Пак земетресение?

• 41 522
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И Бойко Борисов се включи по телефона.
Държали връзка с всички звена.

# 391
Призовавам Поци да се обоснове подробно Peace

Мен ме пишете в списъка "тома неверни" - и аз смятам, че има реални шансове това де не е типично земетресение Thinking
Няма да обеснявам България на какви земни пластове стои и измични зони,страшно е..най се засяга Стражица,югозападната част на България и др.
Има по 50-60 земетресения на ден на нашата територия,но са слаби.....да ги наречем"пръдни"..земята има нужда да "пърди"..за да на се "посере" накрая Hug

С такива обЕснения кат' твоите, ще вземем да се обЕсим.
И не, не говоря в първо лице множествено число.

# 392
Сама съм с двете деца - свалих ги на долния етаж да спят, че горе как ни раздруса.....А аз, че няма да заспя, няма... Голяма психарка съм.

# 393
  • София
Във фокус пише, че от 112 са казали, че още не могат да потвърдят дали е земетресение или взрив... Скептикът у мен продължава да ми шепне взрив?!

Май и аз ще си лягам постепенно

Паниката наистина ми се струва излишна, важното е да действаме разумно, пък дано те се налага Peace

Благодаря на Поци  Hug Тези "пръдни" са до 2 и 2,9 по Рихтер, ако съм разчела правилно скалата от Уикипедия, показана преди малко.

# 394
  • София
таня, спокойно! И аз съм сама, но сме на един етаж! Mr. Green

# 395
София. Европейски средиземноморски сеизмологичен център: Трусът в София е в 22,08 часа, епицентърът – между Бистрица и Железница.
Според интернет изданието на Европейски средиземноморски сеизмологичен център – трусът в София е бил усетен в 22,08 часа тази вечер. Епицентърът обаче се пада между Бистрица и Железница. Адресът на интернет изданието е www.emsc-csem.org.
Към момента още няма официална информация от българските институции за силата на земетресението.

# 396
При положение, че няма да има вторични трусове, защо спасителните екипи са по улиците в готовност!?

Информацията от НТВ.

Трусът е бил 4-та по Рихтер.

# 397

Мноу ясно, нали той е измислил заметресенията, Рихтер, Медведев, че и епицентъра  Crazy

Няма данни за вторични трусове, епицентърът в "южните квартали", 4 по Рихтер, няма данни за жертви и разрушения...Нова ТВ новините.

# 398
...кажете кво говорят по канал 3, де! Close

...и какъв взрив, дето се измерва по Рихтер може да е имало? newsm78

# 399
Оф, припомних си ужаса от 76г., макар че бях достатъчно малка тогава. Само това пък сега ни липсваше за черешка на тортата.
Рушке, моля ти се смени си аватара, че като го видях се уплаших допълнително.

77.  Peace Родена съм на земетресението.  Laughing

Мен пък са ме кръщавали тогава. Невръстно чаве на няколко месеца  Mr. Green

За съмняващите се, аз все си мисля, че си е точно земетресение. Кучето на съседите много странно виеше около 30 мин преди да разтресе.  Peace Някой риби има ли? Как се държаха?

# 400
  • София
Ей тоя, като не може едно земетресение да предодврати, къв' кмет е, не знам. Няма да гласувам за него повече Crossing Arms

# 401
таня, спокойно! И аз съм сама, но сме на един етаж! Mr. Green
А пък мъжът ми е на лов - ще го Отрепа, като си дойде!!!

# 402
За мен е много обезпокоително,че е нямало вторични трусове.
Не съм чула до сега при такава степен на земетресение да няма вторичен трус.
Май се очаква по-силен.Дано да не съм права.

# 403
# 404
Ей тоя, като не може едно земетресение да предодврати, къв' кмет е, не знам. Няма да гласувам за него повече Crossing Arms
...Клонке, и на тебе ти изби вече...личи си.
Е, на мен малко по- рано, де... ooooh! Blush

Общи условия

Активация на акаунт