"Дневникът 43" - лятото дойде, стягайте се за море!!!

• 10 624
  • 431
  •   1
Отговори
# 75
Защиси какъв десерт? Naughty

# 76
И аз да се отчета днес с 40 мин кардио тренировка  Grinning
Гони ме глад, но защото обядвах още в 11ч , а сега чакам Мюзик Айдъл да започне и ще хапна пиле и салата от моркови  Peace
Момичета какво мислите за разделното хранене ? Замислям се да направя 1 месец на РХ, пък и ако не ми тежи да го запазя за цял живот както се казва за да си подържам фигурата ( някой ден като я достигна  Joy )  Свалят ли се кг от РХ ?  newsm78

# 77
Свалят се кг.-и от РХ, да. Има много хора, които по този начин са свалили. Аз лично не съм го пробвала, но знам от други.
Преди имах схемата на разделното хранене на хартия, но не знам къде е.

# 78
ето и днешното меню
закуска 1/2 активия мюсли; 2ра закуска ябълка, обяд натурална активия + 1 ф. бонус вечеря бяла риба на скара + 1 домат ... по късно ще хапна още 1 ябълка... иначе 20 мин на степера ...мисля и малко коремни преси да направя след малко

vodka_s_led  аз познавам много хора, които са отслабнали с разделното хранене така, че действай  Peace

Bunny87  менюто ти е супер за деня

Chocolata  не знам като гледам кои храни не ми се разграждат бързо от организма според теста Thinking ...определено има нещо вярно...Аз отидох с голямо недоверие, но май е правилен   Thinking За жалост сладкото е от нещата , които не ми понасят.... cry cry  май ще го махна пък да видим..ще взема известно време да се съобразявам с написаното и да избягвам тези храни

# 79
Ахой пак  Sunglasses
моето меню днес:
закуска - кис. мляко с овес. трици и ленено семе
обяд - пил. пържолки на скара, домати и краставици с извара
вечеря - чушки с доматен сос
спорт - свежда се до движение по магазините  Mr. Green, че тези дни всички около мен на работа болни и аз съответно да не остана по-назад пипнах една хрема  гадна  ooooh! ама утре съм на аеробика без да ме интересува дали носът ми е на същото мнение  Crossing Arms
айя стана ми интересно с твоя диетолог - а дали има хора, на които сладкото им се вписва в диетата   Wink естествено, че и зависи какво сладко де  Laughing
водчице ми как няма да си гладна като обядът ти е бил ранен и чак мюзик айдъла докато почне  Shocked ако бях на теб щях да си изям половината салата сега и да вкарам и един чай даже, а останалото като почне довечера айдъла  Peace За разделното хранене бягай прочети в тяхната тема даже имат и обилно количество с рецепти и аз имам познати свалили с него, но тряба да видиш дали ще ти хареса и най-вече дали ще ти е трудно да го спазваш - и там се изисква по-спец. готвене.
QN4E не се кахъри толкоз, нали си изкара хубаво снощи от днес ще си стриктна.... ми то вече няма именни дни наскоро  Laughing
иле де си бре моме, изтрепа се да учиш  Thinking
шоки, сладур, закачлива ти снимчицата и полата в актуален за сезона цвят  Wink ама милото не го показваш нъл  Laughing скрила си го само за теб  Whistling  Wink Wink Я кажи кво рупа днеска - нещо като "клисав ляб от ръж и овес; 3 вида боб с 2 вида леща; мед от 30 годишни акации и мляко от тибетски крава  Grinning Grinning Grinning" - ей да не се обидиш само се шегувам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Чудя се защо вече плезирчето не пише тук  newsm78
За галатея ми е ясно тая панта пак е заминала за нейде или е ударила някое и друго килце отгоре и се крие сега да не яде бухалките  Joy Joy Joy
гладнес  и тя се скатава, а уж щяхме заедно да борим дюки  Crossing Arms
Изчезвам - отивам да си готвя за утре спанак с яйца и сирене и щъ си го нося в торбичка на работа за обяд  Crazy Crazy Crazy

# 80
Здравейте момичета. ))))

Мале, от обяд до сега колко сте изписали, ужас. )))
Ние чак сега се прибираме, я излязохме в 13ч, 6ч ходене по улиците с около час и половина престой в кафене. )))
Да се похваля, купих си и обувки и сутиен, за последното беше голям зор, но все пак успях. ))) прилича малко на палатка, но става. )

Гледам, че всички са били стриктни, което е чудесно и ви поздравявам. ))))

Вероника Марс, надявам се никакви сосове, а само пилешко си си хапнала. ))) Салатата е ок, щом е без маслини. Няма лошо да ги хапваш, но да са обезсолени. ))

Cantrell_NY, нормално е да започне да се изчиства кожата и разни други проблеми при едно добро, балансирано хранене предимно на плодове и зеленчуци. А за кафето ти го казвам, защото преди 4г пиех по около 1л силно, черно кафе, бях започнала да имам проблеми със сърцето (сърцебиене, много висок пулс и т.н. ), спрях го напълно и почти 1г изобщо не близвах кафе. Сега пия по 1кафе на ден. ))

vodka_s_led, аз също четох за разделното хранене преди седмица и нещо, има доста смисъл в него, но в началото трябва доста да го мислиш докато свикнеш, кое кога се яде. )) Но мисля че е подходящо и за отслабване и за дълга употреба след това. ))

За моето меню днес,
закуска - 1банан и малко сурови ядки
обяд - 1домат, 1чушка и малко сирене
след обедна закуска, или по-точно преди малко още 1банан. за вечеря вероятно ще хапна пак домат, чушките ми свършиха. ))

# 81
  • Cacao Land
Като сте тръгнали да се отчитате, да взема и аз да ви усведомя с мойта манджа:

закуска: кис. мляко със зърнено мюсли (няма да споменавам какво има в него, че Скорпето ще получи сърцетуп от смях Laughing)
обяд: филия клисав ръж хляб ( Mr. Green) с котидж чийз; ябълка
сл. закуска: ябълка
вечеря: милият пече патладжан с лук и подправки на фурна, към него ще има и марокански кус-кус

Тренировка- отиваме да тичаме след малко.

Скорпионее, ти вземи се покажи, стига сА кри, стига иска само другите да показват трътки и забележителности Laughing Heart Eyes Менюто ти е трепач, сега на смесени дни ли си? Пък аз какво да направя, че обожавам интернационалната кухня и ям какво ли не Mr. Green Blush

Айче, следвай препоръките в теста да видиш как ти действат за известно време... не искам да те разочаровам, но по принцип тези тестове не са много коректни Peace

водчице, една моя приятелка се стопи с това разделно хранене, но продължава да се храни така и сега Peace

Аелис, извинявай, забравих, че се храниш по Ори ooooh! В такъв случай ми се вижда доста вкусно менюто ти до сега. Движиш ли се?

Вероника Марс, успях ли да накарам да ти се отяде Laughing

Бъни, браво  bouquet!

галче, хайде слабей и се хвали на воля, че да се мотивираме от теб Heart Eyes

Мирама, и ти си хапнала вкусничко. Дай насам снимков материал да ти похвалим новите придобивки. Уф, и на мен ми е голям зор купуването на сутиен, от два месеца искам да си купя нов, но до сега пробите са неуспешни #Cussing out

# 82
Аз се засрамих по-скоро от лошите мисли и махнах соса от очите си  Crossing Arms

# 83
Хелоууу Hug,аз днес съм-закуска-9,30ч.банан,черно кафе
                                                50мин.тренировка
                                               обяд-  1/2 домат,1/2краставица,1/4 печена риба
                                                  мини разходка...едно редче черен шоколад!
                                                   вечеря-19.00ч.-два домата и малко сирене
                                                   сега похрупвам малко солетки макар,че не трябва или не по това време,ама на Великови ги обожавам Embarassed
          Cantrell_Ny,ти какво яде миличка вода ли само опаааа краставици де Wink   love001 ?
           Mirama,менюто ти ми допада то аз долу-горе май-съм на същото Simple Smile,сменяй от време сиренцето със печена не мазна риба или бяла пилешко печено месо без подправки Hug и не вечеряй късничко,ако може най-късно до 19.00ч.ако случайно ти престърже вечерта хапни един грейпфрут или ягоди Hug!

# 84

Cantrell_Ny,ти какво яде миличка вода ли само опаааа краставици де Wink   love001 ?

Joy ще ме умориш...  Joy Да  Laughing ... Аз, викам, че вече няма смисъл да пиша какво ям, щото то е ясно.. 1 грейпфрут и краставица/и ... + кафе  Laughing
След няколко дни като и ако евентуално променя нещо, ще дам отчет отново.

# 85
Браво ти си герой,макар,че не това е начина,но щом се чувстваш добре...ти вече направи 5-6 дена,че и повече май,вкарай малко сирене-нарежи си краставичките като за салата и малко сирене за вкус дето се вика,то само на вода не става Naughty!

# 86
  • София
Ето ме и мен пак да се отчета за днес

Хранене закуска ябълка с вода /мързеше ме да си правя чай/, обяд сирене с броколи, следобяд 1 топка сладолед Embarassed /това ми е прегрешението за деня/ и вечеря сирене и домат.
Спорт - обикаляне по магазините има-няма 3 часа - търсих си блуза, но не видях моята . Така че без блузка се прибрах от много претенции. Mr. Green

Няма да пиша индивидуално, но ви гушкам всичките сладки Дневничета  Hug Hug Hug По-късно ако се добера до компютъра , ще пиша пак.

# 87
  • Пазарджик/Лондон
Аелис, извинявай, забравих, че се храниш по Ори ooooh! В такъв случай ми се вижда доста вкусно менюто ти до сега. Движиш ли се?

За движение - движа се, започнах да ходя пеша до работата/то само 15 мин.бърз ход, ама пак е нещо/, до преди 2 седмици правих упражненията на Синди и се чувствах чудесно от тях, но напоследък все не успявам да намеря време Sad.Тръгнах и дървен обръч да търся, но без успех.Ще гледам тези дни поне време за Синди да намеря newsm78.
Иначе днес деня го изкарах на плодове и зеленчуци/ в предния ми пост съм написала какво и колко/.Преди малко вечерях със зелена салата + 1 краставица, половин пилешка пържола на скара, 1 кюфте на скара.Понеже съм на работа и нощта ще е дълга, най-вероятно по-късно пак ще хапна - подготвила съм си 300 гр.кисело мляко 0.1% и един LZ натурален/40 гр/.
Приятна вечер на всички Hug.

Ох, нещо не се получи поста както трябва, но не знам как да го оправя, сори Embarassed.

# 88
Ето пускам ви новите придобивки да ги видите и вие. )))

http://images25.snimka.bg/005838065.jpg
http://images25.snimka.bg/005838068.jpg
http://images25.snimka.bg/005838070.jpg
http://images25.snimka.bg/005838075.jpg

Chocolata, ти сигурно си търсиш някакъв по-специален сутиен. ))))

traqna76, ще започна да хапвам и по малко месце, отдавна не съм яла. )) А за ранната вечеря знам, но просто няма как да се получи, рядко се прибираме преди 19ч и докато се оправим с малката става ей това време. (((

lideto70, стига да не ти става навик сладоледа, няма страшно. ))))

Cantrell_NY, и аз като траяна да ти кажа да започнеш да хапваш повечко. Яж поне плодове по 1кг щом искаш да караш така, гарантирано се отслабва, аз бях 15дни на плодуване. )

Аелис, натисни бутона редактирай. )))) и махни цитата към Шоки и ще се оправи. )))
Млякото е ок, ама този натурален ЛЗ. ))))

# 89
  • Пазарджик/Лондон
Mirama , махнах цитата ,ама пак се получи едно такова издължено и неестетично,така че оставих цитата, поне да се знае във връзка с какво говоря за моето движение Heart Eyes.Обувките са много хубави, а за сутиена - и аз искам такъв пък Joy.Колкото за натуралния LZ -съмняваш  се в неговата натуралност ли? И аз имам известни съмнения, няма такъв наситен какаов вкус като другите натурални шоколади, но пак ми харесва Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт