Умна Дюканка съм аз - преди да питам чета (ако трябва и на глас) - 102 тема

• 41 660
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 480
Извънредно включване за поздрави в днешния усмихнат ден

Честит имен ден на Гуди - поднасям ти букет и ти пожелавам да се усмихваш винаги (не мога да слагам картинки, а само линковеhttp://www.dnes.bg/images/photos/0049/0000049432-article.jpg

Вещи, ЧРД , ето ти подарък http://i.actualno.com/club.bg/files/2007/11/27/ae8f6cd5be.jpg
и да те откара на разходка в този прекрасен септемврийски ден http://www.givememyremote.com/uploaded_images/House_Hugh_Laurie-711333.jpg

# 481
  • Варна
Мая, Маето (цигански празник)
14 Май    
   Оригинален цигански празник и ден на шегите и лъжата е Мая, Маето (14 май). Празнува се когато узреят черешите. Това е чисто женски, весел и жизнерадостен празник, свързан с гадаенето и предсказването на бъдещето. Завършва с обща трапеза, в която н...

Сори, ма не се стърпях. Честито  на именничката / именниците, ако има други /   bouquet

А, и Вещи Честит Рожден Ден  Wink, кога пък стана септември  newsm78

Татит, честито поредно килце надолу   bouquet , ама трябваше да са повече, нали вече е септември  Whistling

# 482
Вещи, заповядай... Mr. Green

Тю, Светлат ме изпревари Crossing Arms

Ето ви тогава поздрав: Усмивка

http://www.vbox7.com/play:f7ed6d87

# 483
  • Пловдив
Ето това е подарък  Hug

Вещи, ЧРД , ето ти подарък

и да те откара на разходка в този прекрасен септемврийски ден

Цвети, песничката е супер, много си я харесвам и наистина ме кара да се усмихвам Simple Smile

# 484
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
А, да не забравя най-важното - днес подочух че е 21 септември, в такъв случай си чакам подаръците, защото имам РД  bowuu

Честит рожден ден Вещи!
 Mr. Green  подаръчето е от тези двамата Mr. Green

hahaha hahaha hahaha я, то вЕрно някой имал имане ден  Joy Joy
Не съм Мая, не съм циганка, но съм врачка  Mr. Green
а имен ден имам всеки ден, но мислех да ви "изненадам" с новината утре  Blush

# 485
  • Пловдив
С тоя 21 септември ще направим темата като тема за Хю Лори  Joy  Joy  Joy
Гуди, Джийвс какво ще го правя?  hahaha

# 486
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Татит, честито поредно килце надолу   bouquet , ама трябваше да са повече, нали вече е септември  Whistling

ooooh! Объркала съм се брееее - 19, не 1   hahaha hahaha hahaha

# 487
  • София
chervenokoska и ros4enka , мерси   Hugпоне ме светнахте да попитам чичко Гугъл какво е това, но думичките в червено не са ми ясни :

Глюкозаминът е амино-монозахарид, който се среща в хитина и гликозамингликаните като хиалуронова киселина и хепаран сулфат. Под формата на ацетилиран дериват-N-ацетил-глюкозамин, той се включва в състава на по-сложни въглехидрати като гликопротеини, които са съставна част на съединителната тъкан.
Така де разбрах само, че се включва в състава на някои въглехидрати. Дано някой по- запознат също да ми отговори .

Играчка-плачка, ново аватарче,гледам  Peace

глюкозаминът не е глюкоза, а нейно съединение. Организмът ти ще го използва, за да си гради стави и хрущяли, не като енергиен източник. Не мисля, че ще ти навреди на режима. newsm10
За всеки случай виж енергийната стойност на препарата, но не забравяй, че ако е калории за 100 гр., ти вероятно ще приемаш около 1500милиграма на ден т.е 1,5гр. и калориите ще са делени на 100 по1,5.

# 488
хиххиихих...Вещи, аз пък по случая ти подарявам едно посещение в спа сауна с ей тез джентълмени!

# 489
С тоя 21 септември ще направим темата като тема за Хю Лори  Joy  Joy  Joy

Heart Eyes лошо нЕма - по-добре от Апокалипсис сега  Wink
търсих ти песничката "Честит рожден ден" в изпълнение на Доли Партън  Blush щото само нея догаждам на профил  Flutter но не я намерих  Confused ще ти я изпея на ушенце, ама друг път  Mr. Green

# 490

Сподели с приятел, все ще има кандидат  Laughing

# 491

Сподели с приятел, все ще има кандидат  Laughing

hahaha hahaha ама той чисти хубавооо и гладиииии и изобщо е много полезен, съвсем като за Вещи с тези 3 лични и около 300 общи дЯца  Joy Joy
Blush Вещичке, а ще ми пишеш ли 75 в табличката - плахичко питам  Blush

# 492
Вещи, ами тия мъже от подаръка на Блеки изглеждат много изтощени вече, бре newsm78, кога успя? Wink

Гуди, Татитт, браво на вас! Peace

# 493
 newsm59 newsm51 на Вещи!
Жива и здрава и слаба!
Харесвам те!

Момичета, днес след обяд ще има овесени трици на магазинчето на Плиска!

# 494
Вещи, ами тия мъже от подаръка на Блеки изглеждат много изтощени вече, бре newsm78, кога успя? Wink

И аз съм озадачена.... newsm78 ..бяха сУвсем свежи... Joy

Общи условия

Активация на акаунт