Пак земетресение?

• 41 259
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 1 065
Със същия успех някой друг професор може да "прeдскаже" липса на трус от 8-ма степен по Рихтер в близките 100 години.
Предположенията се правят на базата на статистически данни от изминали периоди, но не могат да бъдат категорични прогнози.

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 17:16 от Силви_

# 1 066
И на мен ми е предавал акад. Попчев - Теория на риска. Нямам спомен как е започвал лекциите, но нон стоп се говореше за земетресения и катаклизми.

Явно му е практика  Crazy
На 6-ти декември съм на изпит при него,  след изминалите земетресения поне ще има за какво да си приказваме  Laughing

# 1 067
В една друга тема една съфорумка беше постнала това. Laughing  Crazy

# 1 068
Все още няма метод и формула, по която да бъдат предвидени земетресенията. Всичко е в рамките на предположенията. Нищо не е гаранция, че след затихващите на едно място няма да се появи силен трус с друг епицентър.
А тия предричащите и усещащите много ги обичам, винаги се появяват да кажат какво са усетили, след като вече е станало явлението. Що никой не каже - ето в този ден и час съм го документирал/а усещането си и то се случи?

Аз усещам, че след около месец и нещо ще се раздават подаръци и ще има светло коледно настроение и всички ще са забравили за каквито и да било катаклизми.
Да се архивира! Че после да не кажете, че не съм го предрекла! Joy Joy

# 1 069
аз да спамна малко... Пък и нали сме в клюкарника да изклюкаря, че наш Поци е замесен в една игрива класация ето в тая тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347803.0

# 1 070
  • Cофия
27 ноември - плюс, минус 2 дни.....така каза този Гюров... ooooh!
надявам се да не е прав!
3,5-4 по Рихтер

# 1 071
  • София
надявам се да не е прав!
3,5-4 по Рихтер
това ли очаква, че то толкова бяха вчера и онзи ден.....

# 1 072
Аз да питам - днес някой нещо усещал ли е или само на мен ми се люлее главата?

# 1 073
  • Cофия
надявам се да не е прав!
3,5-4 по Рихтер

това да,
ама на мен чесно казано този човек ми изглеждаше малко..... Crazy

# 1 074
  • София
надявам се да не е прав!
3,5-4 по Рихтер

това да,
ама на мен чесно казано този човек ми изглеждаше малко..... Crazy
що ли изобщо някой е тръгнал да го излъчва се чудя....направо да му забранят да се изказва - най-добре Wink

# 1 075
Тозе луд тип Гюров прави тези изказвани от години и става все по-озлобен всеки път, когато държвата откаже да му даде пари за неговата система за ранно предупреждение. Почна да говори преди години за 2 милиона долара - сега гледам, че е стигнал до 1 милион лева  Joy Joy Joy. Колкото повече му отказват тези пари, толкова по-големи гадости говори

# 1 076
Аз да питам - днес някой нещо усещал ли е или само на мен ми се люлее главата?

Не си само ти, и аз цял ден си чувствам краката като от кашкавал , а главата ми се мотае. Не мога да си обясня.
P.S. И не спирам да ям.

# 1 077
# 1 078
Ето ви и малко интересно инфо по темата http://dnes.dir.bg/2008/11/17/news3613376.html

# 1 079
Lennyh   bouquet много положително
Нека се успокоим всички вече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт