"Дневникът 43" - лятото дойде, стягайте се за море!!!

• 10 683
  • 431
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ето ме с отчета за деня :
закуска ябълка с чай
обяд ориз и салата от домати
следобяд - нарушение с  censored
вечеря - ориз и домати

Veronica Mars, аз също съм на Страхотната . Не е задължително да направиш 3-те цикъла на диетата. Достатъчно е само 1-вата за 14 дни. Зависи  с колко кг искаш да се разделиш.Много е приятна. Peace
На мен лично ми е лесна, защото не се затормозявам да си приготвям специална храна, не меря грамажи , а и след ден на мляко знам ,че ще си хапна нещо вкусно. Blush

И аз правя първата диета - резултата ми е за две седмици минус 3 кг , но не съм била много стриктна. В момента съм на нея осми ден и съм свалила 2кг /пак с леки нарушения/ . Като я започнеш не е трудна - можеш да си избираш храната за деня , а не е твърдо определено какво да е , а е и разнообразна. На първа страничка на диетата има един линк за рецепти към диетата и там има допълнителни режими пак на принципа на Страхотната диета  Peace
И с киселото мляко ми харесва , но си е повече глад - в Страхотната на белтъчен и въглехидратен ден си ядеш като бял човек  Mr. Green

СатиHug честит ти нов аватар, харесва ми!  smile3521

ВодчицаHug японската е голям глад - аз повече от 3 дни не съм я удържала . А щом не си яла вредни храни - това не е нарушение . По-добре твой си режим , който да ти е приятен и да е балансиран  Peace

Много  Hug и  Heart Eyes на всички Дневничета!

# 151
здравейте момичета и от мен ))))
за днес съм на 1ябълка за закуска, сурови ядки (лешници, бадеми, индийско кашу), малко грах за обяд и за вечеря една огромна купа с череши ))) може евентуално пак да хапна малко грах

# 152
Даммм верно много се стопли  sweating а аз нямам какво да облека  Scream

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 153
  • В друго измерение
Привет от мен   bouquet

Разболявам се  Sad А на всичкото отгоре нямах нет #2gunfire
Вчера дори колелото не можах да си карам, разби ме и ми беше адски лошо.
Днес пак не ми е добре, но нямам време за губене...
На закуска - млечен шейк с банан, на обяд - сирене с домат, към 17.30 за съжаление един бейк ролс. Толкова за папкане днес....сега ще карам колело и се надявам да издържа, както обикновено 50 минути.

Много усмивки   bouquet

# 154
  • София
И аз да се отчета - през деня 0,5кг ягоди с едно кисело мляко, 40 мин. на велоергометъра и за вечеря  Laughing гювече с домати, сирене и яйчице, а сега набивам сладолед. Кантарът продължава да не мърда и се ядосах много! Явно метаболизмът ми е бая позаспал и реших да го разбудя  Mr. Green. То и за WC-то вече няма мат'рял, само дето се тъпча със Сена  Rolling Eyes
Казах си неволите, повече няма да ви занимавам с моите килограми! А кантарЮ ще бъде заключен до неделя  Naughty

# 155
Добро утро   bouquet  bouquet  bouquet

Хайде днес кафето ще  е от мен  Hug Заповядайте:

# 156
  • София
Добро утро, милички!  Hug Hug Hug 

ГаляHug мерси за кафето!   bouquet

Нямям време за писане, че много работа, по-късно ще се явя офэициално.

Успешен ден на всички!  Peace

# 157
  • София
Абиренка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и аз се радвам, че те срещам тук, какво ми се върти в главата нещо бебешко около теб preggo????????? Нямаше ли такива намерения newsm78 newsm78 newsm78

Ох, имах, пиле, имах...  Crossing Arms Ма в работата ме повишиха и сега си чакам новите договори... А дотогава ще трая! Лошото е, че около нас всички забременяват и мъжо само...  #Cussing out
Слънчице, много ти благодаря за кафенцето! Ммм! А ти пак ли ще смъкваш и колко...?!? И как?

Момичета, които сте на Страхотната имате доста добри резултати... И аз мисля да мина на нея! Някакви съвети?! Имам да смъквам 10 кила. За колко време на нея мога да ги смъкна и колко време да бъда на Диета 1 и Диета 2?

Благодаря за стискането на палци за контролните, но не ги направих... Закъснях и ще ги правя другата сряда! Но поне имах време да се видя с колежките, които са ми и приятелки! И си взех един подпис, за което съм много щастлива при непрекъснатата ми липса от лекции...  Blush

Аз не успях да устоя с диетката оня ден! През целия ден всичко бе супер, но като се върнах вкъщииии...  Crazy

Радвам се, че сега ви пиша, защото днес цял ден няма да мога да влизам, защото в четвъртък имам страшно много работа, ма многоооо!  #Crazy

Лек ден, пиленцааа!   bouquet

# 158
Хайде сега отново Добро утро  Hug Hug Hug

Днес не съм се теглила, но се чувствам олекнала  Laughing дай Боже  Peace Пия второ кафе, събудих се в 5 часа тази сутрин като кукувица и в 6 вече бях станала. Някак нервно ми е и аз не зная от какво newsm78 Както и да е Rolling Eyes

lideto70 Айде като поотхвърлиш малко работата тук на отчет  Heart Eyes

Абиренка Heart Eyes не се тревожи за контролните следващата сряда ще ги направиш  Peace А за бебо, всяко нещо с врмето си, нека се оправиш на работа, пък после ще я смятате  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Миранди наистина проблема с дрехите вече е факт, всичко трябва да се сменя вече  Cry

Хот Ели хайде в неделя да ни смаеш с резултат  Peace

Heartbeat бързо оздравяване  Peace

Mirama много диетична, както винаги  Peace Сати и ти така  Peace

Veronica Mars
избра ли си диетка?  Hug

vodka_s_led това най-го харесвам - мой си режим  Peace Успех  Peace

Шоки, Скорпи, Капризче и всички останали  Hug Hug Hug

# 159
Здравейте момичета и от мен, както винаги кантара си играе нагоре, надолу, но все пак в момента съм в МЦ та може и от това да е

абирена, следващият път ще успееш, а и страхотната диета според мен е доста добра, моя приятелка преди 2г страшно много отслабна с нея

пожелавам на всичик останали хубав и усмихнат ден, по-късничко пак ще се появя

за храненето, продължавам основно на плодове и зеленчуци, месо не съм яла отдавна, началото на другият месец планирам пак едни 5-10дена плодуване, дано тогава и последните кг да си заминат ))))

# 160
Здравейте момичета,

galiq_82  благодаря за кафенцето!
Да се оплача вчера пак издънка с едни соленки 100 гр. вечерях 2 ябълки ... и аз от днес пак започвам дано днес няма издънки ще обядвам салата от домати със сирене

Hug на всички

# 161
Здравейте момичета  Grinning
И моят кантар не ще да мръдне надолу и това си е  Crossing Arms  Днес заминавам за 1-2 дни на вилата, така че днес ще му отпусна края ( с на баба гозбите ) , пък после пак на диета.... няма да се дам  Naughty
Много целувки за всички   bouquet

# 162
  • София
Четох, четох , ама нещо много издънки прочетох.   newsm12

Скорпи явно има много работа и ние тук сме като разпусната команда  smile3511

Давайте да се стягаме, че ще потърся и аз една бухалка / не можах да я откия / и ще почна от мен та по всички с издънки  newsm62

На стриктните - браво  smile3501 - вие сте нашата гордост  newsm10

На всички Дневничета  lovekiss lovekiss lovekiss

# 163
  • София
Водчице, и аз съм така от доста време. Не се отчайвай  Hug Хубаво да си изкараш при баба и като се върнеш с нови сили  Peace

Лиде, размяхвай я, че съм много за бой  Laughing

Днес обещавам да съм послушна. В момента си хапвам доматките, следобед ще си пия киселото млекце и довечера пак вело.

Целувки на всички  Heart Eyes

# 164
Скорпи явно има много работа и ние тук сме като разпусната команда  smile3511
Има, има ама фърля и по едно око тука и само чака да се освободи след малко и да ви подметне  smile3508  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт