Пак земетресение?

• 41 311
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ние с мъжо бяхме в Арена Младост и гледахме Бонд. ПО едно време седалките яко се разлюляха  Rolling Eyes помислихме че някой "зрител" нещо се намества на мястото си та е разклатил целия ред .... доста дълго продължи като за клатене от зрител ... поогледахме се малко ..... ама спря най-сетне и ние си догледахме филма .....
като се прибрахме в къщи разбрахме че е имало земетръс ... Shocked
 а ние .... без малко скандал да направим, че някой клати седалките  hahaha

# 601
А така,дълбочината беше 5км,са стана 20км....

Това е, защото първите данни бяха от Софийския център и от този от Букурещ, а тези са преизчислените от Европейския-Средиземноморски център.

# 602
  • в мъжки прегръдки
Аз бях с приятели в Яфата на Солунска. Доста здраво ни друсна. Сервитьора ни нещо яко се притесни. Сигурно да не офейкаме изплашени навън без да си платим сметката.

# 603
Още ми е нервно, не знам как ще заспя.  Tired

# 604
...и аз.
Лягам при децата...

# 605
...и аз.
Лягам при децата...

Лека и спокойна нощ на всички.

# 606
...и аз.
Лягам при децата...

Лягай при мъжа...

# 607
Цитат
Кремиковци (16.11.2008 г. | 00:23ч.)
И аз усетих страхотен взрив откъм Кремиковци. Живея на гара Яна и тук в момента има маневри на армията. Колона бронетранспортиори премина преди 10 мин. Ленейките и пожарните коли са поне 100. Чуват се още остатъчни детонации. Положението е сериозно. При взрива ми падна картината в хола и сериозно нарани тъщата, която е в кома с фрактура на черния дроб.

Да се смееш ли, да плачеш ли...

Какво е това бе? Откъде го извадихте тоя цитат? Какви са тия погреби в Южния парк? ooooh!

Аз съм на две крачки от него, на 6 ет., страшно силно се усети. Съвсем ясно и отчетливо се чу първо тътен и нещо като гръм, после имаше секунда и след това се разтресе вертикално, но по много странен начин. Отвратително гадно, детето много се изплаши, аз също много се притесних. Не знам какво беше, но въобще не ми приличаше на земетресение. А и по медиите никакво инфо не дадоха, само ми съобщиха, че било имало земетресение, е, мерси, вече разбрах.

# 608
  • France
Ако е било взрив, как ще се локализират труса, на 20км под земята?
Нека ни люлее, ама слабо.
Лека нощ. Спете спокойно, нямам лошо предчувствие.

# 609
ок това ако е било взрив, защо и по същото вр е отчетен трус край перник? в смисъл два труса в 1 и също вр. или поне така пише в http://www.emsc-csem.org./index.php?page=current&sub=detail&id=110492

# 610
  • Sf
17  км юго-западно от Сф и 14 км източно от Перник. Така локализиран, епицентърът трябва да е в района на Мърчаево и Рударци.
Не става дума за два труса в едно време, а за разположение спрямо най-близките градове.

# 611
  • София, България
офффф....
като за капак след "слабия" трус връзката на радиатора в хола протече.... Close
явно тази нощ ще сменям легени  #Cussing out
ето ви щета.

# 612
Аха! Е, аз не мога мн добре да ги разчитам тез таблици. Но сега поне вс е спокойно като гледам и вс са добре. Лека нощ!

# 613
 Sad Sad
още едно преди секунди...
какво става?!?  Sad

# 614
Пак ни разтресе  Sick

Общи условия

Активация на акаунт