В коремчето на мама, ОТКОМВРИЙЧЕТО сладки ритничета раздава!

• 11 569
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
НикозиФМ ще я правя при д-р Крумов от ВМИ.
Сиси стискам палци всичко да е наред, не се притеснявай излишно.
На Трикси браво за възможноста да се подържа с фитнес.Аз също започвам да си правя в къщи леки йога упражнения.
За ЖК аз досега съм ходила два пъти, не бих казала че е много подробен прегледа, но да се надяваме че ще ми се прави всичко необходимо.Утре съм на частно и се надявам на по подробен преглед.
Северинка ако е възможно направо си отивай и почивай.

Хубав ден Hug

# 76
Много силно течеше, на струя (даже 3 струи бяха) и тя не смогваше да преглъща. Аз почнах да се изцеждам и така да я храня, обаче заради това пък бързо се отби и до 4 месец само съм я кърмила. Ако някой знае решение на този проблем да сподели, искам второто поне да мога да кърмя по-дълго!

А какво значи бързо се отби?От шишето ли си й давала кърмата? Защото аз на дъщеря ми до 10 месец съм й давала кърмата с шише, като се изцеждах преди това, тъй като тя не искаше да суче... но от шишето не се е отбила...

# 77
ООО, това с болката в чатала е супер гадно, аз го сравнявам с това да караш колело без седалка  Grinning Ама май е от разширяването на таза и докрая ще ни спохожда доста често, особено като натежава бебето.

Момичета, вие как се ориентирате какъв размер панталон за бременни да си купите? За момента аз си купувам просто дрехи размер 44, които не са за бременни и пак ми стоят като торба в бедрата и дупето, тъй като само на корем съм пораснала, ама много.... А при условие, че голямото трупане започва от 6-ти месец, не мога да се ориентирам какъв размер дрехи за бременни да си купя  newsm78 Щото много несързамерно раста засега  Rolling Eyes

Ели, това, че ти тече силно кърмата може би може да се регулира с позата на кърмене, ама трябва да пробваш коя е най-добра. Пробвала ли си лежейки странично с лице към бебето? Така избягваш да тече право надолу и силно.... Другият вариант е да поизцеждаш малко гърдите преди кърмене ако са препълнени и се дави бебето, ама така му отнемаш от по-воднистата предна кърма и може да не му утолява напълно жаждата. При нас го имаше моментът, че Дени се нагълтваше с тази предна кърма, уж се нахранваше, а след час - пак гладен и затова го кърмех доста често в началото...

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 11:39 от feel_u

# 78
Обадих се на лекаря, оказа се не само че визитката му е в мен и само разходих тати до вкъщи, но съм имала и телефона записан, уплахата какво ли не прави Blush Той остана учуден че не са ми казали резултата, обади се в клиниката, после на мен и тези минутки сякаш бяха вечни и ми каза - Нормално е всичко спокойно, те просто са решили, че трябва да го чуеш от мен! Егати логиката, тия кляфки май не си бяха пили кафето или...но важното е че всичко е нормално, сега няма и за това да се ядосвам я! Hug Поне усетих още от сега какви тревоги ни предстоят, ще разбера вече мама защо се е тревожела за "незначителни" според мен неща! Heart Eyes Благодаря за подкрепата момичета  bouquet

# 79
feel_u, щом досега не си имала нужда от
панталони за бременни, предполагам че най-малкия размер ще ти е добре.
В зависимост от модела и производителя ще е XS или S.
Самите продавачки също ще са ти от полза, при
условие че попаднеш на разбрани.

Аз лично съм с размер XS. Другото което е, че трябва да се
въоръжиш с търпение. В смисъл, че трудно се намират точно такива
панталони каквито искаш.

# 80
Здравейте момичета - кокичета,
вчера ходих на доктор и моето бебче пак най-демонстративно си показа мъжкия атрибут. Всеки път така застава, да се знае, че е мъж. Joy Даже ми направиха снимка специална Joy
Докторката ми каза, че трябвало вече да ми е минало това с повръщането и гаденето и искаше да ме вкарва пак в болница, но аз и отказах категорично.Ако несе стаблизарам о няколко дни обаче, няма да ми се размине. Най - тъпото е че не ми действат тъпите хапчета Crazy
Скъпа Никози ние с теб явно ще сме си дружки по гадене Crazy Дано ти мине, много съжалявам, че се чувстваш така, дати кажа честно и на мен ми писна вече #Cussing out Н теб доктора какво ти каза за това?
ina.gg защо не пробваш нещо друго за мазане. Аз например се мажа с едно  боди олио от папая, страшно е мазно и страхотно ароматно, после цял ден си мириша на него.
Сиси мила не се притеснявай, сестра ми като ходи да си вземе изследванията и казаха, че трябва лекар да и ги изтълкува, обясниха и че те били само лаборатория, а не тълкували изследвания #Crazy
Северинке, прибирай се вкъщи ако имаш възможност, няма смисъл да се мъчиш. Аз чвера кибичих на работа, въпреки че нямаше смисаъл да се правя на герой ooooh!
SvetlI_81 стискам палци да им кажеш на тия твоите колеги, те пък какво се правят и те, пфууу сякаш не знам какво ще им стане, ако оправят някой и друг болничен повече #2gunfire Кажи какво е станало после, че ми е интересно  bouquet
Относно черешките, искам да кажа, че и аз ядох скоро и мъжът ми каза, че съм имала най - блаженната физионимия на света като съм си хапвала. Аз бях пощуряла, защото много обичам и сега като има вече се поумирих hahaha
Офффф, май малко дългичко стана моето писание Mr. Green Blush
Приятен ден на всички момичета  bouquet

# 81
 Laughing feel_u, голяма си скица! Нямаше да се сетя да определя болката в чатала като "да караш колело без седалка". Ама си е баш така! Иначе и аз аз имам, но я отдавам точно на разширяването на таза и гледам да не й обръщам внимание, доколкото мога.
А това с номерата на дрехите и на мен ми е голям Х.
Откъм блузки/туники/рокли модата в момента е много благодатна и направо плаче за бременни. Но с панталоните... не зная. Скоро си купих панталон с еластична платка на корема(същият номер, който си носех и преди) и се родих с него. Но той едно, че е за пролетното време, а друго - не съм пораснала много. За лятото много се чудих на един друг, 7/8-ми, ама като не зная колко и накъде ще раста...  newsm78
Продавачката се опитваше да ме убеди, че нямало да раста на дупе, а на корем. Но аз защо ли не й повярвах  Whistling
Засега отложих покупката на летни дрехи за по-нататък...
Днес ще водя таткото да се запознае официално с бебока, че досега само една снимка от ехографа е виждал и се чувства пренебрегнат Simple Smile Ако бебунчо е на кеф, може и пола му да видим. Ще стане ясно следобед.

# 82
barabina, успех на прегледчето и да кажеш после таткото как е реагирал)))

bebo4ka, баш така направих стринта, извадих от архива едно старо овесено мляко, уж по-мазничко ма да видим. Направо се лющя.

# 83
barabina, успех на прегледчето и да кажеш после таткото как е реагирал)))

bebo4ka, баш така направих стринта, извадих от архива едно старо овесено мляко, уж по-мазничко ма да видим. Направо се лющя.
Ха така Инче, накрая нали знаеш, че тия по-обикновените неща май са най ефикасни Wink
Барабинка, успех на прегледа и чакаме да узнаем пола и ние  bouquet

# 84
  • София
ssissi, миличка много се радвам, браво  Hug в повечето случай май не гони повече параноята от колкото има за кокво да се тревожим!
feel_u, аз се чудех същото, радвам се че повдигна въпроса, благодаря ти!
Успех на barabina и приятно учене на sisilia!

# 85
А бе момичета какви са тези болки в чатала?Костта ли ви боли или меките тъкани?Питам защото аз пък напоследък имам неприятни усещания подобни на болките след раждането от шевовете-получава се стичане на кръвта в тази област и усещането е много неприятно ,но май това вашето е по различно?
bebo4ka,омръзна ми вече да се оплаквам,всеки който знае че съм бременна ме пита как съм -ми то аз само се оплаквам.Моята майка ме успокои ,че към 4,5 месеца(но като възраст на бебето)щяло да ми мине.Някой жени се чувстват така до края!Ужас,ще стискаме палци да ни се размине по-скоро.

# 86
  • Варна
Който е яздил кон, ще ме разбере каква е мойта болка между чатала. Абсолютно същото е. Laughing Боли ме от самото начало, но от 10тина дни вече не.

# 87
А бе момичета какви са тези болки в чатала?Костта ли ви боли или меките тъкани?Питам защото аз пък напоследък имам неприятни усещания подобни на болките след раждането от шевовете-получава се стичане на кръвта в тази област и усещането е много неприятно ,но май това вашето е по различно?...............

Никози, усещането при мен е като разпъване, тъпа болка, но не е теглещо надолу, а настрани... пак една вметка - все едно нещо те разтваря... като менгеме /пак едни сравнения.../.
Но, в интерес на истината, не съм се замисляла кост ли е, хрущял или мека тъкан.
Имала съм подобни усещания първите дни на цикъла... особено ако е по-студено, но... тогава няма какво да ти се разширява, нали?  newsm78 Съвсем се обърках  #Crazy

r_adi, мерси за разяснението за размера на дрехите! Като се стопли още малко, ще си взема 2 летни панталона, че засега само роклички изнемерих, които ще ми стават...

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 14:26 от feel_u

# 88
Аз не ви послушах да си тръгна от работа и като излязох на обяд ми прилоша - падна ми кръвното и ми "омекнаха" краката. Сега ще питам да си ходя, че не ми е много добре.

Иначе мен чатала не ме боли, ама вероятно ди края и тази болка ще се появи.

# 89
  • София
Сев, ужас....колкото и да ни се иска вече не можем да работим на бързи обороти, имаме нужда от повече почивка! Сигурна съм, че няма да ти откажат да те пуснат да се прибереш, ти имаш готин шеф до колкото си спомням! 

Общи условия

Активация на акаунт