Много мина, мъничко остана през АВГУСТ аз да бъда мама

• 15 112
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас/Пз
Аз смятам да съм с цял бански /в него изглеждам все още прилично/ и имам намерение до последно да си ходя на плаж цяло лято. Естествено няма да прекалявам - повечко под чадъра, но всяка  събота и неделя в която имам възможност ще сме най-вероятно на Лозенец. Взела съм си мазила с доста висок фактор 30 , а за лицето 50 и така смятам да го карам това лято.
Ние обикновено ако е хубаво времето почваме да ходим на плаж още от края на май месец, така че да се държи морето.

# 106
Привет и от мен!
След около месец липса на интернет, най-после успях да намеря време да прочета нещо за вас и да пиша.
Прекарах един кратък престой в Шейново преди Великден - да ми проследят кръвното. Не могат да разберат отново защо го вдигам. Какви ли не изследвания ми направиха - електрокардиограма, доплер, УЗ - всичко е в норма. Дори кръвното там ми беше 110/70 и докоторите се чудиха, защо са ме приели.
На 12,05 бях на преглед. Бебокът расте със скоростта на светлината. Докторката каза, че е около 1400 гр. и върви малко напред - около 2 седмици. Околоплодните води, плацентата и разни други неща в норма. Засега е седалищно, надявам се да успее да се обърне до края. Марина се обърна в осмия месец  - тогава имах чувството, че иска да излез пред пъпа ми. Shocked
Изпращат ме и на едно гинетично изследване в Майчин дом - Фактор 5 лайден, заради високото кръвно. Някой чувал ли го е и правил ли си е такова изследване? Сигурно другата седмица ще отида да ми го направят.
Поздравления за всички, които са имали поводи да празнуват, докато ме е нямало.

# 107
Ох,  Cry Cry Cry newsm45 newsm45 newsm45
Нямам думи! Прекарасна си Грациана! Пу-пу да не ти е уроки! Всичко друго ти го казаха мамите преди мен! Още веднъж честито! smile3525

# 108
eya аз сега за сватбата ще се мажа с автобронзант на Лореал. Миналата година ползвах същия и съм много доволна. Той е с два отвора едновременно - от единия излиза хидратантен крем, а от другия автобронзанта. Не съм обаче много сигурна дали сега кожата ми ще го понесе, ама ще рискувам, защото съм доста бледа.
Момичета да ви се оплача - сега в офиса ми донесаха тоал. хартия на ZEWA с аромат на праскова. Ами роклята ми е същият цвят. УЖАС !!!  smile3515 Ами аз на сватбата ще приличам на едно голямо ходещо руло тоалетна хартия!  smile3511

# 109
Мамадона уби ме с тая тоалетна хартия   newsm62 Те както почнаха да правят тоалетна хартия във всякакви цветове и то не остана какво да обличаме, а да им се чудиш на акъла за какво са толкова цветни и ароматни, Д-то на теменужки няма как да мирише  newsm78

Споко аз вчера с една бяла туника приличах на голяма бяла птица или казано другояче пуйка, ама от чернобилските мутирали  newsm62

# 110
graciana поздравления   bouquet  страхотни сте  Simple Smile желая ви много щастие  newsm51

# 111
graciana прекрасна си мила, нямам думи. Толкова красива бременна жена ако щеш, не булка, не съм виждала. Като погледна себе си и  Sick Вчера в тая жега така се бях подула, приличах на прасе hahaha особено носъта ми. Абе какво става с тоя нос като камба ми става. Както и да е. Ще преживея всичко само бебка да е ок. От вчера някакви контракции са ме налегнали ама доста и се поразтресох от рев и емоции, че една колежка се пенсионира и й правихме изпращане дет се вика, та тя реве, ние ревем то емоции то чудо. 8 години работих с нея, научила ме е на много неща и много ми е помагала Cry и така се разстроих явно че като ме стегна, та чак и цяла нощ ме стяга и не можах и да спя. Пия си нош па-то и това е. Днес съм малко по-добре.
Поздрави на всички и целувки, не пиша много, че много работа, много нещо - направо откачам вече #Crazy

# 112
  • SZ
Ааааааааааа,ще ме побъркате днес!!!

Първо ревах докато разглеждах снимките на Ани,(мила пак ви поздравявам!!!),а сега и Мамадона с тая тоалетна хартия!

А моят ден започна с господата катаджии.Закарах детето на градинка и като се връщах ме спряха.От пет години имам книжка за сефте ме спират."Има ли причина да карате без колан","ами бременна съм"-и то много даже.Пожелахме си приятен ден и всеки по пътя си.

# 113
  • София
Graciana, стахотна булка си била и си личи, че сте много щастливи Hug
На caprice пожелавам невероятен сватбен ден и много семейно щастие. Да мине безавариината Laughing

Днес бяхме при Д-р Врагалева и каза, че всикчо е наред с бъбречното легенче. Моя малък разбойник е вече 965гр. и много ритка.. Пита ме дали не съм била на диета??? Та си викам на акъла каква диета я гони тая докторка с тея кила дето съм  #Crazy каза, че бебчо е по мъничък ама нищо сташно.. не се притеснявам. Сега само мился да почна да си пия Матерната и това е. Ако имаже нещо тревожно щеше да ми каже. Плацента, околоплодни води, кръвоток и всички органи са в норма Heart Eyes

# 114
Привет! На път съм да изпусна цяла тема вече, затова бързам да се разпиша.

Честито! На всички, които са имали различни поводи за празнуване! Но най- специални поздрави за двете новоизлюпени госпожи. Бъдете щастливи и се обичайте цял живот!   bouquet

Graciana, прекрасни са снимките, но то е защото вие двамата сте страхотни, а ти си сияеща и красива булка!  Hug

eya, по принцип бронзатите  не се препоръчат, но при важни събития както при мама Дона не е проблем.  Wink  А лично аз никога не ползвам подобна козметика от миналата година по принцип.

Миналата седмица бях на преглед. Моята калпазанка си стои с главата нагоре, даже и гръб беше обърнала. Казаха ми, че е минала вече 1 кг, но все така продължава да си е малко дребничка.
Аз обаче доста съм зле с хемоглобинa: 9,6 при референтни стойности 12- 16.  Close

# 115
ПО принцип накой знае ли - дали сме освободени от коланите на колите,че и аз се возя редовно без такъв и онзи ден се чудех  - дали ще направят проблем? newsm78
За автобронзата на Лореал - кажете ми как действа.Има ли ефект?И нали не ставаш на петна?
 newsm62 за тоалетната хартия - ако е този оранжев цвят ,който съм виждала  - брей,ами то роклята ще е прекрасен цвят!!!

# 116
Диди 2, подуването на носа се наблюдава при всички бременни, при кой повече се забелязва при кой по-малко. Това се дължи на подуване на носната лигавица, което е нормално, при някои жени има и кръвотечение или хрема.  Wink Нормално е.
Ея, радвам се,ч е сме колежки, така да се каже При мен нещата се стекоха в обратния ред, завърших в чужбина психология, започнах работа по специалността в България, и аз уча нещо допълнително в момента - фотография  Heart Eyes Само да знаеш какво съм й замислила на малката кукла като ни се роди, ще ми е редовен клиент Grinning
Грацина страшно си красива и имаш страхотно излъчване и ти и таткото. Много си отивате. Пожелавам ви целия ви съвместен живот да премине с такава взаимност и усмивки, дори в тежките дни   luvbed
Да ви попитам дами, ако разбира се ви се говори на тази тема, колко килограма сте качили до сега. Знам,ч е е  много индивидуално и си зависи от структурата на жената, но все пак. Аз съм качила около 7 килограма Simple Smile.
А и да ви се похвалия. Днес получих подарък от моите родители за момиченцето ни - комплект за изписване на Бебето - розов, от 12 части, с одеалце и е страшно сладък, с кравички на него и до като пиша сега курсова работа си го  гледам и ми става толкова радостно newsm51

# 117
Мишимади, бременните, таксиметровите шофжори, полицаите и хора с определени увреждания са освободени от задължтелното слагане на колан, защото при евентуална катастрофа живота на бебчето е застрашен. Но това не бих го приложила лично аз на извънградско, поради ясни причини, скоростта е много голяма - но това е мое виждане. Лично аз в град не слагам колан, защото при лек удар колана се опъва много рязко и може да притисне много бебчето. Чакам все да ме спрат полицаите, е съм без колан,д а им покажа корема си  Crazy но все нещо не ме спират Laughing

# 118
  • SZ
Така е.
Преди 7години като бях бременна с Мони връщайки се от Габрово(аз съм от там) ни спряха за проверка и ми обясниха най-любезно,че мога да се движа без колан.Аз тогава го бях сложила,както и сега на извънградско винаги го слагам.И днес щом не ми направиха проблем,значи е позволено без колан.Така че споко!И газ до ламарината!Майтапче!

# 119
Здравейте и от мен сладурани !  bouquet

Страшни сте, да знаете. Ту ще ме разплачете, ту разсмеете. За Аничка какво да кажа и аз. То е приказка, то е феерия от нежност, любов и красота. Бъдете здрави и все така всеотдайни едни към други и запазете тази искра на дълбоко и видимо споделено приятелство. Ехххх.. как се върнах и аз назад във времето. Ето това е красотата на всяка изминала година, на всеки изминал период-винаги има поводи които да изпълват съществото ни и да ни карат да се чувстваме живи. Първото влюбване, първата целувка, абитуриентски бал, сватба, рожба /дай боже всеки му и колкото си ги пожелае/ и т.н. и т.н. Ама хайде стига толкоз, че взех да ставам доста лиричнаааа... ooooh!

Мамадона, пак ме срази с това сравнение - нямаш равна.  newsm62

Диди 2, аз също мисля, че може би е от това подуване на тази лигавица, защото при мен забелязах, че започнах по-трудно да си поемам въздух или по-скоро съм по-шумна отпреди. Да ви се оплача и по този повод - взела съм да хъркам ... hahaha .. ама не така постоянно, ами като заспя и отведнъж изревавам като ранен звяр и чак аз самата подскачам и се стряскам. Мъжа ми в началото ме гледаше един опулен, ама свикна и сега просто го избиваме на голям смях... Абе свинка му работа  smile3534

За плажа-ами какво да ви кажа-нямам търпение да се позатопли малко повече и са първа кипра там-хич и не ми дреме как изглеждам и кой как ще ме въприеме-ще си топна бебочко в моренцето и ще си отмарям блаженно слушайки шума от вълните и крякащите гларуси   grinning039 Снабдила съм се с едно прилично оцветено от целулит дупенце ама въобще не ме притеснява факта и смятам да съм с половинки, но да дойде време само и всички кашалоти да се спускаме в атака.  Joy

Иначе малчо е пораснал както обикновенно повечко...по размери продължава да избързва-вече 2 седмици и половина е напред и тежи 1400гр. Дебелак е той-като майка си.

Хайде това е от мен-целувам ви и ви желая мнооооого положителни емоции и много усмивки.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт