Отговори
# 75
Здравей Мей,

Да, аз раждах в Тина Киркова. Наистина заедно ни изписаха - ако не се лъжа - на 24.04. Привет! Simple Smile

# 76
  • София
Здравейте и от мен!

Добре дошла на новата мама, дано да продължи да пише и за в бъдеще и с детенцето всичко да е наред и всичко лошо да е зад гърба им.

Венианд - аз видях и и написах да спре да се рови по чуждите теми, според мен е или колежката ти от работата или някой майка от яслата, която нещо си настъпила. Не им обръщай внимание.

Аз повече чета, че до мойто чудо не остана много време. Много бих искала на 20 да ми стискате палци за успех, въпреки че в тази държава не е важно колко знаеш, а колко си платил, но аз за втори и последен път ще се явявам на какъвто и да е изпит и ако се докаже, че не ставам защото не съм отговорила финансово, ставам и се махам от тази скапана държава.....
Извинете ме ама съм малко в депресия и в ужасно лошо настроение!

Целувки на всички!

# 77
Ето малко снимки на моите деца :
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246271');

# 78
Aneliz, не казвам, че каката не е хубава, но малкия е мноооого сладък! Peace Дано тези здравословни проблеми бъдат колкото се може с по-малки последици и някак да отминат назад във времето!Добре дошла!

Тони е с майка ми в болницата, казали са, че утре ако са му по-добри изследванията може и да си помислят дали да не го пуснат да се прибира. Имал хрема пък сега, взели са си капки с баба му, разходили са се, слушал много. Момичета, толкова ми липсва детето! Поплаквам си и чистя къщата. От вчера ме стяга корема, не знам дали е нормално, но е някак страшно това стягане и гледам да полягвам в такива моменти, пия си коктейлите и стискам зъби - каквото и да става за добро да е. Кашлицата ми е кофти, от нея ми се повдига малко, но и това ще отмине. Хремата много ясно, че не ми минава, но на нея ий трябва време да отшуми. На моменти ми е лошо, на моменти съм супер свежарка. На моменти съм весела, после в депресия - хормонални фонтани някакви Joy
 И давайте идеи за похапвания някакви, че нищо не ми се яде, а съм гладна Може би само дюнери не отказвам... А сега да ходя до градинката за д'нер не върви.

Ще пържа тиквички за вечеря  chef

# 79
VENIAND, е това е вече прекалено!  Shocked Не си образувай нерви, заради такива "бесни" и не се отказвай, да пишеш!
А аз се чудя, защо толкова гости и други непишещи ни четат! Mr. Green

Аги, коремът може да те боли и от кашлянето - при мен се беше получило нещо подобно. Пази се, ей! Hug

skarlet#, горе главата - с теб сме!
Peace

aneliz, страхотни дечица и мама! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 14:32 от envia

# 80
Здравей Аги,

Радвам се да те срещна пак по форумите! Желая твоето момченце да се оправи бързо и да го гушнеш колкото се може по-скоро. Hug

# 81
skarlet#,стискам палци  Praynig

Аги,бързо да му минава на Тони вече

Вени,комбинирай ги и двете неща

Смини,чудесни снимки  Hug .Крачето ми е по добре,благодаря.Щом отново взех да тичам сутрин,всичко вече е ок.

aneliz,добре дошла при нас,имаш прекрасни дечица  Hug

VENIAND  ,видях темата и писах в нея,но са я изтрили,затова ще ти пиша и тук.Не си заслужава да пишеш на хора,който са нямали смелостта дори и да се регистрират!

Аз съм изпаднала като Скарлет в някаква адска депресия  Tired

Относно псуването-не не псува.Имаше една две седмици миналото лято,в които беше чула от дядо си "мама ти стара" и тя повтаряше "мама му".Използваше и думичката "тъпотии"  Whistling ,когато я питаш някой неща и вече и стане досадно и казваше "тъпотии" Whistling СЕга вече не използва такива думички.
Но имахме случай скоро,в който баща и карайки колата и изпсува,аз я погледнах да видя нейнта реакция,а тя беше си запушила с ръка устичката си  Mr. Green

За голотата-все още не проявява интерес особен.Аз съм ходила по бельо вкъщи както и баща и,но все още не сме обяснявали.

Лек ден ви желая

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 14:52 от Дея`

# 82
О, може да е от кашлицата, но може да е защото вчера цял ден изкарах в движение. Сега измивам една чиния, пиша тук, после пийвам чаша вида, сядам...мързел як ме е обзел, а толкова има за чистене....стаята на Тончо е отрупана в пликове с дрехи и разни неща, трябва да ги разкарам. А пластмасовите дворни играчки му ги накиснах в препарат, изплакнах ги, един вид дезинфекция правя на дома малко по малко. Пия магнезий и но-шпа.
Имаме много комари, напаст някаква е! Нали сме до парка и имаме двор - лудница е. Ето сега, един ме захапа за рамото, за последно хапна милия, ама ме втриса от комароците - нахални са до не знам къде! И са ме нахапали, ще купуваме разни неща за контактите, ще се наложи!

Ние вкъщи не псуваме много Blush  BlushТони по едно време казваше Ба маааа, което не знам откъде го е чул Whistling Whistling Whistling - може би от хахавата си майка, аз обичам да псувам, но никога някого конкретно. Т.е. да кажа на някого псувня не ми се е случвало. Но принципно в пространството да казвам неща от сорта на "Си ебало мамата""Бах маааму"се е случвало. С баща му не се псуваме, само като ме ядоса му казвам "Оооо, я се еби', но как да ви кажа, нашите псувни не са заредени с този просташки и злонамерен заряд, както съм чувала други да псуват. Един вид ако изпсуваме е с усмивка на уста.
Важното е като казват някоя лоша дума да не изпадаме в паника, а да им обясняваме, че не е красиво и че трябва да го правят само когато са много ядосани или някой е заслужил. Нали не вярваме, че нашите ще са ангелчета със златни усти и само розори балончета ще пускат във въздуха?
или
Ходим си голи из къщата, а Тони много се кефи на гърдите ми - прави им боц и се хили, или ми двига нощницата и наднича отдолу, а аз се правя на сърдита Joy Саш казва, че е ген и няма какво да се направи с похотливостта му Mr. Green А и не искам да изпитва срам от тялото си, нито да го е срам от нас. Това не значи, че ще му демонстрираме как се правят деца от най-ранна детска възраст, но и да види някоя интимност по-добре да е вкъщи, а не по списанията и в нета.
Баща му нали затова е мъж, да му обяснява някой ден. hahaha

# 83
нещо му стана и постна 2 пъти едно и също...

# 84
  • Варна
Приспах зверу и сега малко почивка Whistling
Вече сме добре и малко множко ще ни дойде седенето в къщи. Пообиколихме квартала и така...
Роди, пу-пууу, дано да е здрав Тедко дългооооо време Peace
aneliz, дано и вашите проблеми да са към края си!
Моя бяс нещо кротък тия дни Thinking, което е нещо странно. Сега е харесал един канал Бумеранг и по цял ден това гледа. Само пита за "писето", повтаря "падне" и така само котки са му в главата Mr. Green
преди поне тв-то ползвах сега ни комп ни тв Mr. Green
смини, моя отива в събота на Дя, та да видим колко народ ще има в групата. Тя цялата ни работа такава..българска. В нашата група вече половин година външната врата се затваря само с натиск, познайте колко родители затварят вратата?!!! Все са отключени Twisted Evil

# 85
  • 2 етажа над тавана
Привет, привет.

Използвам да драсна някой ред преди поредното търчане нанякъде Tired

Вени, не спирай да пишеш - обърни се към някой админ или модератор за проблема с постингите Peace

Анелиз, ужасно е това, което сте преживели - и дечко, и вие. Дано вече проблемите са зад гърба ви и всичко е наред. Hug

Мисче, нямам такива познати с проблем като при сестра ти, дано всичко е 6 и при нея Hug

Другото Вени - аз бих пробвала също да се класирам и за двете срещи - 20 години от завършването са това все пак Wink

Искам и аз парижки снимки, пък Crossing Arms Mr. Green Иначе това "Бееееее" много ме развесели Joy

Извинявам се ако пиша объркано, днес май в повече ми дойдоха кафетата. Сутринта ходих с една колежка да превеждам при сключването на една сделка от английски и се убедих за пореден път колко невъзпитани сме българите - брокера се заяде нещо и чак взе да налита на бой - да бие колежката и клиента ни, човекът остана страшно озадачен, напаво не знам нотариуса как го издържа, въобще  - лудница. Съответно после клиента ни каза, че все едно сме някое африканско племе - така му се струва обществото ни. Tired

Утре пък се очертават едни срещи с брокери, нещо, което хич не ми е по сърце, но няма начин - ще се мъча и това си е. Дано после бъде поне оценено.

Оставям ви засега.
Дано успея после да видя снимчиците.

Поздрави на всички. Hug Heart Eyes

# 86
Я да видим дали Ще успея да пиШа вси4ко, което искам  Crazy

Добре доШла на Анелиz    bouquet  Много съжалявам zа притесненията около Стани  Sad  А в кой град в Германия ходите, в Грайфсвалд ли?

Буба, много се смях, мнооого  Joy  И аz имам подобно поведение zад колана, оба4е сега с малката се въzдържам или ако трябва, псувам на български  Mr. Green Добре, 4е тук карат много прили4но, в БГ ако карах сигурно Щях да псувам преz 10метра  ooooh! Не zнам как иzдържите на това ежедневие, 4естно. Някои неЩа са много иzнервяЩи, но добре 4е са приятелите и роднините, та пак си струва да си ходя  Laughing Ох и Морската много ми липсва, а на детето оЩе пове4е  Wink

Аги, дано Тони го иzписват наистина и да сте добре от тук нататък  Praynig А ти се паzи, въzполzвай се да си по4инеШ, сега ти се е паднало  Peace

Скарлет, Ще стискам палци  Praynig

Вени, не се ядосвай, има кретени бол, особено в нет пространството. Аz информирах модератор и темата е иzтрита, сега гледай да zабравяШ zа това  Wink

Роди, ти наро4но ли zамина то4но по време на престоя ми във Варна?  Wink Лятото живот и zдраве Ще се видим, и дано Теди ве4е е добре  Hug

Мис, то не остана  Shocked 4естит последен работен ден на мъжът ти, хубаво е 4е сега можете да си отдъхнете малко. А Крис как с кожата?

Ние се zавърнахме оная ве4ер. Престоя ни във Варна не беШе толкова хубав по простата при4ина, 4е слу4ихме на лоШо време и стояхме пове4е вкъЩи, отколкото ни се искаШе  Sad А преz това време тук пе4еШе слънце при температури над 25°  ooooh! Поне ходихме на Делфинариума, в мола  Joy и в Морската при първа въzможност. Милена много оби4а да кара акум. коли4ки пред Фестивалния, а на последния ден като пекна едно слънце отидохме до Детския Кът, карахме водно колело и пуснахме Милена на въртелеШките и батута  Grinning Летяхме след обяд и планът беШе да сме навън до последно, та да се уморява и да поспи в самолета. Да, ама не.... Не спа въобЩе, но zа Щастие се държа пове4е от прили4но и преz 2та полета  Heart Eyes Във Виена трябваШе да ти4аме от единия самолет до другия, а на полета до Франкфурт една стюардеса буквално се влюби в Милена  Shocked Ама 4е красива, ама не zнам си какво, добре, това го 4ува всяка майка от време на време. Но тая неЩо се беШе побъркала, каzа и на другите пътници наоколо "Ох, вижте това моми4енце, видяхте ли колко е красива,....."  ooooh! сякаШ хората се интересуват от моето хлапе  ooooh! Иzляzохме последни от самолета, zа да иzбегнем тъпканицата, и тя вzе да пита по микрофона "Къде е принцесата ми?"  ooooh! и когато сляzохме от самолета, отвори вратата на кокпита zа да каже на пилота какво красиво моми4е имало на борда  ooooh! 4естно, тя не беШе с вси4кия си  Crazy  (Моята теория е, 4е има афера с пилота и иска дете от него  Joy )

Сега сме си пак у дома, радваме се на 4удесното време но zа съжаление имам толкова много работа, 4е не остава време да иzлиzаме по цял ден  Sad  Новото при нас е, 4е от сноЩи у4им Милена да си zаспива сама, след като до сега един от нас седеШе в стаята й и 4акаШе да zаспива, което отнема поне 1 4ас  Tired За Щастие не среЩаме големи проблеми, пла4е малко когато иzлиzаме от стаята, но веднага се връЩаме да я успокояваме и тогава е окей. В момента я слуШам по бебефона как си прикаzва, а я сложих преди 45 минути. НиЩо, нека си говори, аz съм доволна 4е Ще имам пове4е свободно време  Mr. Green

# 87
  • Boston, MA
Анелиз, много са ти хубави дечицата, дано нямате вече премеждия.

МисЗ, каква киста? Аз имах фиброид на матката по време на бременността, уголемяваше се с напредването (било нормално, ми казаха, защото цялата област е много повече кръвоснабдена), нищо не са ми правили, след раждането се сви. Май още го имам.

При нас ново 20 - Дани има температура, може би настинка, но заради кърлежа се опасяват за Лаймска болест, засега удържаме да не му даваме антибиотик още, другата седмица ще му направят кръвен тест, за да се установи/отхвърли със сигурност, иначе симптомите са същите като на вирусно заболяване. Днес се гледаме двамата в нас, той е в добър дух и настроение.

Не съм сварила да кача снимки, ще се поправя днес. Иначе установявам, че явно форумският ми образ се различава от истинския.  Mr. Green

# 88
Татяна - да, в Грайфсвалд ходим. То май повечето БГ деца с очни проблеми там ходят. Поне аз познавам няколко семейства.

# 89
Мерки, момичета, за подкрепата.
Татяна, специално благодаря за това,че си се обадила.

Общи условия

Активация на акаунт