"Дневникът 43" - лятото дойде, стягайте се за море!!!

• 10 653
  • 431
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аууу, Мирама, много готини неща си си купила!

Вероника Марс, браво за "осмичката"  Hug Продължавай все така  Peace Я да те питам ти ли беше писала за някакво гювече със сирене и домат (утре смятам това да хапвам, сирене не съм яла от месец). Търсих назад в постовете, но не можах да я намеря  Thinking

Cantrell_NY, хапвай малко повечко. Да не почне да ти става лошо от това гладуване! А когато гладуваш, организмът започва да се запасява (поне така съм чела).

Мацки, днес следобед разглеждах албумчето. Големи сте сладурки всички  Hug А от някои "преди" и "след" съм направо смаяна. Ако не ме домързи, ще кача и аз някоя снимчица.

Менюто днес - таратор и пак таратор  Mr. Green. Сега чаша червено винце (не ми секарайте, плс  Mr. Green).
Вело-то го отсвирих, че се прибрахме много късно, а сега не ми се ще да се качвам  Rolling Eyes

Я да ви питам - преди МЦ задържа ли се? Нещо не мърда гадината  Close Снощи показа 59 и тъкмо мислех да се хваля, днес пак 60  Confused

# 91
Когато ти наближава МЦ-то може да качиш до 3 килограма,но не са такива телесни,от ядене де не знам дали ме разбра...така,че от МЦ-то е както му викате   Stuck Out Tongue Winking Eye!

# 92
Е, аз ям сиренце... тук-там по не много, ама не и минимум.. малко..
Навила съм си на пръста да не ям повече от това, защото проям ли - край... ще включа нещо в + и така, докато се откажа от диетата - или я правя, или не я правя, а като я правя - лишения.. и не трябва да се отклонявам. Засега 6-7 днес - още издържала фронта... Не смятам точно сега да включвам повече в менюто, за да не го сдам - не искам да става така и съм решена. Затова го правя.
Вчера минавам покрай една тава, приличаща на мусака и колкото пъти я погледнах, толкова пъти се изкушавах, но подминавах бързо, което значи, че още не съм готова да прибегна към нещо в + ... Днес разбрах, че не е мусака, а макарони на фурна и се ядосах, защото, ако знаех, че е макарони, нямаше да ми минават през главата такива мисли.

# 93
Ааа,ама то хубаво,че се бориш с тея "изкушения" така ще разбереш,че си силна както аз с пицата нали ти разправях Joy,радвай се,че успяваш

# 94
хот ели аз правих вечер правих сиренце по шопски, може би за това питаш. рецептата е лесна. два реда дебели парчета обезсолено сирена с дебели резени домати, може и малко печен пипер се слагат в МВ на 800 Вата-6мин, после се чуква яйце и се запича на грила още толкова време. става един малък разкош  Hug В МЦ обикновено организма задържа вода  Hug
долу горе съм диетична днес, нямам време за менш сега, може по-късно да пусна.
Мирама, новите придобивки са разкошни  Hug И аз мисля скоро да намина в триумф да си купя хубав сутиен +спортен такъв
чао за сега бонбони

# 95
Минавам на бързо  Grinning

скорпи  Hug ей пукнах се хиля тук с менюто на шоколадка hahaha голям си бъзик  Heart Eyes Днес менюто ти е супер  Peace Аз все още уча ooooh! но трябва Shocked
шоколадче приятно тичане  Hug
мирама честито!

Аз днес си хапнах един турски десерт (донесен от там) с ядки  Heart Eyes и си купих много хубаво хлебче с маслинки  Mr. Green
Другото бе основно супичка (любимата ми зеленчукова) , а сега ще правя салата  - айде приятна вечер на всички  Hug

# 96
Ааа,ама то хубаво,че се бориш с тея "изкушения" така ще разбереш,че си силна както аз с пицата нали ти разправях Joy,радвай се,че успяваш

Радвам се, ама не е хубаво като става така толкова рано - още не свикнал напълно.  Laughing Crazy
А, твоето си е чист мазохизъм  Laughing Laughing Няма такава просто - на пътеката и под носа й пица! Не, не!

# 97
Успях да си направя 2те серии по 20 мин..така, че общо 40 минути..но нещо много ми се дояде...2 ябълки между другото хапнах...за малко да нападна на малкият бейк ролса... ужас..но се сдържах  Laughing

Chocolata  ще пробвам да видим какво ще стане въпреки, че той доста съвпада с режима ми...само където някой неща които ям трябва да ги избягвам

lideto70  този спорт по магазините май ни е любим на всички жени...  Laughing

Mirama  придобивките са супер особено сутиена  Peace

# 98
забравих да Ви благодря за милите думи   bouquet  Heart Eyes
скорпето както винаги ни зареди с настроение. да се оправяш по-брзо фитнесО какво ще прави без теб?
Иле, пак ли изпити имаш? до кога така? Какво прави Буда?
Шоки, хубаво ти е менюто
Кантрел, тъкмо правя мусака  Peace  Whistling наистина ти е малко храната, но ти си знаеш
Аелис, като вмъкваш цитат после пиши след последното [куоте]-това на англ. и така твоето мнение няма да стане част от цитата. Натуралния ЛЗ май не е от най-натуралните неща  Naughty
Сати, Пипи как изкарахте празниците. Ще споделите ли снимков материал? Сати на аватара ти ли си?
Верно Тиквето липсва тук, но се надявам че си изкарва приятно  Blush Party
Aia хубаво, че успяваш да поспортуваш. Аз не мога да насмогна. Колко е голямо детенцето ти?
Галка, да стискаме ли още палци? Ти си си желЕзна с диетите. Правила ли си скоро на мъжлето от вълчата баничка?
Чао пиленца да нагледам мъжо до къде стигна с доприготвянето на мусаката  Hug

# 99
  • София
Ая , Hug  браво , че си се сдържала да не нападнеш малкият бейк ролса! Моите деца колко пъти са оставали без шоколадчета по моя вина  Crazy Embarassed

Cantrell_NY , Hug  браво и на теб за това , че не си се поддала на изкушението - голям кеф е като се почустваш по-силна от някоя вкусотийка  Laughing

Каприсче   Hug- тази вкусотийка дето си я написала аз я хапнах на вечеря, но без яйцето

МирамаHug честити придобивки - много са хубави и обувките и сутиена. Peace
 Аз днес се зачудих за един сутиен - с доста дебела подплънка, че вече май ми е нужна, но видях , че е китайски и не го взех.  Thinking

Вероника Марс   Hug браво за осмичката  и скоро да видиш и седмичка  newsm10

Хот Ели  Hug няма да ти се карам за винцето - и аз си позволявам от време навреме  Blush

СкорпиHug  дано по-бързо ти минава хремата  Heart Eyes

Иле , Шоки , Аелис , traqna76 , Сати , Миранди, Пипи , Жедира , Галя и всички останали Дневничета Hug Hug Hug

Леле , Каприсче, Hug Каква е тази вълча баничка! Заинтригува ме /нали съм гладна като вълк/  Joy Joy Joy

# 100
  • София
Шоколадче, не съм се разсърдила. Hug

MissCaprice , аз съм на аватара , да. От моят РД е снимката.
Ще ви покажа и снимки. Wink

Да споделя, че днес бях режимна/само 3-4 бадемчета/. Цял ден на мляко. За утре още не съм взела решение дали ще повторя /следпразнично на мляко/ или ще продължа по схемата.

На всички  Hug

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 00:53 от Сати

# 101
Добро утро!   Hug Пожелавам ви хубав слънчев ден!
Приготвила съм ви-
кафе      закуска    

каприсче изпитите са ми другият месец ooooh! а сега са куп контролни по други предмети  Peace
Стискайте палци на днешното  Crazy
Отивам да си правя кафенце  Heart Eyes

# 102
  • София
Добро утро, момичета!  Hug Hug Hug

ИлеHug стискам ти палци на контролното  newsm10и съм сигурна, че ще се справиш отлично!  Peace Мерси за кафето и закуската!   bouquet

Днес се измерих на кантара след тридневен пропуск на тази дейнаст и резултата ми е минус 0,900 кг от петък до днес  newsm44 Дори и мазнините са ми намаляли - светна ми зелената лампа  Laughing. За първи път съм малко под линийката - откакто ъм я свалила последния път все се въртях между 1/2 и 1 кг над нея, но вече ми е актуална  Peace

Приятен и минусов ден на всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 103
Добро утро момичета,

iguanka  благодаря за чусесното кафенце и закуската.... Hug ! Успех на контролните

lideto70 за малко да му го изям...ама нали много нарушаване в неделя..и не ставаше ... и браво за минусчето  Hug

MissCaprice  понеже нямам време да ходя на аеробика си купих степер и в къщи след работа успявам да спортувам... (въпреки, че много ме мързи) а иначе малкия е на 4 години...

Успешен ден  bouquet

# 104
Здравейте момичета и от мен. ))))

Да се похваля и аз, днес съм с -300гр, което си е добре. ))) Благодаря на всичики ви за отзивите за обувките и сутиена.
MissCaprice, Триумф поне си заслужава, вярно, че са скъпи, но пък качеството е ок. )))

lideto70, честит минус и на теб, браво. ))))

Ние след обед отново ще хукваме по разходки, та като се приберем ще има да чета пак какво сте писали. ))))

Общи условия

Активация на акаунт