Пак земетресение?

• 41 187
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Аз отново чух тътен и пак ме подхвърли нагоре.
В смисъл, коментирам земетресението в 7 часа, не ново.

# 781
... За погребите в Южния парк - живея буквално до тях, но някои хора живеят върху тях (застроиха ги...)...

Американското как им се пада?

# 782
Аз в момента съм в панелка

# 783
Днешният трус не беше вертикален май.

# 784
  • София
Панелките май били най-устойчиви на земетресения.

# 785
  • Linz
Зависи за кого Laughing

# 786
снощи се усетиха два тръса около 22.08.
По късно през ноща усетих още едно ама реших че вече съм изперкала-зле ги приемам земетръсите.

Поциии, айде на бас!!!

Тази сутрин около 7 се усети пак силно Peace

# 787
  • София
Аз спях. Немога да определя, но за мен беше като снощния.
Освен това,нали казаха, че близо до епицентъра се усещало вертикално, а в периферията - хоризонтално.
Аз се събудих, защото го чух и усетих, че ме подхвърля. Не беше люлеещо за мен, но знам ли...спях...даже реших, че може да съм сънувала.

# 788
Аврора, не мога аз да легна на тая кълка със строителството. Живея в централната градска част, в кооперация от миналия век. Mr. Green

Те старите сгради, май са по здрави от новите. Нашата е от 50-те години, казват, че била стабилна... ама нямам вяра аз, шубето ми е първа дружка  Crazy

# 789
  • в центъра
Аврора, не мога аз да легна на тая кълка със строителството. Живея в централната градска част, в кооперация от миналия век. Mr. Green

И аз така!
Ама бях тук и през 76 год. при земетресението в Стражица и от тогава съм в стрес, ама тогава кооперацията издържа, а земетресението беше хоризонтално и  баааая продължително!

Искам да го пипна аз сега Поци, който ми гарантира, че няма повече да има...

Това пък въобще не съм го чула!

# 790

Най-вероятно е удържала бомбардировките в съответния век.
Ако е малко по-нова, шансовете ти се увеличават.

# 791
  • София
не знам дали да вярвам на написаното за строителството, но ми се иска много да вярвам...все пак не сме в Китай, където строителството на домовете е малко по-здраво от картон и наистина е много далеч от бетон...съзнавам, че звучи лаишки, но трябва да се успокоим, трябва да сме по-оптимистично настроени, иначе ще се съсипем, преди да ни настигне каквото и да било...

аз също тази сутрин пак чух онзи тътен...никога досега не си спомням земетресение да е било придружено с такива тътени. но няма кой да обясни защо е така, а когато човек е предупреден и информиран е по-малко уязвим...но това е действителността в БГ...нищо не се е променило от преди 30 г...пълно информационно затъмнение.

# 792
  • София
Слава богу, тазсутрешното не съм усетила, събудих се, че ми се стори,че има нещо,помислих за земетресения, но пак съм заспала.

# 793
не знам дали да вярвам на написаното за строителството...

За строителството, освен другото, много е важен пясъкът, който се използва.
Имаше цяла сага с един турски пясък, дето го гониха по черноморието, щото заподозряха, че е вкаран за строителство. Но той май "изчезна" като отровните фъстъци.
Не чух някаква развръзка.

... аз също тази сутрин пак чух онзи тътен...никога досега не си спомням земетресение да е било придружено с такива тътени...

Да, като на кино са - звук като от приплъзване и пропадане на много тежки предмети. Изключително кратки и резки. Толкова кратки, че не ми иде да ги нарека "тътен".

# 794
  • София
... За погребите в Южния парк - живея буквално до тях, но някои хора живеят върху тях (застроиха ги...)...

Американското как им се пада?

До тях. Посолството е точно между правителствена болница и погребите, които вече ги няма.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт