"Дневникът 43" - лятото дойде, стягайте се за море!!!

• 10 665
  • 431
  •   1
Отговори
# 120
Е, ми, да Simple Smile ! Вместо неделя, си си позволила повечко днес - заменяш двата дена - неделята и днес, и готово Wink Peace

# 121
Благодаря ви за пожеланията. Hug

# 122
Здравейте момичета и от мен. )))

Днес не сте изписали много в темичката. )))
Аз сега се прибрах, нещо не се чувствам особено добре, не знам защо. Най-сетне ми пристигнаха цветните лещи и си ги взех. ))))
За днес съм изяла 2банана, една филия клисав хляб с парче кашкавал, малко сурови ядки и 100гр леблебия (това не е много подходящо). За вечеря ще видим какво ще хапвам. ))))

# 123
Мен днес ме събудиха преждевременно и цял ден недоспала, и ми е кофти (само се прозявам), и може би от това не съм гладна. Още не съм си доизяла грейпфрута. Напънах се да хапна от него, но останаха 3 парчета, ама не ми се ядат...  smile3507 Мисля си днес и малко сирене да хапна по-късно, но да видим, дали вместо да хапна, няма да легна директно да спа... И май това ще е ..

# 124
  • София
Здравейте пак, милички!  lovekiss

Отчета ми за днес - таратор пет пъти .
Спорт - ходене пеша около час и нещо и миене на прозорци  Wink

ГаляHug не се срещнах с моята блузка - ами нека сега тя малко ме почака на някоя витрина  Laughing Браво за режимността и резултата  smile3501

МирамаHugядките са полезни, а и като цяло калориите не са ти много - спокойно Peace

Cantrell_NY   Hug може да ти се спи от малкото храна - поне при мен е така - като ям малко съм много заспала.   Peace

Ая,   Hug пиши го днес потоп и почвай режимните дни  Peace

Сати , Hug малко ядки не са толкова страшно - всичко останало ти е режимно  Peace

ИлеHug браво за контролното!  smile3501

Скорпи, Абирена, Миранди, Жедира, Пипи , Шоки , Тиквичка, Водчица и всички , които не съм написала лично  Hug Hug Hug

Приятна вечер на всички! 

# 125
 lideto70 , Cantrell_NY  Hug така и аз реших никакав свободен ден в неделя... ама нещо много ми станаха често свободните дни ... което хич не ми хареса... много ми е тежко до сега правих разходки.... въобще не съм гладна , но според режима ми не трябва да прескачам ядене... така,че 1 ябълка ще хапна.... от утре сериозна

Mirama  май днес времето на никой не се е отразило добре.... направо ме побърка главата от болки

# 126
  • Cacao Land
Здрасти, нападна ме пак многото работа и съм луднала Confused Изморена съм, а няма да ви казвам как съм гладна Twisted Evil. Режимна съм за сега, ще вечерям каквото мъжо ми е приготвил. Обичам вА Heart Eyes Hug

# 127
  • София
Е, писнаА ми вече, продължавам да задържам  smile3511. Никога няма да ги сваля тези проклети килограми каквото и да правя  Close Cry Май ще минавам на режима на Кантрел, но вече съм изгубила надежда  Rolling Eyes

Каприсче, ще те черпя  Hug Невроятна вкуснотийка си сътворих тази вечер, но без яйчицето  Crazy. Мъжо като видя какво си приготвям "искам и аз!" и си облиза пръстите.

Игуанка, браво! Аз защо се бях заблудила, че следваш маркетинг  newsm78. Диетичен мозък, к'во да го прайш  Mr. Green Успех, нагърбила си се с трудна задача! А за каква специализация мислиш?

Абирена, успех и на теб  Peace

Ая, споко! Гледай от положителната му страна! Поне си си хапнала. Иначе сигурно цяла нощ щеше да сънуваш вафли, шоколади и подобни изкушения.

# 128
Здравейте и от мен пак. )))

аз на вечеря бях скромна, още в 19ч хапнах един домат с малко сиренце и филия ръжен хляб с парче кашкавал. )

Cantrell_NY, знаеш ми мнението по повод грейпфрута. )) Замисли се да вкараш още плодове, защото после ще стане лошо. Знам, че страшно ти харесва така, хем не си гладна, хем сваляш, но в момента, в който започнеш да хапваш, а той рано или късно ще дойде ще се получи катастрофален резултат.

Chocolata, ние си мислим за теб. )))

Хот Ели, нормално е при твоите оставащи 2кг да задържаш дълго време, храни се правилно и спортувай и нещата ще си дойдат на мястото.

# 129
lideto70, възможно е някакъв % да се дължи на това (би било ненормално иначе), но по-скоро, по-големия % от умората ми, го преписвам на недоспиването. Вчера бях малко замаяна от кръвно. Влязох за 1 душче и така се освежих, и оправих, че стоях до 6 и нещо будна, а днес ме събуждаха на 2 пъти и нямам даже 8 часа сън, пък какво остана за спокоен => да съм ок.  Crazy #Crazy
Като ме събудят след по-малко от 8 часа сън, направо  #Cussing out - и съм крива малко, и цял ден ми е отмаляло, и ми се спи...

Хот Ели, няма да си първата маца Wink  Peace, ама пък, ако решиш, след това има период на захранване - много бавен и внимателен, за да не се качат обратно и трябва човек да е внимателен да не се озове после в плен на психясване "аз съм дебела", та да не може да Види, че не е дебел и да се спре. Пък и ти си имала само 2 кг. ... Това е нищо.. Остави ги. Те даже няма да се забележат от друг, освен само от теб, дори и да ги смъкнеш, повярвай. Wink   bouquet

Mirama Дааааааа Simple Smile, ще го направя тези дни  Peace Даже, ще кажа, когато го направя Wink Вече забелязвам резултат  Party ... Не знам дали е от седмицата на диета, ама мисля, че да.. Имам смъкнат полувин-един см. от ханша и талията.. Бюста даже е пораснал.. от 101 с гърдите е станал на 103 лелееее.. ако слабея така в ханша и талията, а бюста да е увеличава - супер хехехехе .. а за ръка, бедро, прасец за сефте си ги меря..  Party

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 23:11 от Cantrell_NY

# 130
Здравейте момичета!!! И аз решихда драсна няколко реда по темата.Поздравления за всички,които са успели да се преборят със себе си и да се подложат на диета.Най-страшното според мен е да се настроиш,че трябва да се лишаваш от някой сладости.Ама нямя друг начин,"трай бабо за хубост" дето са казали хората.И аз сега съм се захванала с тази японската диета да видим докога  Blush две седмици издържах  и резултатът е на лице 5кг надолу ама имам още 15 за сваляне Sad. хич няма да ми е лесно да си върна старата фигура,но поне ще опитам.А като чета вашите писания някак си ми дават кураж.
[/size]

# 131
Ехооо забравихте ли ме?  Laughing Много съм работна тия дни леле мале и не спазвам никаква диета  #2gunfire Тия дни ще съм по редовна - дано де  Praynig

ЦалуФки на всички  Heart Eyes

# 132
Тази вечер съм много лоша.Пийнах си една чашка биричка с малко бирени фъстъци  Embarassed Embarassed Embarassed

# 133
Момичетааааааа  Hug
Да се оплача, че ще влизам много рядко вече....   Confused
Почвам работа от утре и няма да ми остава време  Crazy
Ще надничам от време на време да ви видя какво правите и как сте  Hug
А вие да слушате и да си спазвате режимите  Wink Hug Heart Eyes

# 134
Добро утро ! Хайде да започнем деня като се поглезим с едно капучино  Wink

Вчера бях страшно заета и не успях въобще да се разпиша тук, но ви четях и си бях режимна  Peace

гладнес браво за работата ама навестявай ни все пак - щяхме да си правим дружинка на дюки а кво стана Rolling Eyes ти май го караш ама от лентичката не мога да разбера от кога  Wink
Bunny87 м`чи то биричката с бирени фъстъци си ходи затуй тъй са и кръстени  Laughing - шегувам се - айде днес си карай по план  Peace
Ехооо забравихте ли ме?  Laughing
Как щъ забрайм - от 2-3 дни точа бухалчица кога ще ми се появиш на хоризонта, че нещо щеше да е след 10-ти а то месеца утре преполовява ....... И аз съм работна, тъй че за тиквените медали ще има голяма навалица  Mr. Green Хай миранди стягай се вече де !!!!!!!!! За купона нищо не ни светна, държиш ни в информационно затъмнение  Close
чоки гледам и ти за тиквените медали се натискаш   Joy Joy
Спирам до тук - викат ме спешно при шефа  #Crazy - дано не съм сгафила нещо  Crazy Crazy Crazy
 Hug на всички и най-вече на тези с които не успях "да си поговоря"  Wink

Общи условия

Активация на акаунт