Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
Какви са симптомите и препоръките за коластра и грижа по време на бременност?
Какви са препоръките за грижа за кожата и симптомите на коластра по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са симптомите и препоръките за коластра и грижа по време на бременност?
- Някои от участниците съобщават, че имат коластра, като симптомите включват сърбеж, болка и влажни зърна. Препоръчват се специализирани продукти за грижа за кожата и консултация с лекар. Симптомите могат да включват гадене, болки в гърлото, запъшен нос и тежест в корема. Препоръчителните грижи включват използване на тетра за гърло, хапване на солетки и осигуряване на достатъчно почивка.
-
Какви са препоръките за грижа за кожата и симптомите на коластра по време на бременност?
-
Какви са препоръките за 10-годишнината от завършването?
-
Защо не се препоръчва да спите на дясната си страна по време на бременност?
dichi0103 - първа бременност
Lauren - първа бременност
trixy - първа бременност

нашият беше на 25.05, сега сме в подготовка за срещата дано да се съберем повече хора ще бъде забавно

На работещите тази седмица ще ни се види безкрайна.
,ми аз точно тогава съм на бал и то в провинцията и пак няма да мога да ви видя.Много жалко,наистина ми се искаше вече да се запозная с вас.
Няма да се плашите!
Кърмих Денис почти до 2 г и даже още можех, ама пустата Албена.... Сега нямам коластра и много се надявам като родя, пак да имам достатъчно кърма...
Даже е заснето