"Дневникът 43" - лятото дойде, стягайте се за море!!!

• 10 610
  • 431
  •   1
Отговори
# 45
  • В друго измерение
Ето ме и мен, доволна от карането на велото - 50 минути, 23.7 километра, 206 калории Simple Smile

MissCaprice, Хот Ели, имам си аз планина  Crazy не много далече от София и не много високо - Стара планина си е, друг свят е просто, красота, въздух, има си и места за катерене, но все не ги качвам Whistling
Ама студ, момичета, там винаги си е хладно, сега направо се намръзнах, палихме печка.
А иначе умрях от кеф, че поиграх много с кучо, само дето тя, милата ми, иска да става мама и не я пусках да тича  ooooh!
Ох, разписах се, размечтах се да съм си там Tired
Chocolata , аз така си викам за морето, все това ми е в главата, за планина не страдам, че си имам, ама за морееее #Crazy
Ех, мореее... sun

# 46
MissCaprice,здравей  Hug целта ми е да сваля още два килограма,да си ги задържа трайно,да продължавам да тренирам ако е възможно до съвършено тяло-крака,ръце,корем...(за гърдите няма да говоря,че то там само с 5000лв и мнооого смелост ще се оправя  bombs)
Аз в началото с тези таблици и коментарите за сваляне на 5-10 кила не ми прозвуча на балансирано хранене,също така и винцето,но може и така  да е щом казваш Simple Smile
Аз приемам съвети всякакви също  Peace!

# 47

Кантрел, Тук всеки си преценява каква храна да ползва в съответствие с предпочитанията и особеностите на собствения организъм. Това, което ще е добро за теб не значи, че ще е добро за мен, нали? Нявярно познаваш момичето и за това така реагираш. относно мазилата: аз съм се мазала с розовата дева, нищо ми нямаше на кожата, но нямаше и особен ефект.

Нали писах точно това Wink, а за реакцията ми - нормална реакция.. казах само за съветите.. пък всеки сам си преценя. Не знам дали си ме разбрала правилно Simple Smile . Естествено, че за всеки е различно - писах го на няколко места и не спирам да го повтарям Simple Smile
ЕДИТ: Мерси за отговора за мазилата. Дано и при мен няма странични ефекти.  Peace

Отчет за деня: грейпфрут и кафе...  Вечерята е от 2 краставици...

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 14:10 от Cantrell_NY

# 48
Добро утро момичета,

Да ви почерпя с едно  Coffee morning kaffeetrmker_2 Вчера 2 пъти по 20 мин на степера  ... днес почвам диетична седмица , че вчера вечерта хапнах и малко сладолед и малко баница...ужас !!Но нали все пак беше почивният ми ден! От днес супер стриктна

Chocolata  а ти къде си ? В коя държава? (сори ако си казвала не съм прочела...) направо искам да съм на твоето място...   grinning039  sport027

Mirama  роклята е много хубава и ти седи супер

# 49
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug.Преди малко  закусих с портокал и горчиво кафе, и докато консумирах последното, прочетох какво сте писали.
 MissCaprice, когато започнах режима, бях 66 кг - качих 5 кг. след отказване на цигарите.Целта ми е да си върна килограмите от преди отказването - 61.Сега кантара показва 64.300, което ще рече, че до целта остават 3.300гр. Heart Eyes.Бавно става при мен, може би защото не са ми много килограмите за сваляне.Та това е общо взето .
iguanka , много ми харесва как се храниш.Като си възвърна килограмите, ще искам съвети от теб как да ги задържа Simple Smile.
Mirama , и аз да кажа - роклята ти е супер.
Аia, много ми харесва 7-ия ден от режима ти.
Приятен ден на всички  bouquet.

# 50
добро утро
след малко с Крис излитаме на разходка и само исках да ви покажа една снимка от сутринта и обувките (иле спешъли фор ю  Hug )
http://images25.snimka.bg/005831683-big.jpg
http://images25.snimka.bg/005831684-big.jpg
http://images25.snimka.bg/005831685-big.jpg
Аелис, определено малкото килограми се свалят по -трудно. Ще се справиш, хубаво е че не бързаш  Peace
Траяна, страхотно е че тренираш! Какво?
Кантрел, разбрахме се  Peace
хартбийт, как и азс искам на планинааа...А пък и животни как обичам. Вчера видяхме с Крис 6 мънички котенца, почти новоодени, страхотни бяха Heart Eyes
до сега съм стриктна, може да напиша отчет довечера
Иле, Чоки тренира ми се ама нямам време, по цял ден сме навън да се разхождаме ooooh! прибирам се каталясала. Разбира се тези дни ще се опитам да съм по-редовна
чао душичи за сега

# 51
Аелис  и на мен ми е любим 7мият ден ..

# 52
  • София
Здравейте , Дневничета!  lovekiss

АяHug мерси за кафето!   bouquet  Този седми ден и на мен ми е любим , нищо че в моята диета го няма , но аз отвреме навреме си го позволявам като наградка.  Mr. Green

А от мен по една закуска

КаприсчеHug голями сте сладури с Крис  Heart Eyes и много хубави обуФчици си имаш!  smile3501

Приятен и успешен ден на всички!
  newsm10

# 53
Добро утро момичета и от мен. ))))

Мерси още веднъж на всички за отзивите за роклята. ))) Аз още не се харесвам в нея, защото съм доста дебела, но ще се оправят нещата. ))

traqna76, добре дошла и от мен. )) Не знам какво им има на коментарите за сваляне на 5-10кг, аз поне за 3месеца свалих 11кг, така че си е съвсем нормално. Всеки си избира как да се храни, тук само коментираме. )))

Cantrell_NY, аз пак да ти се скарам, не е добре само на 1грейпфрут за цял ден, това ще ти направи лоша услуга по-късно. )

MissCaprice, много сте сладки с малкия, а обувките са супер. )))
Аз днес тръгвам на поход за сандали за роклята. )))

Аз съм си на същите кг, щом започна да ям зеленчуци и свалянето се забавя със страшни темпове. ))

# 54
  • София
Привет-мривет  Hug
Нямам много работа и минавам да видя какво правите  Mr. Green
Каприсче, големи сте сладури с малкия  Heart Eyes И сандалките много ми харесват  Peace
Шоки, къде е тая снимка? Искам и аз да я видя пък  Crossing Arms
Хартбийт, от коя част на Ст. планина си, че и аз съм оттам  Wink
...също така и винцето,но може и така  да е щом казваш Simple Smile
Ааа, не Naughty От толкова неща се лиших, че и бирата спрях, барем едно винце да ми остане  Joy. Пък сме и спретнали винена дружина, гледам  Hug Добре дошла и от мен  Hug Харесвам различното мнение;)
Аз от днес се местя при Страхотните. Писна ми вече от месо  Sick
Искам да питам нещо по-сериозно. Цял живот съм била около 54-55кг. Мислите ли, че е възможно да стигна докъм 50кг?
Гуш на всички  Hug

# 55
lideto70 благодаря за закуската   bouquet  за 7мият ден обаче трябва преи това 6 дни без издънки... и доста стриктна да си  Laughing

Хот Ели и аз винаги съм била до 52-53 кг. (в най-добрият случай ) а сега съм паднала на 49 кг .. така, че със сигурност можеш  Hug

# 56
Добро утро и от мен  Grinning
Mirama много ти е хубава роклята и видимо си отслабнала  Hug
Каприсче, много сте сладки с малкия  Heart Eyes
Хот Ели разбира се,че е възможно да стигнеш 50кг  Wink Само воля да имаш  Peace
Chocolata много си хубавка, а поличката ти е страхотна  Peace  Grinning

При мен няма промяна в кг... но продължавам с японската  bowuu

# 57
аелис мерси  Peace
лиде мерси за закуската   bouquet
Пиша само на бързо за снимките на каприсче  Heart Eyes Heart Eyes че днес имам много да уча Tired и се оспах... (и ме боли мъдреца  Tired )
Много сте сладки бре Grinning Heart Eyes пу-пу  Hug а обувките са много яки Crazy
Щом се разхождаш и каталясваш, значи си супер и няма нужда от тренировки щом си изморена  Peace

# 58
  • В друго измерение
Добро утро   bouquet

Пийнах кафенце, изпих си хапчетата. Днес мисля да съм само на салатка Simple Smile

Хот Ели, аз съм си софиянче заклето, но не издържам да не излизам от София Whistling Иначе сме близо до Годеч, това е пък близо до Драгоман, може да се каже и малко преди Петрохан...хмм, ма го обясних Thinking
MissCaprice , адски сте чаровни   bouquet Крис е много сладък  Heart Eyes
И аз обожавам животинки....имам си една овчарка ушата, на 2 години девойка, само ме гони да играем...може да ви я покажа на снимки Simple Smile
Аелис, наистина е най-трудно с малкото килограми  #2gunfire Аз с малкото се мъчих, мъчих #Cussing out

Хубав ден, милички   bouquet

# 59
Привет бандичката  Heart Eyes
Първо искам да поздравя на патерици сати и синчето на пипи много здраве и късмет да ги водят за напред   bouquet  bouquet  bouquet
След това искам да споделя нещо, което доста време се чудех дали да напиша, но накрая реших, ако и да ми се разсърдят някои ще си кажа:
Без да визирам никого, момичета, много ви моля да се съобразяваме с постовете си !!!!!!! Миналата година пак се беше получило така по едно време и даже имахме предупреждение от модераторите, че това не е спамо-чат темичка - такава си има вече в клюкарника. Разбира се, че ще си казваме и всички други неща (освен диетите и режимите), които ни вълнуват, но има постове от по едно изречение, с което само се пълни темата и става като диалог между двама. Да понякога и така става но нека бъде понякога, а не редовно. Направо не ми се започваше тази тема, защото знам че след такъв пост някои ще са обидени, но разберете че само така ще си съхраним темата, която имаме вече почти година и половина. Аз не изключвам себе си, че също се е случвало да драсна само един ред - а и на всеки се случва да иска да се обади тук, а да няма време, но нека да не е практика ..... А пък за добрия тон на постовете направо не ми се коментира  Sick
Лек ден на всички и дано не ви го вгорчих - мнението е мое и е изказано с най-добри чувства към всички   bouquet
Хот Ели според мен не е невъзможно да стигнеш 50 кг, но тялото "помни" най-малкото си кг и трудно ще ти се даде - ще ти требе много инат  Wink
мирама благодарност и от мен за труда, който си положила за новата темичка  Heart Eyes Роклята ти е чудесна и този черен цвят вталява допълнително  Peace
каприсче много е пораснал малчо, много и пълна уста със зъби......  Laughing ма дей баща му бе, не го видях  Whistling Whistling Whistling
Cantrell_NY каприсчето вече ти е отговорила за мазилата - аз си се мацотя с розовата и зелената дева - странични ефекти нямам, смаляващи също не знам имам ли ама го правя за успокоение на съвестта, че съм взела всякакви мерки  Laughing Laughing Laughing
Heartbeat браво за тренировката вчера  Peace ама много неблагодарна работа това вело бе и аз като го карам се мъча като грешен дявол и накрая некви си мизерни калорийченца ----   Twisted Evil
иле и аз гледах хляба на шоки в Била ама не го купих, че сега не ми се вписва в режима, но съм твърдо решена да го купя след таз "реклама"  Wink Wink Wink
шоки да не станеш black шоки ей  Laughing не съм ти видяла снимчиците ама ей сега ще отида да поправя пропуска  Peace
лиде, галка, айя, гладнес и всички неспоменати прекрасници  Hug Hug Hug Hug

тиквето кво ли прави сега а  Whistling Whistling Whistling Whistling

ПП. Докато се написателствам и.... 4 нови поста ме изпреварили  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт