"Дневникът 43" - лятото дойде, стягайте се за море!!!

• 10 613
  • 431
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Бе за инат, ината си го имам, но Скорпи-то е права, че ще е ааадски трудно  Rolling Eyes Ще видим - докъдето я докарам, здраве да е  Crossing Arms

Днес съм на тараторче, кеффф  Crazy

Игуанка, успех с ученето  Peace

# 61
  • София
Здравейте, мили момичета!

Благодаря за поздравите и милите думи!!!

lovekiss lovekiss lovekiss

# 62
  • София
Пипи, да ти е живо и здраво детенцето!!! С малко закъснение видях, че празнува заедно с мен!  Hug

Вчера, разбира се не диетувах, но днес съм на линия!
Млечен ден.

Хубав и успешен ден на всички! Peace

# 63
  • Cacao Land
Здравейте, красавици неземни и превъзходни Hug Изкарах си супер и вчера, но днес съм стриктна, даже и мъжо съм подвела с мен, та ще ходим да тичаме по-късно Simple Smile

Сати, моля те да ползваш бутона редактирай, вместо да пускаш два поста един след друг. Радвам се, че си тук Hug

Скорпе, радвам се, че го каза, дано аз и всички останали си вземем бележка. Мислех си абсолютно същото нещо вчера, но пък много се радвам, че ти вече си го написала.

Каприсче, супер фешън обувчици, а пък за вас двамата с Крис няма да говоря направо.. сладури и половина Heart Eyes Приятна разходка днес Hug

Иле, лиде, водчице, благодаря ви за хубавите думи Hug Heart Eyes Heart Eyes Как сте днес?

Хот Ели, възможно е да стигнеш 50кг, разбира се, само да не си много поднормена, примерно, че тогава става лошо Peace

Ая, под снимката ми пише в коя държава съм Simple Smile Тук, където живея не става за плуване в морето (много е студена водата), но са да си пека д-то става... та пак си му викам 'плаж'.

Аелис, здрасти  bouquet Надявам се да вкараш по-солиден обяд, след тази 'закуска' Peace

# 64
ЗДравейте момичета!Вчера бяхме на имен ден , атам една софра с мезета,баници , тортааааааааа.Не устоях smile3511И днес кантарчето е безмилостно жестоко-+++

# 65
  • София
Здравейте, сладурски Дневничета!  newsm51

СатиHug мерси за почерпките - супер диетични са   bouquet

Днес съм стриктна - сутринта ябълка с вода вместо с чай, на обяд сирене и броколи в гюведже, а до довечера ще повторя по още веднъж от същото , но вместо броколи ще бъде домати - дано само това ми бъде днес нарушението.  Mr. Green

Приятен следобед и по едно кафенце от мен

И много  Hug и  Heart Eyes на всички!

QN4E,   Hug този плюс е просто храната , която си изяла вчера, с 1-2 дни на режим ще го разкараш, не се ядосвай, просто хващай си режима здраво и ще видиш минусси!  Peace

Скорпе, радвам се, че го каза, дано аз и всички останали си вземем бележка. Мислех си абсолютно същото нещо вчера, но пък много се радвам, че ти вече си го написала.

Взех си веднага бележка!  Grinning Peace

# 66
Честито на рождениците   bouquet

Днес видях 8  Embarassed Embarassed Embarassed беше невероятно след тежките месеци в които качвах  Crossing Arms бях 94 като започнах преди седмица и няколко дни да ги сложим 10 дни като първите 4 бяха пълен провал за това аз ги слагам седмица сега съм 89  Hug Hug Hug

ЕДИТ : Време е да обядвам Simple Smile Реших да е това :

Пилешко шишче 100 гр.

Гръцка салата (домати, краставици, лук, сирене,маслини, чушки, риган)
Поръчах я без маслините

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 13:52 от Veronica Mars

# 67
Здравейте прекрасни  Hug Hug Hug

Докато се наканя да пиша и хоп станали 4 странички от новата тема, браво на вас  Peace така ви харесвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А иначе аз съм диетична с леки прегрешения, но важното е, че не съм се отказала и кантара върви надолу. Както вече споменах, чакам да свърши МЦ-то и тогава да разбера реалния резултат Praynig Praynig Praynig Дано има с какво да се похваля.

Няма да пиша поименно на всички, но ви прегръщам Hug виртуално и скоро пак ще се включа  Hug Hug Hug

Щях да забравя да ви почерпя със следобедно капучино :

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 14:30 от galiq_82

# 68
Mirama, благодаря за скарването в случая = че ми мислиш доброто Simple Smile  Peace Откакто съм на това хранене, кожата на лицето ми е станала по-хубава. Изглежда по-свежа, по-гладка... Днес започвам с леки упражнения за корем, крака, дупе, ръце и бричове. Имам 3 седмици да спомогна отслабването, чрез хранителния режим и с упражнения. Предполагам ще даде ефект и силно се надявам.
Ако не друго, то поне се чувствам по-лекичка засега, имам чувството и че действа (винаги слабея отгоре-надолу), не изпитвам апетит, както преди да започна диетата (като на прасенце), кожата на лицето, както споменах ми се заглажда, изчиства, става по-свежа (имам едни червени мини пъпчици на скулите, като петна от алергия са, а преди нямах такъв проблем, докато бях по-слабичка.. и сега с този режим намаляха, поскриха се, но може и маските ми, да влияят... въпреки, че се съмнявам да е от тях, а по-скоро от храната - преди мазнотии, манджи, подправки, меса и мини червени пъпчици.. сега плод и зеленчук без подправки и намалели червени мини пъпчици)... Макар че като цяло, кожата на лицето ми е добре...

Scorpi Напълно те разбирам  Laughing Laughing Laughing Peace Hug

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 17:52 от Cantrell_NY

# 69
Здравейте момичета,

Днес си направих вега тест общо взето се оказа, че диетата на която съм си е правена точно като за мен и ми пасва на 100 %, за съжаление обаче нито кафето, нито какаото нито шоколада , нито бялото виното е за мен. Потвърдиха ми се и опасенията , че зелето и зелената салата също не ми пасват – ужас!
Днес обядвах една натурална активия с 1 ф. черен хляб

Хот Ели  то няма лесни неща .... всичко хубаво се постига с твърдост и упоритост... така, че ще успееш   bouquet

QN4E  след такъв ден никога не се мери... моя също вчера не беше диетичен така, че в сряда мисля да се меря  Grinning

Veronica Mars  браво за минусчетата ... менюто , което си избрала е супер  newsm10

Chocolata  показва кой храни добре се разграждат в организма ти... и кои не ти понасят и трудно се разграждат .. и реално кои не е желателно да ядеш  Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 15:35 от Aia

# 70
  • София
Chocolata, ще го имам предвид!
Само да поясня, че не е за да трупам мнения Wink ,може да бъдеш сигурна. Peace Grinning
Имам си достатъчно.
И бутонът ми е познат много добре.

Извинете, това е последния спам от мен.  Hug

# 71
  • Cacao Land
Сати, моля те, не го приемай толкова навътре, не съм имала предвид, че спамиш или трупаш мнения Shocked. Просто използвах момента, за да те подсетя. Не се обиждай, плийз Hug

Айче, този тест обикновено показва непоносимост към храните, които най-много консумираш Wink Peace

Вероника Марс, добър ти е обяда, само да не топиш пилешкото шишче със сосче Simple Smile

Момичета, не може да съм такава ламя, имам ужасно завиден апетит #Cussing out С нетърпение чакам да стане време за обяд, а до тогава имам много работа да свърша Whistling. Гуш Hug

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 16:12 от Chocolata

# 72
Тъкмо се лакомях на червеният сос на колегата когато го прочетох и направо ми се сви под лъжичка  Embarassed Embarassed Embarassed

# 73
Такаааа!Днес да се отчета съм на: един домат със сиренце , малко кисело мляко, една пилешка пържолка и салатка но беше две лъжички салата от зеленце и моркови.Това е за сега по късно може салата пак с някакви плодове или кисело млекце. Peace
А и да допълня мнооооооого фитнес днес.   smile3539 jump jump jump jump sweating

# 74
  • Пазарджик/Лондон

Аелис, здрасти  bouquet Надявам се да вкараш по-солиден обяд, след тази 'закуска' Peace

Chocolata , благодаря ти за загрижеността, но при моя режим е така - основното ядене е вечерята, която започва със салата, продължава с месце и завършва с десерт Simple Smile.Иначе след вече споменатата закуска, на обяд хапнах зелена салата с краставица, малко след това 2 моркова, следобедната закуска беше грейпфрут и кафе без захар, вечерята е още неясна, че съм на работа- там ще измисля нещо на място, но ще е в реда, който описах по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт