В коремчето на мама, ОТКОМВРИЙЧЕТО сладки ритничета раздава!

• 11 563
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Дам, питала съм - тогава! Обясниха ми, че след като се изцеждам и го няма контакта с бебето като суче, не се стимулират гърдите и кърмата намалява! И така се получи всъщност... Ако сега, след 3 години, нещо може да се е променило, може би то е свързано с начина на изцеждане?? Еос, ще попитам!    Аз използвах помпа за кърма на АВЕНТ и въпреки, че струваше 70 лв. съм страшно доволна от нея. Не наранява зърната и най-важното е, че вакума си го регулираш сам.

# 61
elissa_kv на темата за кърменето казаха, че шишето не отбива. Допитай се до акушерка. Тази, която води лекциите е СУПЕР!
Отбива особено ако е с по голяма дупка и улеснява бебето.Много бързо се учат че щом може и по лесния начин няма смисъл да се мъчат Laughing
Аз съм хранила с шише само навън, но с шишетата на Авент а бибите на тези за новородени са много хубави и нямах проблем, но каучоковите се разтягат и не е нужно усилие за да се хранят.
Ама толкова объркано обяснявам че и аз не се разбирам newsm78

# 62
Добро утро, момичета.  Hug
Явно проблема със спането не е само при мен и
това ме успокоява.

На всички болни мамчета - бързо оздравяване.

Пожелавам Ви приятен ден.

# 63
Айде добро утро и от мен.

trixy , аз смятам към края на седмицата да ходя на кзометик да видим при мен прага на болката какъв ще е, но по принцип си ме боли, е не викам, че ги има и такива))) Досега последните месеци като съм ходила е било поносимо, но сега с наедрелия корем и по гръб не знам как ще легна, това ме озадачава най-много, ама козметичката да му мисли hahaha, а аз тройно повече кики

А тази нощ корема направо имах чувството, че ще ми се откачи по едно време от позата надясно... явно трябва да си сложа възглавничка... голяма тежест, голямо чудо...

И О, ужас! Нали ме бяхте посъветвали да сменя олиото на Джонсън, взех си на ХИПП за бременни и пак същата работа... отново ми се бели целия корем и чак имах чувството че са ми са се образували стотци стрии...

# 64
  • София
Добро утро, момичета!
Nikozi, имам програма, направена от фитнес треньор специално за мен, за мен фитнеса е част от ежедневието, преди да забременея ходех 4 - 5 пъти в седмицата по час и половина - два в залата. Като забряменях лекаря ми забрани да стъпвам в залата първите три месеца, а и на мен ми беше много лошо денонощно, после ми разреши, но говорихме на дълго и широко за тренировките, за натоварването, за честотата и за времетраенето.
elissa_kv, аз епилатора го ползвам за всички други места, но не и за триъгълника, просто мниго ме боли.
sunny_77, ще видя следващия път как ще бъде, не се отказвам от колата, а бръсначката е за краен случай. Обаче това за металната бръсначка и чайника ме потресе  Sick ужас!
ina.gg, аз ходя редовно, но нали имам коремче от две седмици и козметичката ми се радва много на тумбачето, вече съм била приличала на бременна  WinkЗа мазилата мисля че съм споменавала от кои съм доволна, но аз си се мажа с мехлема от маста и невена, даже тази вечер ще си правя втора доза, супер доволна съм.
Мен тази нощ ме боляха корема и кръста едновременно, не съм спала, не можех да си намеря място в леглото и много се притесних, защото друг път не се е случвало. Мина ми през главата даже мисълта да не би да правя бъбречна криза, често срещано било, а аз съм имала проблеми с бъбреците преди време. Пих едно но шпа и болката утихна. Дано не се повтаря!
Приятен ден ви желая!

# 65
Добро утро и от мен! Аз днес се чувствам доста зле, недоспала съм, а това ми причинява главобоие и силно сърцебиене  Cry Не знам дали ще мога да си тръгна от работа, но поне се надявам скоро да се почувствам по-добре.

На всички, които днес са на преглед пожелавам само хубави резултати!

# 66
Момичета да споделя, а вие дайте мнения при вас как беше!
Сега се обадих за резултата от БХС, разбрах от лекаря, да звънна по телефона, но от клиниката ми казаха, че трябва той да ми коментира резултатите, те не могат, а моят лекар е чак в четвъртък и сега ми се въртят мисли, да не би да е лош резултатът и те затова да не искат да ми кажат. Попитах ги защо не ми казват, лош ли е резултатът - а те казват че лекаря трябва да си го коментира те не разбирали Cry Какво ще рече сега това, при вас как беше? От лекаря ли си вземахте резултатите?

# 67
 ssissi не се навивай така че ще е лош резултата от БХС, сигурна съм че няма да ти е  Peace
Като чета за съня все едно съм го писала аз и аз не мога да спя и само се въртя по цяла нощ вече си мисля че подсъзнателно от форума съм прихванала, защото никога съм нямала проблеми със съня:) Аз да ви се оплача все още не съм казала на работа че съм бременна и вчера щях да казвам ама не се престраших, много са особени и изобщо не знам как ще реагират-особено главната счетоводителка хич не и се занимава с болнични и майчинства и постоянно мърмори #Crazy Стискайте ми палци днес да събера сили да кажа вече, че то почна малко да ми личи и няма накъде да бягам:)
И аз се бях засилила към фитнеса онзи ден ама един приятел инструктор ме разубеди, че много щяла съм да си претоваря сърцето и такива работи-та в къщи ще си правя лекички упражнения, на  trixy благородно и завиждам че спортува така евала:)

# 68
  • София
Трикси, браво на теб за спортуването!
Между другото твоя аватар е любимия на дъщеря ми и щом ме види на компа ме кара да й намеря портокала, който ходи  Mr. Green /въпреки, че това е ананас тя така е решила/.

Сиси, и мен ме накараха да мина през една лекакрка в МД да ми разчете резултата. И аз така се притесних, че сигурно нещо не е наред, но просто такава им е практиката. Трябва да отидеш на място.

Ина, според мен трябва да си вземеш нещо доста по-мазничко от тези продукти. Изглежда кожата ти е доста суха щом се лющи така, пък и Хипа и Джонсъна не са най-качествените мазила.

Нещо за една седмица рязко ми изскочи коремчето и панталоните които ми стават намаляват все повече.  Crossing Arms

# 69
здравейте момичета!
Искам да споделя с вас за един мой проблем:много ме боли чатала като ходя, дори като се обръщам в леглото от една на друга страна. И първия път ме е боляло, но само докато се раздвижа, а сега е просто постоянно. Като кг не съм качила много, само 1.5. питах доки, тя ми каза че било нормално-заради хормоните Rolling Eyes. някоя от вас дали има подобни оплаквания? Rolling Eyes
вече усещам бебчо как ритка Hug Hug
по въпроса със спането аз спя на дясната страна, така ми е най-удобно, а понякога и по корем. мисля, че вече си ми личи прилично, но явно по автобусите ме мислят за яко преяла по празниците Shocked
на болните пожелавам по-бързо да се оправят newsm10
на тези които са преглед- само хубави новини Peace
желая ви хубав и спокоен ден newsm03

# 70
  • София
ssissi, не се настройвай, че резултатите ще са лоши, според мен в лабораторията няма как да ти разчетат резултата, трябва да го направи лекаря ти. Спокойно всичко ще е наред, обади му се по телефона за да не се притесняваш до четвъртък!  Hug
SvetlI_81, натоварването е съвсем умерено за поддържане на тонуса, а и аз съм била от редовно спортуващите, за мен фитнеса е бил винаги част от ежедневието и много ми липсваше като ми бяха забранили. Далече съм от мисълта, че ако много се изморявам, задъхвам или ми се вие свят ще тренирам. Пулса си го следя постоянно по време на тренировка и има определен брой калории които ми е позволено да изразходвам. Обаче ако сега трябва да започнеш да спортуваш, то трябва да се насочиш към нещо по - леко, има специална гимнастика за бременни, йога, пилатес, стречинг...и т. н.
Severinka, защо така ти е лошо, мила, ако можеш наистина си тръгни от работа и се прибери у дома да си поспиш, съня е най - добрата почивка.
renni79, радвам се, че развеселявам дъщеричката ти, преди години имаше едно детско анимационно филмче, казваше се Плодчетата, много ми беше любимо, а ананасчето е един  героите във филмчето.

# 71
renni79, за Джонсъна разбрах, мислех, че поне ХИПП-а няма да е толкова зле, но уви пак съм се прецакала.

# 72
Благодаря ви момичета, успокоихте ме малко. Наистина ще взема да се обадя на лекаря, но за карък визитката му ми е останала в другата чанта - абе те като се струпат нещата накуп и човек може да откачи - затова запиши си телефонът му в телефона ама НЕ #Crazy HugНезнам какво щях да правя без вас Heart EyesСега изстрелях милия да ходи да търси визитката. Ще ви държа в течение Hug

# 73
  tediko и мен така ме боли четала,ама то и първия път беше така,явно наистина си е от самата бременност.Не се притеснявай,като родим и всичко ще ни мине Joy

# 74
  • София
Добро утро момичета.
Да ви се оплача,май имам стрии вече  Sad Не съм убедена,защото досега никога съм нямала и незнам какво точно представляват,ама май са точно това - съвсем тънички и къси червеникави линийки отстрани над кокалите Sad Направо ми се плаче,сигурно ще се нацепя като презряла диня до края Sad Видях ги преди няколко дни,но си мислех че нещо ми се дразни кожата от един панталон,да ама не. И ми е особено чувствително там,все едно съм се ожулила нещо  Sad Някой ако знае да ми каже дали е това,моля.
  Тедико,аз съм с подобни болки от близо месец,бях се уплашила много,защото като ме заболи и едва мърдам.Питах лекарката,не се впечатли,каза че било нормално.
Северинка,прибирай се вкъщи и не се мъчи повече,тя работата няма да избяга  Hug
Сиси,всичко ще е наред,не си вкарвай лоши мисли в главата.
Уф,отивам да зубря Sad

Общи условия

Активация на акаунт