Пак земетресение?

• 41 259
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 1 050
Е, стига де! Какви са тия предсказания, работи! Почти всичките ми роднини живеят в България, тази зима ще минем и ние на там. Няма да има повече земетресения! Защото аз така казвам! И стига вече сме предричали лошите работи.

# 1 051
А чухте ли че от 150 /160 години насам не е имало земетресение и това което е в момента е просто подготовка .Казват да очакваме около 8 по скалата на рихтер.МИслили ли сте да си сложите сак до вратата с най необходимите неща  и какви ще са те.?????
Аз за сега се сещам
 -чорапи
-2 минерални води
-реванол спирт
-бинт
фенер с алкални батерий и обезателно свирка ooooh!

# 1 052
23 по-слаби труса са регистрирани до днес в София

Ето и цялата статия

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1252912

# 1 053
Добре! Стига вече! Окончателно! Какво значи не е имало? Имаше лятото, имаше преди две години, ичаше преди 5 години. Говоря за тези дето са отчетени като по-силни. Иначе леки трусове има много место, но не се усещат. Няма да има по-силно от това! Където има силни те са си тензенция. Софийското поле е сеизмична зона, но там не стават силни земетресения.

# 1 054
  • София/Горна Оряховица
Е, стига де! Какви са тия предсказания, работи! Почти всичките ми роднини живеят в България, тази зима ще минем и ние на там. Няма да има повече земетресения! Защото аз така казвам! И стига вече сме предричали лошите работи.
Е, че то ако тръгне да се случва, последното, което ще мислиш е дали сме го предричали.
Но е факт, че на наша ттеритория скоро не е имало голямо земетресение, да освободи вътрешната енергия на Земята. Айде сега беж народе към Плевен...
Каквото е писано да стане, ще стане.

# 1 055
не са му заметресенията май много в областта....

Но определено това не му пречи да стресира хората  ooooh!

# 1 056
  • София
А чухте ли че от 150 /160 години насам не е имало земетресение и това което е в момента е просто подготовка .Казват да очакваме около 8 по скалата на рихтер.МИслили ли сте да си сложите сак до вратата с най необходимите неща  и какви ще са те.?????
Аз за сега се сещам
 -чорапи
-2 минерални води
-реванол спирт
-бинт
фенер с алкални батерий и обезателно свирка ooooh!

Абе 86...май беше имаше.....доста силно е разтресло тогава в София....нямало е сринати сгради....
Освен това хората обясниха, че епицентър в софия не може да даде чак толкова силно заметесение....
Освен това след като има толкова много слаби труса, а не затишие, се води, че нещата затихват и не се очакват повече големи....

# 1 057
  • София/Горна Оряховица
Освен това след като има толкова много слаби труса, а не затишие, се води, че нещата затихват и не се очакват повече големи....
Вземи го болдни това, че форОмът полудя вече. Пък и поне малко спокойствие да се внесе..

# 1 058
  • София
не са му заметресенията май много в областта....

Но определено това не му пречи да стресира хората  ooooh!

щото има кой да му се връзва на глипостите....

# 1 059
  • София
Мисля си, че подобни ситуации са рай за някои хора - започват да предричат страшни катаклизми, и всички естествено им обръщат огромно внимание.
А явно съвременната наука все още не го е докарала дотам, че да предвижда земетресенията.
Така че по-добре по-спокойно да я караме.

# 1 060
  • София
Вземи го болдни това, че форОмът полудя вече. Пък и поне малко спокойствие да се внесе..

Ам то вчера един чичко от БАН го обясни по новините по БТВ.....да не говорим, че до тази сутрин е имало вече 23 малки труса....днес сигурно и още.....
А и все пак бяха доста кратки, опасни са по-продължителните заметресения.
Свекър ми е бил пък в япония, там са ги обучавали  за заметресения....при такива като нашето, хората даже не спирали да работят.

# 1 061
  • Ямбол
Спокойно, по новините казаха, че не се очакват силни трусове. Тази сутрин в сутрешния блок на бтв беше гост една жена, която усещала с тялото си тези земетресения, тя също каза, че няма място за притеснение.  Peace
Все още няма метод и формула, по която да бъдат предвидени земетресенията. Всичко е в рамките на предположенията. Нищо не е гаранция, че след затихващите на едно място няма да се появи силен трус с друг епицентър.
А тия предричащите и усещащите много ги обичам, винаги се появяват да кажат какво са усетили, след като вече е станало явлението. Що никой не каже - ето в този ден и час съм го документирал/а усещането си и то се случи?

# 1 062
Eй, ще психясате зорлем! ooooh! Чудите се вече от къде да четете ужасни неща и да си треперите с нарочно създадени страхове! Страха убива много повече от каквото и да било друго, което сте "предвидили", че ще ви сполети! Ми хубаво, ако стане - какво? Може ли да го спрете? Като стане, ще стане за всички и на който каквото му е писано.
Най-добре ще е  модератор да вземе да заключи темата, че стана вече много фантасмагорична и хората я ползват за плашило.

# 1 063
А дали за земен трус говори пича? По какво преподава?

Преподава по Риск мениджмънт... Точно за земетресения говореше  Peace

Аха, каква по-подходяща област за даване на примери в областта на риск мениджмърнта от  тази с природните явления.  не вярвам това да е бил акцента, да  предупреждава за катаклизми.

# 1 064
  • София, Дружба 2
А дали за земен трус говори пича? По какво преподава?

Преподава по Риск мениджмънт... Точно за земетресения говореше  Peace
И на мен ми е предавал акад. Попчев - Теория на риска. Нямам спомен как е започвал лекциите, но нон стоп се говореше за земетресения и катаклизми.

Общи условия

Активация на акаунт