Пак земетресение?

• 41 225
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 1 080
Цитат
големите земетресения в Софийско са през 1818 г., 1858 г. и 1918 г.
Sick Sick Sick сега сме 2008....

# 1 081
Е, айде стига вече! Сериозно! Това вманиячаване да издирвате информация и да се паникьосвате без причина си е чист мазохизъм и е примесен с егоизъм от гледна точка на това, че стресирате другите! Тук има жени със слаби сърца, бременни жени... СТИГА!

# 1 082
  • София
Ама то това се среща при жените най-често. Да си чула и видяла мъже да ровят и да говорят колко страшно е било и колко още по-трашно може да стане?

# 1 083
Цитат
големите земетресения в Софийско са през 1818 г., 1858 г. и 1918 г.
Sick Sick Sick сега сме 2008....
Aйде, айде. Гледам някаква прогресия тука - 40, 60. Значи трябва да е било след това 1998 и после чак след 100 години.  Crazy
Стига вече, наистина Simple Smile Така или иначе това е едно от нещата, при които не можем да направим каквото и да било освен да запазим самообладание и да се надяваме да оцелеем, ако се случи, или чисто и просто да ни се размине.
От тюхкане и вайкане няма смисъл - нито ще го предвидим, нито ще го спрем, ако започне.
И аз като Поци - с прегръдките  Hug, но наистина се поуспокойте.  Hug

# 1 084
Спокойно, по новините казаха, че не се очакват силни трусове. Тази сутрин в сутрешния блок на бтв беше гост една жена, която усещала с тялото си тези земетресения, тя също каза, че няма място за притеснение.  Peace
Все още няма метод и формула, по която да бъдат предвидени земетресенията. Всичко е в рамките на предположенията. Нищо не е гаранция, че след затихващите на едно място няма да се появи силен трус с друг епицентър.
А тия предричащите и усещащите много ги обичам, винаги се появяват да кажат какво са усетили, след като вече е станало явлението. Що никой не каже - ето в този ден и час съм го документирал/а усещането си и то се случи?
Все пак някакво ниво на познание е достигнато. Например се знае, че силните земетресения от Вранча имат период от 30-40 години.
А помните ли цунамито в Индийския океан преди 4години?  Това го предсказаха 8часа преди да се случи, но въпросните държави-Тайланд, Шри ланка не взеха никакви мерки за евакуация. А после се оплакваха, че нямали туристи! Постъпката им беше изключително безотговорна! Дали не са повярвали на учените или са проявили невероятна алчност за пари и не са предупредили както своите хора, така и чужденците?

# 1 085
  • Linz
отново Confused

# 1 086
  • София
Да,, току що.... Confused

# 1 087
Слушам Дарик в момента и хората казаха, че пак тресе. #Crazy

# 1 088
Аха. Но беше леко.

# 1 089
Не съм 100% сигурна, но маи току що пак ни раздруса - какво ще кажете - ама беше по-лекичко

# 1 090
И аз го усетих, колежката до мен - не.

# 1 091
  • Кацнала на едно дърво.
Взех да им свиквам.  Mr. Green

# 1 092
значи е истина..и аз усетих,как се раздруса под краката... Shocked

# 1 093
Ужас,аз съм на работа и доста ни разтресе тук на втория етаж сме за протокола...силно си беше. #Crazy

# 1 094
стига бе ,найстина ли???? Shocked седя и чета от 15 мин. темата ,вкъщи е тихо не мърдам и пак нищо не усещам  Shocked /не ,че искам естествено/ ама странно /в кв. ,,Надежда,, съм  newsm78 а вие?/

Общи условия

Активация на акаунт