В коремчето на мама, ОТКОМВРИЙЧЕТО сладки ритничета раздава!

• 11 576
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Камък ми падна от сърцето - рискът от синдром на Даун е НИСЪК!!!
Знаех си, че всичко ще е наред, но докато не ми го казаха и не видях стойности черно на бяло, не се успокоих.
За пола... леееко разочарование за мен(но за вас едва ли) и широка усмивка за таткото. 300-грамов мъжки плод. Аз обаче не искам никакви сини щъркелчета, до последно ще се надявам моето все пак да се окаже розово!

# 91
  • София
barabina, поздравления за хубавите резултати и честит ти малък мъж! Не бъди разочарована, че е момченце, важното е да е живо и здраво, ще му родите и една сестричка!

# 92
barabina браво и поздравления за резултатите!   bouquet И аз се надявам на розовко ))) тъкмо да правим комапния на trixy

# 93
И аз се надявам на розовко.. Praynig Нямам търпение да идва време за доки края на месеца и на феталната да си каже. Laughing

Барабина, честито   bouquet Важното е да е здраво Hug

Сев, бягай в леглото вече Hug

# 94
Барабина, честито и от мен! Какво да кажем ние с гайдите, дето ще сме с по 2 мъжки... Но ще видиш, че и това си има чар, а ако му направите и една сестричка след време, мъжо ти ще бъде още по-доволен, защото ще може да се закичи с титлата "майстор".

Сев, май днес трябва да си легнеш по-рано и утре сигурно всичко ще е наред! Преуморила си се, не си се наспала и не нормално да се чувстваш така....

# 95
  • София
ina.gg, Kpuccu пожелавам ви по едно розово щъркелче от сърце!
Ей, Крисси, ти си била много хубава булка, сега видях снимчиците в албумчето!
ina.gg, ти си на фетална в четвъртък до колкото си спомням ...
А да ви кажа на мен коремчето ми тръгна остро, няколко човека ми казаха, че щяло да бъде момче ако коремчето ми е остро  newsm78 иди им обяснавай какво е 4Д, ФМ и т.н. аман от бабини дивитини.

# 96
Трикси, то нали знаеш, най-важно е специалистът... 3D, 4D, ако специалистът не става, може и близнаци да види  Mr. Green

На дъщерята на колежка на майка ми й се роди дете преди няма и месец, което докрай на 4D се виждало мъж, ама се е родило девойка  Simple Smile Не знам къде са ходили по прегледи, но е в София...

# 97
Хех, аз нямам никакво право на претенции. За второто - може, но сега...  Wink Ама нали всеки си има някакви негови си идеи за потомството Simple Smile Не ме гледайте какви ги редя сега. Много съм щастлива, че всичко е наред!
Само живи и здрави да сме! Всичко друго е на заден план.

# 98
Да ви кажа шанса май е 50 на 50%... на някой познават, на някой казват момиченце, пък се ражда момченце или обратно...

трикси, мила, аз принципно знам че на по-слабичките коремчето им е по-остро, просто защото няма накъде настрани толкова да се развива. Дааа в четвъртък съм и вече съм като на някакъв забваен каданс... хем имам чувството, че има още месец да чакам до прегледа, хем че не ми се случва на мен, хем не ми се и ходи, защото ще мине бързо срещата с бебчо))) бе... трепети, трепети  Hug

# 99
Камък ми падна от сърцето - рискът от синдром на Даун е НИСЪК!!!
Знаех си, че всичко ще е наред, но докато не ми го казаха и не видях стойности черно на бяло, не се успокоих.
За пола... леееко разочарование за мен(но за вас едва ли) и широка усмивка за таткото. 300-грамов мъжки плод. Аз обаче не искам никакви сини щъркелчета, до последно ще се надявам моето все пак да се окаже розово!
Ееее, Барабина, честито! Бебчето да е живо и здраво пък какъв ще е полът, като че ли няма значение. Пък и ще му родите сестричка, която един ден ще си има голям батко да я пази Wink
feel_u е права, аз имам приятелка, на която на сестра и се роди момиченце, след като всички докторя се кълняха, че било момченце Joy
Моят резултат за Даун трябва да излезе след два дни, да видим какво ще ми кажат newsm78

# 100
  • София
ina.gg, за вълнението на мен ли ми го казваш, аз каквато съм емоционална, броя минутите до уречения час с лекаря и ми се струва, че времето лети толкова бързо, а прегледа трае прекалено кратко! Това е такива хубави емоции  Hug
Няма ли ги Еличка и Енигма да разказват за срещата с бебетата при Марков  newsm78

# 101
момичета, благодаря ви! Hug
знам че е от бременноста и че ще мине, ама като споделиш по-леко ти става Hug
барабина честито за сините гащи   bouquet
СЕВ пожелавам ти да се оправиш по-бързо Peace лошо е така ама има и такива дни дето ти е супер гадно
Да ви кажа шанса май е 50 на 50%... на някой познават, на някой казват момиченце, пък се ражда момченце или обратно...

трикси, мила, аз принципно знам че на по-слабичките коремчето им е по-остро, просто защото няма накъде настрани толкова да се развива.

с първата бременност в началото бях 44кг. доки казваше че трябва много да ям, че няма да мога да го износя... накрая бях с 40кг отгоре #Crazy #2gunfireвярвай ми навсякъде си бях сложила.
вярно после бързо си възвърнах кг, но стриите си останаха и можете да си представите колко са Rolling Eyes

# 102
  • Канада
Здравейте момичета!
Все се каня да се запиша във вашия отбор,но така и не ми остава време!И ние чакаме бебоче октомври.Термина ми е на 17.Все още не знаем какво е.На 22 май имам час за видеозон и силно се надявам да видим какво е.Всички около мен ми казват,че ще е момиче,а аз все си мисля,че ще е момче.Но претенциите са ми само да е здраво,пък пола не е от значение:)
Ще гледам да съм редовна тук,ама имам един почти двугодишен тайфун в нас,дето не ми дава и секунда почивка.
Целувки от мен и до скоро Hug

# 103
dany_ip добре дошла в нашата трепетна темичка))))   bouquet

# 104
  • София/Търново
Нямах предвид, че шишето не отбива от гърдата. Може би термина ми е неправилен. Идеята ми е, че без или с шише кърмата си остава храната. Поне така разбрах от акушерката. Нямам опит още. И аз мисля да съм с Авент. Нямат равни. Единствените са с установен вакуум в помпата. /Ако обясня повече може да ви стане скучно.../

Общи условия

Активация на акаунт