Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
Какви са симптомите и препоръките за коластра и грижа по време на бременност?
Какви са препоръките за грижа за кожата и симптомите на коластра по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са симптомите и препоръките за коластра и грижа по време на бременност?
- Някои от участниците съобщават, че имат коластра, като симптомите включват сърбеж, болка и влажни зърна. Препоръчват се специализирани продукти за грижа за кожата и консултация с лекар. Симптомите могат да включват гадене, болки в гърлото, запъшен нос и тежест в корема. Препоръчителните грижи включват използване на тетра за гърло, хапване на солетки и осигуряване на достатъчно почивка.
-
Какви са препоръките за грижа за кожата и симптомите на коластра по време на бременност?
-
Какви са препоръките за 10-годишнината от завършването?
-
Защо не се препоръчва да спите на дясната си страна по време на бременност?
Ако са ви необходими съвети - насреща сме. М/у другото мога да ви предложа страхотни сватбени албумчета, които след като се попълнят се превръщат като приказка, аз го открих след сватбата и пак си го купих, з-то много ми допадна, нестандартни са и оригинални, има подобни и за бебчета, ако това ви помогне да се ориентирате какво представляват. Също препоръчвам албум за пожелания, в него гостите вписват пожеланията си към младоженците, страхотен спомен е - често обичам да си го чета. Стана малко дълго, мога да донеса и двата албума на срещата, когато организираме такава, за да ги видите!
, ako njkoj ot vas znae , na men ot samoto na4alo mi izpisaha da pi4 dufaston, no 4uh 4e se piel do 4 mesez i ne znam da ppij li ili da spra t.e az ot njkolko dena sprjh da go pij
...Не си давам много зор ,защото като се преуморя ме заболява кръста ,ама все пак трябва да свърша и тази работа,като полежа малко ми минава и после пак....
Много ми се иска, но сега в събота работя, в неделя мога, следващата седмица ще пътуваме най-вероятно и така решавайте, аз ще се постарая да присъствам
не искам да се налагам.
а после чисти и сега пак ми е