Умна Дюканка съм аз - преди да питам чета (ако трябва и на глас) - 102 тема

• 41 690
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте! Аз да се похваля, че първия работен ден ми мина страхотно, въпреки притесненията.  Но от страх си взех "сто" вида ядене, да не би да умра от глад и да се изкуша с нещо, дето не трябва Blush Въпросът ми е следния: Това, че сутринта съм си изяла триците с млякото, а към 17 часа си изядох палачинковия сандвич - ГРЕШКА ЛИ Е???? newsm12 т.е. може ли да се ядат в един и същ ден две неща съдържащи трици /визирам също и канелените бисквитки/

3с.л. на ден Wink
И аз да допълня - до обяд.

# 136
мерси за отговорите,момичета. newsm51 вече ги накиснахме за утре,така че ще споделя утре резултата. newsm53

# 137
Момичета махам снимките - който видял-видял !  Hug
zmen4o  добре дошла и успех!  Hug
Да знаете колко се смях, когато свекърва ми видя колко много ям, а казвам, че съм на диета. Убедена е, че при това тъпкане неможе да се сваля. Направо я разбих с 5-те гк. Joy Joy Joy
А на моя приятелка гаджето й заминава за 4 месеца в чужбина и й вика "Сега като почнеш тая диета с пържолите,като се върна да не си 300 кг"  hahaha hahaha hahaha Тя 300 няма да е,ама може да е с ново гадже  Joy hahaha

# 138
Иииии, мъж в темата! Party
gero-dukan   kiss dancing
Браво, хубав резултат!

galia_kz Peace Промени я, ако искаш, ние каквото и да ти кажем не сме ти и няма как да знаем дали ще се чувстваш добре Hug

L е о, а какво ще правиш с жълтъците? Thinking
Някой беше правил и каза, че като изстинат целувките не стават за ядене, но мен ме вълнуват жълтъците, да не останат зян Joy

yani  welcome

# 139

L е о, а какво ще правиш с жълтъците? Thinking
Някой беше правил и каза, че като изстинат целувките не стават за ядене, но мен ме вълнуват жълтъците, да не останат зян Joy

Прибрах ги в хладилника и утре на омлет  Laughing
Мойте още са топли, като изстинат ще видим стават ли  Thinking

# 140
Здравейте, момичета!

Напоследък нямам време много да чета, само се похвалвам и се връщам обратно - най-после видях мечтаната 5тичка на кантара  newsm44, не бях я виждала от 5 години... Според калкулатора имам за сваляне още 1,3 кг, но съм се настроила за поне още 5-6. Кога според вас е удачно да се влезе в 3та фаза - при напълно свалени желани килограми или ...?

... В момента съм 2 фаза и си ги редувам 5 на 5! Чудя се дали да променя схемата  newsm78 какво ще ме посъветвате...

5/5 дава добри резултати при повечето от нас, успех!

# 141
yani, не мисля, че е добър вариант да накисваш триците.
Днес ходих на гости на колеги. Като се качвах по стълбите дочух две бабки да си говорят за това, какво ще правят с жълтъците. Едната обясняваше, че ги пасира сварени в обезмаслената извара и им добави нещо........ На връщане слизайки по стъпалата разговора продължаваше....  телешкото месо, пилешко и всички най-чисти продукти.  Joy Joy Още на качване разбрах, че това е нашия режим. Не се намесих, защото жените бяха много изчерпателни. Даже много се зарадвах, че това лято всеки е в рак с Дюкан и не се налага да раздавам разпечатена първата страница на форума навсякъде  Wink

# 142
Ами май, че калкулаторът на доктора си знае работата и трябва да се скача в трета като ги стигнеш посочените килограми.
Аз съм си все там ту 67, ту 67.5. Не мРъдам ooooh!! Една дебела жена, живееща вътре в мен, се е затормозила от застоя. Но новото ми АЗ няма да се предаде - ЗА КАКВО ГИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТААА?! Но отскоро главата не ми дава покой. До сега не беше така. Може и да не е от режима. Чета книгата. ОБИЧАМ го тоя човек Heart Eyes!
Монн, честито мила! Лека и красива    bouquet
Добре дошъл на Геро-Дюкан   bouquet! Успех момче и тук да стоиш, за кадем да си ни!

# 143
мерси за отговорите,момичета. newsm51 вече ги накиснахме за утре,така че ще споделя утре резултата. newsm53
На триците им трябват не повече от 10 минути - пробвала съм всякак накиснати - едно и също!

# 144
Зарибената, тихо мъжът ти да не ревнува Simple Smile)
.......ЗА КАКВО ГИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТААА?! ....
  Joy Joy
Бобка, айде да се спи  newsm46

# 145
  • България
Вещи 10 + за темата smile3501"Ето, това заглавие чаках" Затова не писах аз в 101 тема, това съм чакала явно!
 smile3521
Росченка
аплаузи за снимката:http://images25.snimka.bg/005833475.jpg
Нелка и Сънчето моите красиви Русчуклийки са забили байрака в темата newsm51 гордея се с вас!
КриКри, Орелия винаги си останете такива, дано ви четат момичета! newsm10
Монннжелая ти го от сърце  ylinfant
Добре дошли на всички нови момичета и докажете първо на себе си, че сте отговорни, а нас тук ще ни радвате с това. newsm20
tesero с риск да баналнича, но горещо ти препоръчвам за WC ето това:http://images25.snimka.bg/005833475.jpg
За мен новото е това, че вече 3 месеца и два дни съм с Вас и Дюки! След цял месец закотвяне на 56 кг. вече съм с компромисните 55 кг., доближавам се до калкулатора на д-р Дюкан и затова се инатят. Иначе съм режимна и без прегрешения! Килограмите не са толкова важни, мерките са показателни, поне за мен!
А, сега с риск да оспамя искам да се провикна като Славето......Обичам Ви бре хубавициРивелка, Фоли,Духи,Лени,Лейди,Цвети Р.,Перлата,Кометка и Кри,Пилето,Геци,Червенокоска,Абра,Диаметер,Жедира,Катяджин,Мамс, 2-те Бубета,Играчка,Кейти,Комикс-Опел, Танчетата,Дорчето,Цоци,ПипиЛота и всички мацки дето си падат по кокичетата и отслабват със смях rotfImbo newsm44Ама те си знаят бре newsm51
Благодаря Ви милички! smile3525

# 146
yani, не мисля, че е добър вариант да накисваш триците.
Това май съм го изпуснала ..... Защо да не се накисват?  newsm78

# 147
Фенсииии, здравей  love001

Това исках да чуя!!!  Хайде старозагорки, казвайте дата, час, място за кафенце.lalalala
Да не казвам пак аз, че миналия път доста хора разсърдих   smile3506

# 148
valeto  Hug успех

Орелийка
и аз искам да ям телешко но в нашия град за момента никъде май няма... незнам защо но в магазините не получават, вече ми дотегна чакам го с нетърпение, а вечер ми е зле- лягам си с празен стомах, направо уммирам, защото няма кво да ям- пилешко не ме привлича, верея няма свършила.. абе мизерия...

# 149
mariaid, ако поглъщайки триците, те образуват филм в червата, то накиснатите, дали имат същия ефект? И Дюкан пише, че палачинката се пече една минута. Значи да не се обработват дълго. Това е мое мнение. Просто си разсъждавам понякога сама.
labello, ако няма телешко, може да има друго пернато или жабато, може и дреболийка някоя или зайченце. Също от прясно мляко става извара. Пробвай.

Общи условия

Активация на акаунт