"Дневникът 43" - лятото дойде, стягайте се за море!!!

• 10 678
  • 431
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро момичета,

Scorpi  благодаря за капучиното  Hug

GlaDneSS  успех на новата работа...

Миранди  хайде от днес всички стриктни... че доста се затопли и ще трябва да се разголим

Bunny87  вчерашните издънки да забравим и да почваме всички на режимите си

Хот Ели  да хапнала съм си... ама направо щях да се пръсна..а в офиса ме съсипаха от майтапи...

много  Hug на всички

# 136
  • София
Добро утро !

И аз съм вече тук.

Скорпи,   Hug мерси за капучиното ммммм - много вкусно.    bouquet

elito_80   welcomeдобре дошла! Браво за свалените 5 кг  smile3501и успех със свалянето на останалите  newsm10

GlaDneSS   Hug честита работа .  bouquet  Успех в нея и ти също си спазвай режимчето!  newsm10

МирандиHug не сме те забравили - липсваш ни   bouquet

Bunny87   Hug от днес режимна - нали?  Peace

ШокиHug бързо да я отхвърлиш многота работа  newsm10

Днес имам още 400гр надоло - доволна съм от кантара и от себе си  newsm68

Целувки на всички и успешен ден!  newsm51

# 137
Здравейте момичета, аз съм много отчаяна, някакъв вирус се намъкна вчера на компа и сега нямам кирилица (((( направо отвратително, трябва да се занимавам да го оправям
Гледам всички са си режимни, което е добре, аз имам 100гр надолу от вчера, въпреки че МЦ пристигна най-сетне Може и заради него да съм задържала тези няколко дни, ще видим как е след това положението
И да се оплача, вчера ме хвана безумието и изядох 2шоколадови бонбона, това не съм го правила от сто години, но няма и да продължавам (((
Хубав и усмихнат ден на всички пожелавам!

# 138
Добро утро дружки мили  Hug Hug Hug

Нямама търпение да ви се похваля - днес имам точно като Лидето -400гр., вече съм 52.1, което за мен си е страхотно, понеже вчера малко попрегреших Embarassed, но не е фатално явно. От днес отново стриктна и с още повече вяра и воля смятам да ги наритам пустите кг. Точа се да нося къса поличка все пак  Laughing Laughing Laughing

Скорпе прекрасно капучино  Heart Eyes Не се натискайте много за тез' медали, че нещо все бъркат хората на които да ги дават  Wink Laughing И браво за режимността  Heart Eyes

elito_80   smile3501 за постигнатото до тук и успех в преследването на целта Peace И на мен резултата от Японската за 14 дни ми беше 5 кг, но доста бързо си върнах 3 от тях, разбира се с постоянство в хапването  Laughing Laughing Laughing

GlaDneSS Heart Eyes не ни забравяй все пак, нали сме група, намирай по малко време и за нас  Hug

Миранди  хайде от днес всички стриктни... че доста се затопли и ще трябва да се разголим, копирам Aia, защото го мисля същото  Peace

Bunny87
Peace от днес стриктна Hug

Шоки
как си днес Hug Hug Hug

Капризче, Абирена,Траяна, Cantrell_NY,Mirama, Хот Ели и всички останали   love001  love001  love001

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 11:14 от galiq_82

# 139
  • София
Добро утро и от мен  Hug
Поздравления за всички, които се похвалиха с минусчета   bouquet Аз не съм от тях  Confused
елито 81, добре дошла  Hug
Гладнес, успех на новата работа  Peace
Миранди, стягай се  Naughty
ЦалуФФФки на всички  Heart Eyes

# 140
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен Hug.Вчера бях режимна - през деня плодове и зеленчуци, а вечерята беше малко по- обилна, отколкото е необходимо,напоследък все така се получава Embarassed.Днес започнах деня с грейпфрут и кафе, обядът най-вероятно ще е зелена салата, за следобедна закуска съм си приготвила кивита, а вечерята - за нея не съм мислила все още, да не ми се дояде Crazy.
Приятен ден от мен  bouquet.

# 141
Добър ден момичета  Heart Eyes

Аз вчера хич не бях режимна ама няма да ви разказвам - нов ден, ново начало.

Вие как сте? Аз пак съм на работа, много съм изнервена / без причина / и се надявам днес да се върна в режима който вчера провалих Simple Smile Чудя се дали да не започна да спазвам някоя диета. В смисъл аз сега бях просто на ограничения, но смятам, че ми трябва някоя конкретна диета с която да мога да започна. Коя бихте ми препоръчали?

Хайде да ви почерпя със сокче, кафенце и плод  Hug Hug Hug

Ето един лек обяд и за зеленчуковите дневничета :

Трябва да има нещо и за Дюкановите дневничета :

Добър апетит, Дневничета   bouquet

# 142
  • София
Вероника МарсHug благодаря за обяда!   bouquet Взимам си салатка.
Бих ти препоръчала да погледнеш    Страхотната диета   - аз съм на нея - действа и съм доволна. Но разгледай и другите диети и си избери тази , която ти харесва най-много  Peace

# 143
Постопли се времето и оредяхме в темата, всички май гледат да са повече навън и е разбираемо  Heart Eyes

Взех детенце от яслата и сега спинка милата, а мама да ви навести кой, какво, що  Laughing
Режимна съм и много горда от себе си, вече втора седмица немога да се позная  Laughing

Veronica Mars хич не се тормози, хубаво си го казала - нов ден, ново начало. А за диета аз немога да ти препоръчам, защото съм най-доволна от моя си режим - мляко и салатка, но бих те посъветвала да си направиш диетата, според това, което обичаш да хапваш / изключвам сладко и тестено разбира се/ Peace Peace Peace Като се замисля, май като тази е моята диетка цък

Аелис менюто ти звучи страхотно  Peace

Хот Ели утре да се похвалиш с минус  Peace

Лиде май само ние с теб сме по-редовни днес  Hug

Бай до скоро  Hug

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 13:45 от galiq_82

# 144
  • София
Хайде и аз да се запиша днес  Hug

Постопли се времето и оредяхме в темата, всички май гледат да са повече навън и е разбираемо  Heart Eyes
...Хот Ели утре да се похвалиш с минус  Peace
Хич не съм навън, дремя из офиса, то поне работа да имаше  Tired Благодаря за пожеланието  Hug
Мирамче, заблудила си се, мила. Поне 5 килца ми оставам, не са две  Confused
Вероника Марс, и аз съм на Страхотната в момента, допреди три дни бях на Безвъглехидратната. Прецени си коя да избереш. Трябва да не те наторва и да не мислиш постоянно за това, че си на диета  Hug

# 145
Момичета не ви ли е трудно да я спазвате тази "Страхотна диета", много ангажираща ми се вижда. 3 етапа по 14 дни?! Никъде не видях отбелязани резултати? Дайте ми малко повече лично инфо Simple Smile)

Галя@ харесва ми предложението ти Simple Smile Благодаря ти!  Hug

# 146
Много сте изписали,браво  Wink  Аз днес развалих японската, но не с нещо вредно, просто минах на мой си режим  Peace
Гладнес честито за новата работа  Hug
Veronica Mars успех с избирането на диета, гледай да съдържа продукти,които са ти вкусни  Peace
galiq_82 браво за минуса   bouquet
елито 81, добре дошла    bouquet
Миранди хайде стягай се и бързо в строя при нас  Hug
  bouquet и за всички други дневничета,които не съм споменала   bouquet

# 147
  • София
Veronica Mars, аз също съм на Страхотната . Не е задължително да направиш 3-те цикъла на диетата. Достатъчно е само 1-вата за 14 дни. Зависи  с колко кг искаш да се разделиш.Много е приятна. Peace
На мен лично ми е лесна, защото не се затормозявам да си приготвям специална храна, не меря грамажи , а и след ден на мляко знам ,че ще си хапна нещо вкусно. Blush
Правих я лятото, но понеже имах да свалям доста кг , повторих първата 2 пъти.Значи, за 28 дни - минус 7 кг. Гарантирано!

За днес моето меню:
Закуска - банан + чай
Обяд -зелена салата + риба тон в собствен сос /без никакви подправки/
16,00 ч- банан + чай
Вечеря - зелена салата + риба, но още не съм решила дали пак тон или друга.

На всички  Hug

# 148
Мисля да направя няколко дни на мляко да кажем една седмица, докато си избера нещо друго  Hug

# 149
  • София
Момичета не ви ли е трудно да я спазвате тази "Страхотна диета", много ангажираща ми се вижда. 3 етапа по 14 дни?! Никъде не видях отбелязани резултати? Дайте ми малко повече лично инфо Simple Smile)
Преди две години правих само първата. Резултат - минус 6кг за две седмици.
На мен ми е страшно приятна диетата, храната е разнообразна (от безвъглехидратната накрая ми беше писнало от месо  Sick), подходяща е за топлото време - лекичка е. Пробвай, може да ти хареса  Wink

Общи условия

Активация на акаунт