Много мина, мъничко остана през АВГУСТ аз да бъда мама

• 15 111
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
Ани разкошна си. Лъчезарна, уверена и щастлива   bouquet
От сърце ти желая така да се чувствате и на златната си сватба, обградени от деца и внуци, прекрасна двойка сте   bouquet
Не бях виждала по-красива бременна булка.

# 91
Граци супер си наистина си много сладка излъчваш такова щастие.И двамата сте много щастливи.Страхотна двоика сте от сърце желая да сте много много щастливи.Много умело си подбрала рокля грим прическа и изглеждаш страхотно.

# 92
  • софия
Ани,разкошна булка си  bouquetПожелавам ви винаги да сте толкова щастливи и усмивките да не слизат от лицата ви  bouquet

# 93
Честито и от мен на булката.Много си красива.Модела на роклята е много подходящ за бременни и много елегантен.Желая ви щастие и усмивки.  bouquet

# 94
Aни.страхотни сте!!!!!Още веднъж честито и много,много щастие!

# 95
Ани наистина сте много лъчезарни и двамата!Нека все така да бъдете усмихнати и да създадете едно прекрасно семейство Hug
Разчувствах се,наведе ме на спомени от нашета сватба Grinning,колко хубаво беше ...........искам пак Crossing Arms Crossing Arms

# 96
Ани много си красива!Личи си,че сте много щастливи,и сте много хубаво семейство!

# 97
Ани, честито и от мен!   bouquet нека сте здрави, щастливи и горди родители на мъничкото августовско човече!   bouquet много си красива!  Flutter /търся си гривна като твоята от дълго време, откъде я купи? /
нашата сватба е в събота и вече съм  почти в истерия  smile3514 уж всичко е готово, а все ми е притеснено. днес ще поръчавам дребните сладки и съм на ноктопластика, довечера на проба и утре си вземам роклята.никой не иска да ме вижда с нея, всичките искат да е изненада  smile3515 да, ама аз искам странично мнение  smile3516 изнудих майка ми и ще дойде с мен довечера.  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 09:37 от caprice

# 98
  • Бургас/Пз
А някой беше казал , че момиченцата взимали от красотата на майките си. Ама моля ви се, вижте Грациана и повече няма да говорим. Тя е просто страхотна бъдеща мама и то на момиченце. Така че до тук с бабините деветини.
Ани, от сничките личи че си се чувствала страхотно, дано това щастие никога да не те напусне.

# 99
  • Все на втория етаж
Момичета, на морето с какъв бански ще бъдете? Чудя се дали да си търся някакъв цял , който да ме побира или да си ползвам полвинките?

Грациана, страхотна си.  Flutter Щастлив семеен живот ви желая от сърце. Hug

# 100
Мила Ани,ти си принцеса от приказките(за което не съм имала и капка съмнение),така се разчувствах докато гледах снимките(и ние бяхме в същата ритуална зала),нека това щастие никога не слиза от лицата и сърцата ви!!!  Hug

caprice  пожелавам и на теб един приказен ден!!!

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 16:13 от stella_a

# 101
Ани супер сте! Просто не мога нищо друго да кажа. Абсолютно останах без думи. Напомни ми колко щастлива бях и аз на този ден преди 6 години. И аз подписах в същата зала. Гледам те, а сълзите не спират да текат от очите ми. Запазете тези погледи, звездите които греят в очите ви чак до диамантената ви сватба и тогава заобиколени от деца, внуци и правнуци пак се погледнете така. Желая ви щастието от сватбеният ви ден да ви съпътства през целия ви живот! Наздраве и честито още веднъж!
caprice нямам съмнение, че и ти ще си толкова прекрасна булка. Весел и незабравим ден в събота ти желая от сърце!
Иренка въобще намам намерение да се събличам по бански - най-много по някоя феерична рокля (дълга естествено), която ще мога да вдигна ако реша да се подам от под чадъра. Аз изглеждам трагично с дрехи, камо ли по бански. Както каза Асето преди няколко теми - ами те ще вземат Грийнпийс да извикат хората по плажа!!! Не мога да си причиня такова нещо. Ще съм атракция - хората ще идват да се снимат с мене  Joy hahaha Но ако обещанията на моята приятелка, че пред вилата, която сме ангажирали има частен плаж само за нас, се окажат верни, вече мога да помисля по въпроса, но определено ще заложа на половинки. Поне тя и мъжа ми дано са по снисходителни!   261uu  smile3532

# 102
Ехо,ето ме и мен!Не съм писала от Великден и много ме е срам,ама напоследък нямам много достъп до компа,а и време Embarassed
Та,да се запиша в новата прекрасна темичка и да честитя на Ани:
Честито! newsm51 Да сте все така щастливи и влюбени!!!Нека любовта ви никога не угасва!Нека малката Грацианка да изпълва дните ви с много радост и щастие!Бъдете много,много здрави!!!
Честито на всички рожденици и булки от миналата тема!
Извинете ме за липсата,ама нали се опитвам да уча(макар че ми е адски трудно напоследък Blush)Дано поне акъла дето ми го няма да е отишъл при бебка,поне да не ме е яд! smile3503
хайде аз пак изчезвам,че пак мина половината ден,а аз съм до никъде...Другата седмица ще съм по-активна,обещавам! newsm10 preggo

# 103
Благодаря ви момичета. Страхотни сте. Пожелавам на всички булки наистина да се отпуснат и да се насладят на сватбения си ден. Гривните са 3 броя и си ги купих от подлеза на НДК. Намерих и една толкова дебела, но беше адски стегната и затова си купих 3. Приятен следобяд, аз си мързелувам вкъщи,че от утре съм на работа

# 104
  • Лондон
graciana, поздравления и от мен! аз нямах такава класическа сватба с бяла рокля, но докато ти разглеждах снимките ми се прииска да бях имала  Laughing много си красива и с мъжа ти изглеждате прекрасна двойка!   bouquet

морска фея, виж как те хванах веднага с тези 'граници'  Wink -  като те чета се връщам във времето, когато стояхме в кръгче и обсъждахме 'случаи'....  Simple Smile в България и аз с това се занимавах, но като отидох в чужбина изкарах още едно образование и сега си изкарвам прехраната с графичен дизайн и маркетинг.

Иренка, и аз нямям намерение да се събличам по бански пред хора... няма да съм красива гледка, а и не е много полезно в този момент да се печем на слънце.

В тази връзка - знаете ли дали 'фалшивите тенове', бронзерите, лосионите и млеката, които ти дават лек цвят вредят по някакъв начин? Имам доста от миналата година и се чудя дали да ги използвам...

Общи условия

Активация на акаунт