Пак земетресение?

• 41 077
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Направо не знам как ще си изпратя детето на градина утре.

ето то ме притеснява и мен...

Мене пък не.  Peace В градините обикновено лесно се излиза на двора, а и учителките слава богу обикновено са "събрани" жени и знаят какво да правят в случай на бедствие.  Hug

# 826
...
Колкото до кучетата, моето лае след труса, а пък останалите в квартала изобщо не реагираха- нито преди, нито след това.

Ами то като е слабо земетресението не се ли усеща повече ако си някъде вътре, а не на улицата?

# 827
  • София
Този професор как се казваше?Спомням си нещо такова преди време говореше за заметресение, но не обърнах внимание.Това, че има няколко труса е хубаво/така съм чула по-вещите да коментират/ защото така енергията излиза по по-малко на повърхността, а не наведнъж.

По повод твоя пост се замислих - кога ли в Япония ще се научат да я прихващат тая енергия и да я  превръщат в електричество?!

# 828
Сега...снощи с някой се хванахме на бас, очаква каквото ми се полага:) Поне чаша бира:)
Земетресението от сутринта обаче е с друг епицентър, дали няма да последват други в този случай?

# 829
Искам да го пипна аз сега Поци, който ми гарантира, че няма повече да има. Като ме разлюля сутринта, чак подскочих. Нямам нерви, значи....
И да има ..ще са по-слаби.Споко Hug

# 830
Сега...снощи с някой се хванахме на бас, очаква каквото ми се полага:) Поне чаша бира:)
Земетресението от сутринта обаче е с друг епицентър, дали няма да последват други в този случай?
http://www.interactiontech.com/IITWeb/Uploads/Images/Beer-glass.jpg

# 831
Да, най-важното е родителите да запазят спокойствие пред децата си.
И наистина да свършат минималната подготовка за всеки случай.

# 832
  • София
Искам да го пипна аз сега Поци, който ми гарантира, че няма повече да има. Като ме разлюля сутринта, чак подскочих. Нямам нерви, значи....
Поци, не беше слабо. Събуди ме. Имало е по-слаби, ама това...
И някакъв професор прогнозирал катастрофално земетресение в района на София.
Да смятам ли, че щом се пораздрусахме, поне за известно време това катастрофалното го отлагаме? Mr. Green

# 833
Така е Aurora! Всички сме притеснени, но какво като се страхуваме и навиваме - просто трябва да сме практични и по-трезво мислещи!

# 834
  • София
Да, най-важното е родителите да запазят спокойствие пред децата си.
И наистина да свършат минималната подготовка за всеки случай.

Аз запазих спокойствие. това не попречи синът ми да ми разкаже как ще пропаднем в земята и да се разреве. Баща му го успокои, че земетресенията са ЗАБАВНИ. #Crazy

# 835
  • София
Така е Aurora! Всички сме притеснени, но какво като се страхуваме и навиваме - просто трябва да сме практични и по-трезво мислещи!
Добре, де, защо да се притесняваме?
Нали все пак разтресе леко, би трябвало да се е понамърдала земята и сега да се успокои, не е ли това логиката?

# 836
Поци, не беше слабо. Събуди ме. Имало е по-слаби, ама това...
И някакъв професор прогнозирал катастрофално земетресение в района на София.
Да смятам ли, че щом се пораздрусахме, поне за известно време това катастрофалното го отлагаме? Mr. Green
Да..то професори много..и аз мога да прогнозирам,че някога ще има голямо наводнение,голям пожар,голямо земетресение Wink Wink
..само не излизайте навън при земетресение Peace

# 837
  • София
аз мисля, че разлюлява след нас и Гърция, защото сме на една тектонична плоча...нека Поци да каже, аз съм тотално невежа в това отношение, но така си го обяснявам.
както и това да се страхуваме, че Витоша ще изригне ми се струва нелепо...това е тотално доказан мъртъв вулкан...

ето, сега гледам е ралюляло Сирия...трябва да сме спокойни и когато видим някаква информация, която не разбираме да не извличаме лошото от нея, а да помислим логически.
извинявайте, че така "менторствам" рано сутрин, но не трябва да се плашим така. опитвам се да всея малко оптимизъм Hug

# 838
  • София
Да..то професори много..и аз мога да прогнозирам,че някога ще има голямо наводнение,голям пожар,голямо земетресение Wink Wink
Бил от БАН и звучи някак много убедително #Crazy

# 839
 Това от тази сутрин сме го проспали.На детето още не съм казала за снощното, по- късно ще я уведомя и инструктирам.

Общи условия

Активация на акаунт