Много мина, мъничко остана през АВГУСТ аз да бъда мама

• 15 091
  • 278
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас/Пз
И да кажа за количката. Вчера ходихме до павлово и си взехме количка урбан райдър на мутси. Много е хубава. Не се поколебах нито за миг.Като я снимам ще я кача в албума. Успешен ден. Аз съм релакс до четвъртък.

Грациана много се радвам за теб, дано щастието никага да не те напусне.
Моля те като сничаш количката да я качиш , защото и аз съм се ориентирала към тази марка но още се чудя за модела.

# 61
Bizu миличка много ти благодаря, но аз тая работа я свърших преди 6 години!!! Сватбата ще е на сестрата на мъжа ми, но поне сме много близки и затова все едно аз се стягам, затова и мен ме тресе треска. Шия специална рокля, ще я видиш после на снимките! А за семейния живот по-щастлив не може и да бъде - аз на теб пожелавам да откриеш твоя принц на бял кон, който да те заслужава и да бъде опората ти в живота и да имате най-прекрасната сватба, за която си мечтаеш, а августинчето да ви бъде шаферче!

# 62
Ох, Мамадона, много съм се объркала, съжалявам :о)))
 oops
Радвам се за теб :о) Не знам защо съм останала с такова впечатление, извини ме!
Желая ти хубаво настроение, много емоции и разбира се задължително снимки да ни покажеш!
Май не ми се отразява добре жегата, а уж имаме климатик в офиса, да взема да си млъкна  вече  smile3505

# 63
Здравеите мамчета.
Грациана ме просълзи радвам се много за теб дано да си много ама много щастлива.
Мишимади браво на теб знаех си че си силна и ще отидеш кажи ми само от колко часът че не знам кога го дават.БРАВО СУПЕР СИ
Да ви кажа че аз вчера бях по бебешките магазини с маика ми купихме комплектче за изписване биберонка лигавниче и една шапка с ушички много сладка.А и едни буики ли как им викат много сладки.Но нали съм си неука пък и тя е позабравила комплектчето е 56 размер то е като боди целичко и се чудя дали няма да е голямо но като нямам представа от тия неща какво значат тия размери.Та ако може някоя мама да ме просветли мен ми се вижда че ще му стане пък и малко да е голямо то нали е целичко.Но е много сладко с шапка като на джудженце.
Но да ви кажа като влезнах в бебешки магазин гледам като луда ама буквално нищо не разбирам....
И аз чакам снимки с нетърпение Hug

# 64
Но нали съм си неука пък и тя е позабравила комплектчето е 56 размер то е като боди целичко и се чудя дали няма да е голямо но като нямам представа от тия неща какво значат тия размери.Та ако може някоя мама да ме просветли мен ми се вижда че ще му стане пък и малко да е голямо то нали е целичко.Но е много сладко с шапка като на джудженце.

Mr. Green 56-ти размер е 0-3 месеца, демек за бебета до 56 см - съвсем ще си му е добре, може би 2-3 см по-голямо, ама това не е страшно. Аз оня ден надничах в един магазин, ама още нямам истинска муза да пазарувам. Може би юли. Засега съм й купила само шапчица с ръкавички и чорапчета в розово и едно много смешно прасе-дрънкалка в електриково синьо.

# 65
  • София
Bobito, мила не се притесявай изобщо.. щом имаш желание си пазарувай на воля. И аз мисля скоро да почвам Laughing "Часът на мама" го излъчват по БТВ от 10ч. сутринта Hug

# 66
О благадаря ви успокоих те ме.
Интрига ще го гледам благодаря ти.
Коте ми ти си много веща благодаря ти че ме просветли прасенцето е много яко.Супер аз се бях претеснила защото тия комплекти за изписване не ми харесват и мисля аз да си га направя като си купя отделно нещицата.
И наи чудното е знаете ли кое че вместо за мен гледам за него да вземя нещо макар и малко.И много се кефя в тези магазини нищо не разбирам ама попипвам само нещата и ги гладам с такъв интерес...... Crazy

# 67
Здравейте, момичета!
Мишимади разбирам те как се чувстваш относно пола на бебчето. И ние бяхме в подобна ситуация наскоро ту-момче, ту момиче, в крайна сметка сега е сигурно, че ще е момиче, но до като стигнат лекарите до единно заключение мина известно време Wink Каквото и да е бебчето, аз вярвам, че то ще е именно за теб и съпруга ти:).
Честито на грацина за сватбата. Много се радвам за теб и за твоето щастие, пожелавам ти да сте вечно така влюбени един в друг и д се гледате с такива очи и след 80 години, даже по-обичащи Wink. И през каквито и да  е  трудности да преминавате да го правите ръка за ръка.  bouquet
Относно възпитанието, ея, съгласна съм  с теб, и респектирам теориите на авторите, които ми посочи. Вярвам, че човек е предизвикан постоянно да развива себе си, да се усъвършенства, да се учи и в тази връзка, съм сигурна, че това да си родител не е зададено на човек из начално, и както брачните отношения, така и като родители, сме предизвикани да се развиваме, често да се изправяме срещу самите себе си и да се усъвършенстваме и учим на това да даваме, да слагаме граници. Мисля, че линията между това да даваш и да сложиш граница е тънка и тя не е въпрос на усет, а на тренировки и каляване на волята. Както човек може ад тренира тялото си, така може да тренира духа си, и този процес не е лесен. В тази връзка, съм съгласна с теб относно поставянето на граници, на бебето трябва да се поставят такива, и в това се разпознава добрият родител, защото родителят е този, който в началото поставя модел, основите и това дава сигурност на детенцето, но също така да даваш любов на време е също толкова важна, за да е чувства детето ценено и важно,да знае,ч е е обичано от мама и татко, но и че има граници.
Това е за сега от мен! Party

# 68
bobito81  миличка обикновено бебетата се раждат по 51-52см,но често има и изключения-например една позната преди няколко дни роди бебе-гигант 4600г. и 58см.!!!Така,че това със размера е малко относително

мами вчера направих откритие(благодарение на друга мама)-можем и сами да си проверяваме влагалищния секрет и по-точно дали PH е в норма -по аптеките се продават едни ръкавици и на върха на показалеца има една лентичка(лакмус) и след като си вземем секрет(сещате се как...) сверяваме цветът на лентичката с показаните в/у кутията и ако цвета е извъм норма веднага трябва да се консултираме с нашия доктор,за да ни вземе микробиология

# 69
  • София
Stella, това е много хубаво, но знаеш ли как се казват тези ръкавици? Питам, защото ако отида до аптеката трябва такива обяснения да давам, за да ме разберат, че ще падне голям смях Joy Laughing
Bobito, не се притесявай на нашето първо боди пише 62-68 Joy Май съм решила да раждам бебе гигант Laughing

# 70
Относно количката, намерих я и нашата в Интернет, http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=3324 на нас ни я дадоха, използвана е малко, няма всички екстри както на сайта, но изглежда доста удобна, разглобява се при нужда, например, за да влезне в багажника на колата:), малко е тежичка, но е  маневрена. Понеже нямам зимно кошче, мисля да си взема чувалче за през зимата и да карам с по-отворения вариант. Вие как мислите, достатъчно топличко ли ще му е на бебчето?
Иначе ние бяхме миналата седмица на консултация, малката Габи е пораснала - тежи 780грама:) и е много активна.  Heart Eyes
Ние не сме купували още нищо, никакви дрешки или играчици, макар че миналата седмица се разходих малко по магазините. Намерих една интересна фирма за биберони и детски прахове, японска е и е на българския пазар от 1 година, стартирала е със Чико, много горещо ми я препоръчаха, защото била качествена, особено биберон перисталтик, който се дава паралелно с кърменето, който да не отбива бебенцето, тъй като пропускливостта била подобна на тази на гърдата, както и материята наподобявала тази на гърдата. Споделете какво мислите вие, имате ли някакви отзиви, майките, който имат вече по-големи бебенца какво мислят по въпроса? Ето и сайта: http://pigeon-bg.net/  Препоръчаха ми и техният перилен препарат. Вие какъв смятате да ползвате, за кой сте чували добри отзиви?

# 71
IntRiGa_GirL  ръкавиците се казват "Care plan" и са по много в една кутия
Morskafeia аз май ще ползвам ТЕО бебе

# 72
Morskafeia,аз изобщо не съм се притеснила за пола на бебето.Все ми е едно.Просто ми стана смешно вчера. newsm62На мен лично не ми допадат тези японските шишета и биберони,като дизайн.Аз  ползвам Авент и съм много доволна.5 месеца дохранвах с тях ,но малката не се отби.И колики не е имала.До сега нито едно от трите ми деца не е имало колики или поне не съм усетила да имат.Така ,че незнам дали при най-малката липсата им се дължи на биберона на Авент.
Знам за тези ръкавици.Не съм ги ползвала,защото смятам,че е излишно постоянно да си проверявам Пх-то.Много ще се вманиачим.Като си ходи редовно човек на прегледи - няма страшно!

# 73
Аз докато намеря темата и сте вече на четвърта страничка! Честито на Грациана! Дано щастието, което изпитва сега продължи още дълги дълги години!   bouquet Аз днес си потвърдих гащите на щъркелчето, няма съмнение розови са! Simple Smile И съм много много щастлива! С размерите сме добре, даже повече от добре, ама и моите си ги бива за сметка на това  Embarassed Ох, само за това мисля, как ще отслабвам после! Колкото до покупките и за Вальо първия път всичко си бях купила аз, само не исках да ми е подредено преди да се е родил, но абсолютно всичко си ми беше купено, сега пак ще е така, въпреки че имам много малко да купувам, повечето неща мисля да си използвам пак, количка, корито, повечето дрешки и разни други дреболии. Кошарка си имаме дървена, но ми се иска една новичка от преносимите, че и без това много обичаме да пътуваме!
Сега ви оставям, че мисля да се поразходя на спокойствие преди да взема бъдещия батко от детската градина!  Sunglasses

# 74
  • София
Stella, благодаря ти Hug прочетох в нета, че цената им е 23 лв. за тези, които ги интересува 20 ръкавици пише, че са вътре.
Аз за прах много, много не съм се замисляла, но и аз най-вероятно ще ползвам ТЕО бебе и омекотителя за бебета на Ленор.

Общи условия

Активация на акаунт