Да, аз раждах в Тина Киркова. Наистина заедно ни изписаха - ако не се лъжа - на 24.04. Привет!
Дано тези здравословни проблеми бъдат колкото се може с по-малки последици и някак да отминат назад във времето!Добре дошла!

.Крачето ми е по добре,благодаря.Щом отново взех да тичам сутрин,всичко вече е ок.
,когато я питаш някой неща и вече и стане досадно и казваше "тъпотии"
СЕга вече не използва такива думички.
Тони по едно време казваше Ба маааа, което не знам откъде го е чул
- може би от хахавата си майка, аз обичам да псувам, но никога някого конкретно. Т.е. да кажа на някого псувня не ми се е случвало. Но принципно в пространството да казвам неща от сорта на "Си ебало мамата""Бах маааму"се е случвало. С баща му не се псуваме, само като ме ядоса му казвам "Оооо, я се еби', но как да ви кажа, нашите псувни не са заредени с този просташки и злонамерен заряд, както съм чувала други да псуват. Един вид ако изпсуваме е с усмивка на уста.
Саш казва, че е ген и няма какво да се направи с похотливостта му 

, което е нещо странно. Сега е харесал един канал Бумеранг и по цял ден това гледа. Само пита за "писето", повтаря "падне" и така само котки са му в главата 

Много съжалявам zа притесненията около Стани
А в кой град в Германия ходите, в Грайфсвалд ли?
И аz имам подобно поведение zад колана, оба4е сега с малката се въzдържам или ако трябва, псувам на български
Не zнам как иzдържите на това ежедневие, 4естно. Някои неЩа са много иzнервяЩи, но добре 4е са приятелите и роднините, та пак си струва да си ходя 
А ти се паzи, въzполzвай се да си по4инеШ, сега ти се е паднало 

Лятото живот и zдраве Ще се видим, и дано Теди ве4е е добре 
А преz това време тук пе4еШе слънце при температури над 25°
Поне ходихме на Делфинариума, в мола
и в Морската при първа въzможност. Милена много оби4а да кара акум. коли4ки пред Фестивалния, а на последния ден като пекна едно слънце отидохме до Детския Кът, карахме водно колело и пуснахме Милена на въртелеШките и батута
Летяхме след обяд и планът беШе да сме навън до последно, та да се уморява и да поспи в самолета. Да, ама не.... Не спа въобЩе, но zа Щастие се държа пове4е от прили4но и преz 2та полета
Във Виена трябваШе да ти4аме от единия самолет до другия, а на полета до Франкфурт една стюардеса буквално се влюби в Милена
сякаШ хората се интересуват от моето хлапе
Иzляzохме последни от самолета, zа да иzбегнем тъпканицата, и тя вzе да пита по микрофона "Къде е принцесата ми?"
и когато сляzохме от самолета, отвори вратата на кокпита zа да каже на пилота какво красиво моми4е имало на борда
4естно, тя не беШе с вси4кия си
(Моята теория е, 4е има афера с пилота и иска дете от него
)
Новото при нас е, 4е от сноЩи у4им Милена да си zаспива сама, след като до сега един от нас седеШе в стаята й и 4акаШе да zаспива, което отнема поне 1 4ас
За Щастие не среЩаме големи проблеми, пла4е малко когато иzлиzаме от стаята, но веднага се връЩаме да я успокояваме и тогава е окей. В момента я слуШам по бебефона как си прикаzва, а я сложих преди 45 минути. НиЩо, нека си говори, аz съм доволна 4е Ще имам пове4е свободно време