Много мина, мъничко остана през АВГУСТ аз да бъда мама

• 15 124
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
Момичета,
имам питане към скоро омъжените...
Имам близка, която скоро ще минава под венчило, но нещо не си харесва чаши... Бихте ли споделили опита си...
Случайно попаднахме на чашите и снимките на stella_a... Прекрасна булка си:)) Ако можете, помогнете:)))
  bouquet

мила много ти благодаря  Blush
нашите чаши са от булченски салон Арети с камъни Сваровски,харесва ми това,че не са масови

Asija аз вече прочетох цялата поредица,сега взех друга книга от същата авторка,но не е толкова забавна

# 166
Стела аз след поредицата за Беки, съм си взела поредица книжки на мой мноооого любим автор П.Г.Удхаус, е няма такъв смях  Laughing
Честно казано може би понеже ми е втора бременност или не, незнам но срам, несрам взех да се отегчавам или по-скоро се чувствам препълнена до ушите от бебешки книги и теми  Embarassed Сега вероято ще отнеса критиките, но си казвам истината  Embarassed Реших че в крайна сметка и аз съм Хора, както се казва и затова мога да разпусна с някакви развлекателни четива и занимания, нямащи нищо общо с бебетата и тяхното битие  Embarassed

Офф като го написах и се почувствах много виновна  Embarassed Embarassed Embarassed

# 167
Ася, и аз съм така почти, особено сега след няколкото дена престой в болницата (само да уточня, нищо ми няма искам си болничен само Wink ), усетих че тези бременни теми много ме изнервят, че чак започвам от пустите хормони и да споря с хората!  Laughing За съжаление и нерви за четене нямам, предпочитам разходките и срещите с всичките ми приятелки, за които пък от работа все не ми оставаше време преди... Вероятно и това ще ми омръзне бързо... Общо взето ужасно са ми променливи настроенията. Сега в неделя мъжът ми си идва за ден два от Гърция и ще се поразходим и до Стара Загора, искам да сменя обстановката, май това ме измъчва най-много. Само един път да свърши ужасно дългата му командировка ( да знаете, че чакам 30 май), вече много ми липсва. Той на 1 юни има рожден ден и тази година подаръкът му ще бъде уикенд в този хотел: http://www.theseushotel.com/ в Созопол, то малко и на мен си правя така подарък, ама хайде може и нещо друго да измисля!
Момичета, да знаете че ви чета от редовно по редовно, просто много рядко съм в настроение да пиша!  Embarassed

# 168
Asija,спокойно и аз вчера написах същото - отегчавам се от бебешките теми.А ако знаеш колко е забавно като съм някъде сама (особенно с третата бременност много се случваше,но и сега също),примерно ,когато чакам за консултация  - и разни мами и други жени започват да ме разпитват ,да дават съвети и аз слушам ,слушам и накрая като се изцепя ,че ми е трето или четвърто и жениците  Shocked,а аз  newsm62
Мног ми се излиза по разходки,но ми е все по -трудно.Малката проходи и трябва непрекъснато да сме в движение.Вечер чакам тати да я поеме.Снощо бяхме навън до 20:30ч.
Лек ден и от мен!И по-леко,че е  smile3558

# 169
И друго да кажа - пустата му глава днес си отговаряше точно на седмиците, в които съм си и каза, че бебонка тежи приблизително килограм, килограм и нещо Blush
Та така, прибрах се спокойна, че си и полегнахме малко и сега сме доволни Blush
Ех ....радвам се най после да прочета такъв пост от теб Hug
Скоро не ти се беше случвало Mr. Green

# 170
Добро утро момичета,
Този хотел "Тезей" на Созопол е чудесен, а и не е много скъпо, констатирахме в офиса, че планинските хотели са по-скъпи от тези на морето...ама много далече бре, ще ми се разбият камъните в бъбреците  newsm78
Ние засега мислим да ходим да обиколим и да проучим хотелите във Велинград, като на Сандански не стана нищо  #Crazy
Сега ще разгледам вашите покупки в албума, аз още нищо не съм пазарувала, трябва да започна да се оглеждам.
Мишимади, представям си те как копнееш за минута спокойствие, надявам се да има кой да ти помага поне малко с дечицата!
Иначе много се радвам, че малката е проходила и аз се надявам скоро и наща хубавица да тръгне самостоятелно, няма по-хубаво нещо от здраво детенце, пожелавам го на всички!

Лек и спокоен ден на всички мами!  bouquet

# 171
И друго да кажа - пустата му глава днес си отговаряше точно на седмиците, в които съм си и каза, че бебонка тежи приблизително килограм, килограм и нещо Blush
Та така, прибрах се спокойна, че си и полегнахме малко и сега сме доволни Blush
Ех ....радвам се най после да прочета такъв пост от теб Hug
Скоро не ти се беше случвало Mr. Green
Ужас Blush, аз и за това повече чета отколкото пиша, че да не досаждам с моите глупости  smile3527
Пък и като гледам бебонката на Мушморок - нашата стара приятелка Муша Laughing каква малка -голяма красавица е - по-добре голям "отгледан" бебок, както се вика, че малка мишчица ще ме е страх да я подхвана Mr. Green Майтап Wink
Пожелавам Ви лек ден, днес мисля да си тръгна по-рано от работа smile3520, че го няма и шефа, утре пак сме на работа де ама ще се изтърпи някак, като знам, че в понеделник няма да съм на работа Flutter, че мойта пораснала сестричка има бал. Боже как мина времето Confused, както каза някой тя беше малкото ми бебенце, аз съм си я отгледала почти - 8 години ни е разликата, а сега е голяма мома за женене ooooh!
Одъртявам явно Mr. Green

# 172
Добро утро момичета!
Днес нещо съм в много добро настроение нали малката се оправи ,а и като гледам хубавото време на вън,смятам да се възползвам максимално от него,сега закусваме с Ивайла и се изтрелваме на разходка,а имам толкова работа в къщи ама ще я оставя за понеделник когато малката ще е вече на градина и ще мога да свърша всичко на спокойствие!
По въпроса с бременностите на мен тази ми е също толкова вълнуваща както и първата,вярно,че времето минава много по бързо от първият път,но и сега съм така броя дните от консултация до консултация само бебешки теми ме вълнуват,даже понякога си мисля,дали вече не ставам досадна,но всичките ми приятелки са с малки дечица коя с едно коя с две и ме разбират напълно!
Много хубав и слънчев ден пожелавам на всички!

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 09:46 от mama galka23

# 173
Момичета,
имам питане към скоро омъжените...
Имам близка, която скоро ще минава под венчило, но нещо не си харесва чаши... Бихте ли споделили опита си...
Случайно попаднахме на чашите и снимките на stella_a... Прекрасна булка си:)) Ако можете, помогнете:)))
  bouquet

ние си купихме чашите от домашни потреби и в един цветарски магазин ни ги украсиха  Heart Eyes като мине сватбата ще се покажа знаедно с всички аксесоари  Mr. Green

# 174
Simple Smile Благодаря за отговорите:))
Поздрави:)  bouquet

# 175
Асе, откъде взе рокличките, страшно ми харесаха. Аз ходих онзи ден до "Мис Макси" на Пиротска, взех си един панталон и се загледах по роклите, че и доктора вчера като ме видя какво съм се омотала с тия панталони и блузи, вика почвай рокли, че и с тоя корем как деяниш незнам Mr. Green
Та поразгледах, еми то Mr. Green, една рокля 50 и кусур лева, а прилича на пижама, толкова грозни и като десен, цветове, кройка.. ужас.

# 176
момичета ще си имам момиченце... току що разбрах Hug
нали ми е парва бременност направо ще се пръсна Grinning
и двамата с мъжа ми искахме да е момиче

# 177
Диде ето това е линка на магазина, от който ги взех http://www.boyorgirl-bg.com/seas.php? Имат страхотни бременни неща. В сайта са публикувани и цените и можеш да се ориентираш Wink

# 178
Да ви се похваля и аз:) Вчера си купих блузка и панталон, не ми харесаха никакви рокли. Доста се ухарчих, но съм много доволна от покупките си. Аз си пазарувам от време на вре, всищмност това мие  втория път:), от магазин Мама, на Солунска и Цар Самуил, една приятелка ми го препоръча и суъм много доволна от изработката и платовете. Нещата се шият в ограничен брой и са ръчно изработени:). Имам с още енщо да се похваля:) - вече съм в отпуска - заради държавния ми изпит и вчера си взех отлично първия изпит за сесията:))...А като ме видяха колегите с такъв голям корем, ме пуснаха да мина една от първите:) Сега се подготвям за следващия ми изпит, който е в понеделник:).
Благодаря на Ея за комплимента:)!
Иначе малката ни Габриелка е добре, понякога ми се иска да я гушна:)

# 179
  • София
Menche, честита девойка.. да ви е жива и здрава..
Asija, надявам се нямаш нищо против, че слоших сайта на първа страничка Laughing

Да ви се оплача.. аз напоследък все някаква ужасни и нереални сънища сънувам.. то бива, бива хормoни ама то моите прекаляват #Crazy

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 12:32 от IntRiGa_GirL

Общи условия

Активация на акаунт