Пак земетресение?

• 41 240
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 1 035
Снощи към 2.30 някой да е усетил нещо или съм сънувала и изпадам в параноя вече?
Стори ми се, че имаше трус и после поне час не можах да заспя от притеснение.....
И на мен така ми се стори,но не си вярвам напоследък покрай тази тема. Whistling
Мале, аз пак ли нищо не съм разбрала!?  Laughing Не че особено държа да усещам земетръси по три пъти на ден, но си легнах в 2.45 и съм била напълно будна в 2.30, пък нищо не съм усетила... Thinking

# 1 036
23(!) последващи труса били усетени до днес! И още две седмици можело да се усещат!!! До сега не е имало май такова нещо или аз просто си въобразявам?  Rolling Eyes

ППV Земята здраво се тресе по цял свят! : и нещо си в Инодонезия на о.Сулавеси.

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 12:08 от Балу

# 1 037
Снощи към 2.30 някой да е усетил нещо или съм сънувала и изпадам в параноя вече?

Стори ми се, че имаше трус и после поне час не можах да заспя от притеснение.....
И на мен така ми се стори,но не си вярвам напоследък покрай тази тема. Whistling

Не знам за 2.30 НО за 3.33 /толкова показваше часовника - може да не е точен до минута/ бях абсолютно будна, не мислех дори за заметръси и не бях в параноя, когато ми се разтресе леглото! Скочих, изритах и мъжа ми... ПОсле поне час не можах да заспя, постоянно ми се струваше, че се клатя и сърцето ми подскачаше... после някакви кучета се разлаяха... много ми дойде!
Не знам, ако имах дете сигурно вече щях да съм се изнесла от София за седмица... поне за успокоение.

# 1 038
  • София
Спокойно, по новините казаха, че не се очакват силни трусове. Тази сутрин в сутрешния блок на бтв беше гост една жена, която усещала с тялото си тези земетресения, тя също каза, че няма място за притеснение.  Peace

# 1 039
Довечера, в "Часът", щял да гостува оня професор от НБУ. Предричал голямо земетресение в България..., в следващите месеци Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 15:26 от К-А-М

# 1 040
Довечера, в "Часът", щял да гостува оня професор от НБУ. Предричал голямо земетресение в България..., другата седмица Shocked Shocked Shocked

Как се казва?

# 1 041
  • София
А стига бе хора, едни ни успокояват, други ни плашат за по - силни трусове. Много ме е страх.

# 1 042
Довечера, в "Часът", щял да гостува оня професор от НБУ. Предричал голямо земетресение в България..., другата седмица Shocked Shocked Shocked

Как се казва?

Рангел Гюров

# 1 043
Така и предполагах. За любителите на ужасите ето теорията му за тирбушона.
Искрено се надявам да не е прав.

# 1 044

Питам, защото имам един преподавател (акад. Попчев), който започна първата си лекция с думите "Колеги, през определен период от време стават много силни земетресения. От доста време такова не е имало. Така че се пригответе за страхотен трус с много жертви. Не искам да Ви стресирам, просто да си знаете".... Чудя се дали всяка година започва лекциите си по този начин?
 Shocked

# 1 045

Питам, защото имам един преподавател (акад. Попчев), който започна първата си лекция с думите "Колеги, през определен период от време стават много силни земетресения. От доста време такова не е имало. Така че се пригответе за страхотен трус с много жертви. Не искам да Ви стресирам, просто да си знаете".... Чудя се дали всяка година започва лекциите си по този начин?
 Shocked
Shocked Shocked Shocked

Не знам, но тези земетресения са ми болна тема. Аз не съм от София. преди десети на дни и града , вкойто живея беше разтресен. 3.8 по Рихтер. Sad

Иска ми се да вярвам на Мая Попова. Яд ме е , че не гледах днес предаването. Close

# 1 046
Така че се пригответе за страхотен трус с много жертви. Не искам да Ви стресирам, просто да си знаете".... Чудя се дали всяка година започва лекциите си по този начин?
 Shocked

А дали за земен трус говори пича? По какво преподава?

# 1 047
  • София
...

Иска ми се да вярвам на Мая Попова. Яд ме е , че не гледах днес предаването. Close

Има го тук: http://www.btv.bg/videos/search_videos.pcgi , на стр. 2, "Може ли човек да предвиди земетресение? 9 мин.".  Peace

# 1 048

Преподава по Риск мениджмънт... Точно за земетресения говореше  Peace

# 1 049
  • София

Преподава по Риск мениджмънт... Точно за земетресения говореше  Peace

не са му заметресенията май много в областта....

Общи условия

Активация на акаунт