналия месец имах доста големи притеснения от такъв характер, но ми се размина.

# 108
Добро утро.Днес мъж ми има рожден ден Отиде ми диеткатаЧерпя ви с тортичка

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 10:51 от QN4E

# 109
  • София
iguanka, мерси за кафенцето и закуската!  Hug
lideto70, Mirama, vodka_s_led , браво за минусите! Давайте в същия дух!  Heart Eyes   bouquet
Иле, успех на контролното!  Praynig
QN4E, Честит Рожден Ден на мъжо! Да ти е жив и здрав, много щастлив и глезещ те!    bouquet

Оф като казвате контролни и аз имам две утре! вече приключвам семестъра и съм...  Crazy А и покрай работата хич не мога да ходя на лекции, което малко ми създава проблеми, но...  ooooh!
Аз се спотайвам покрай в последно време от диетите  Blush, но днес ще се опитам да карам на режим, и утре, и...
Мерси! лек и успешен ден!   bouquet
P.S. Галка, много се радвам, че те виждам по-често тук...  Hug

# 110
  • София
QN4E Hug да ти е жив и здрав мъжа и много да се обичате!   bigdance2 nbirthday  uraДнес празнувай, а от утре стриктно на диетката!   Peace

abirena  Hug успех на контролните!  newsm10

# 111
  • София
Здравейте, момичета!

QN4E , честит ви празник!  bouquet

Лиде,vodka_s_led и Мирама браво за минусите! Peace Peace Peace

iguanka , мерси за кафето. Wink

Днес реших, че си продължавам по схемата.
Закуска банан + чай.
Обяд или яйца, или пилешка пържола филе на скара + салата домати.
16,00ч банан + чай.
От 18,30 аеробика 1,5 час.
Вечеря като обяда.

Успешен ден на всички! Hug

# 112
Днес за обяд 2 яйца и 1 домат ....леле много ми е гладно....

QN4E   да ти е жив и здрав мъжа ... много щастие и любов  newsm59  bigdance2 nbirthday

lideto70  и аз много се гордея като издържа на изкушението ... вчера просто едвам се сдържах  Laughing

# 113
Привет банда  wavey wavey wavey

Надявам се днес да успея да напиша, това което съм си наумила преди да се събуди Дени  Praynig

Да започна с това, че съм диетична и кантара сутринта отчете - 52.5 Flutter, доволна, въпреки МЦ-то  Hug

Абиренка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и аз се радвам, че те срещам тук, какво ми се върти в главата нещо бебешко около теб preggo????????? Нямаше ли такива намерения newsm78 newsm78 newsm78

Капризче
още не са ми се обадили, тъй че стискай здраво  Praynig А за баницата не дразни лъва плииийз  Wink Heart Eyes Твоето сиренце звучи много добре и със сигурност ще се опита  Hug И забравих да кажа, че много сте пораснали и Криско прилича на сладката си мама  Hug

Иле как мина контролното, вие с Водчица и Абиренка яко май ще залягате над учебниците  Peace

Скорпе уби ме с твоето предполагаемо меню на Шоки  Joy Joy Joy, голям си шемет   love001

Мирама много са ти хубави и придобивките и менюто  Hug

Янче да ти е живо и здраво мъжлето и много дате слушка  Wine Glass

Aia направи си чайче  Peace

Сати като ти гледам снимката се чудя какво още искаш да отслабваш newsm78  И менюто ти е ммммммм вкусно  Peace

Лиде
айде днес да се срещнете с "твоята" блузка  Peace и браво за минуса, само така Heart Eyes

Хот Ели скорошно появяване на МЦ ти желая, да не се тревожиш излишно  Hug Hug Hug

Cantrell_NY  браво за волята  Peace

Ставам да си правя кафенце, на всички, които не съм споменала поименно   love001  love001  love001

# 114
galiq_82 Благодаря ти!!! Hug

QN4E Честит Рожден Ден на мъжа ти! Да е жив и здрав, и да сте щастливи дълги години!   bouquet

# 115
Благодаря за стисканите палци-проработиха Mr. Green падна ми се за бъбречно каменната болест да пиша и съм доволна, а другата седмица ще разбера за резултатите Grinning
галя така е - ще трябва да уча повече, но пък имам желание защото повечето пъти има резултат, дори и не винаги максимален, но поне знам че съм дала всичко от себе си Party
Какво стана с търсенето на работа   bouquet браво за свалените кг-ми  Party
хот ели внимавай да не стане така, че заради диетите си да нарушиш баланса на хормоните ти  Hug
QN4E честит ви празник 
лиде знаех си че ще минеш линийката, айде дано има още минуси  Peace
шоколадче пак ли се печеш  Heart Eyes  Hug

Аз вчера си направих от един нов чай който са купили наш`те - с ябълка и канела, плодов без кофеин-ммм чуден е и то без нищо -само чая  Heart Eyes Флюбих се  Mr. Green Heart Eyes
Днес пак си го пих Heart Eyes но се почерпих и с фурнети със сиренце Party
Излизам на разходчица  Hug Приятна вечер  Heart Eyes

# 116
  • София
galiq_82 , благодаря ти, но определно имам нужда от още някой минус. Peace

Жалко, че нямам тази воля, която имах, когато свалях многото кг. Искам да стигна едни определени / 55 кг/и просто да ги поддържам.

Но ето сега, пак хапнах от ядките /вчерашните/ . Надявам се със спорта довечера да компенсирам.
За вечеря май ще хапна само салатата.

# 117
ох да ви се оплача днес до обяд супер.... обаче после???? пълна издънка... не ми ме казва колко и какво ядох направо  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire не мога да се понасям ... болеше ме ужасно главата и ми се виеше свят... и като почнах да ям нямаше спиране ....  #Cussing out   ooooh! ужас ... за вечеря нещо съвсем малко... от утре почвам от началото... ooooh!

# 118
ох да ви се оплача днес до обяд супер.... обаче после???? пълна издънка... не ми ме казва колко и какво ядох направо  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire не мога да се понасям ... болеше ме ужасно главата и ми се виеше свят... и като почнах да ям нямаше спиране ....  #Cussing out   ooooh! ужас ... за вечеря нещо съвсем малко... от утре почвам от началото... ooooh!

Хех, че с какво толкова и съгрешила?

ПС: За винето на свят... аз си меря кръвното - следя го и ако нещо не е в ред, да коригирам менюто. Wink  Peace

# 119

Хех, че с какво толкова и съгрешила?

ПС: За винето на свят... аз си меря кръвното - следя го и ако нещо не е в ред, да коригирам менюто. Wink  Peace

след 2те яйца с домата ядох риба със салата което Ок няма проблем... и като ми се дояде сладко ... 2 вафли , 8 шоколадчета мерси, 3  бонбона на нестле лешник  и лешници ( около 100 гр ) за мен това  много! А трябваше да съм стриктна до неделя... май тази неделя ще пропусна свободният ден

Общи условия

Активация на акаунт