Пак земетресение?

• 41 277
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 1 020
Не мисля, че коментарът ти е много удачен.
То и аз не мисля, че някои коментари са удачни, но след като въпросния потребител не е с бан, значи има право да пише, каквото му се струва удачно по всяка една тема.
Тъй като и аз не искам да влизам в полемики, нека се говори за земетресението, а не кой какво е удачно да пише. Аз писах това, което наистина мисля. Знам, че няма да допадне на някои, но пък е самата истина.

# 1 021
ама такъв страх брах сутринта... в центъра бях към седем без нещо и си спях, на 7мия етаж в стара кооперация. Като се разтресоха прозорците и ми паднаха куп книги сърцето ми се спи

обаче, както ми каза един приятел, ако ти е писано да се удавиш, няма да умреш от преяждане, я  Laughing

само знам, че трябва да мина под касата на вратата, ако нямам време да се изнасям по стълбите

а снощи пак бях в центъра ама по улиците и нищо не съм усетила. Голям страх брах днес, но и твърде бързо мина  Sick

Ха, и аз видях сега че съм писала 'неудачно' като Ню. Егати неудачниците  Laughing Laughing (Ню, с най-добро чувство Heart Eyes)

# 1 022
Аз пък както винаги нищо не съм усетила... CrazyМоже би ще стане лошо едва когато аз пусна подобна тема,демек ще се люлее толкова,че и аз да разбера що е то земетресение...Или пък тогава няма да има вече нет...Уф,гадно... Confused Confused Confused

# 1 023
Снощи към 2.30 някой да е усетил нещо или съм сънувала и изпадам в параноя вече?

Стори ми се, че имаше трус и после поне час не можах да заспя от притеснение.....

# 1 024
аз не съм усетила нищо, а бях будна...дори тъкмо си лягах.Но от 10-ина минути вият сирени Shocked

# 1 025
  • София
Къде ги чуваш тез сирени? #Crazy

# 1 026
Снощи към 2.30 някой да е усетил нещо или съм сънувала и изпадам в параноя вече?

Стори ми се, че имаше трус и после поне час не можах да заспя от притеснение.....

И на мен ми се стори, но реших, че съм психясала вече  Crazy

# 1 027
в Овча Купел

# 1 028
  • София

В центъра нищо не се чува  newsm78

# 1 029
Какви сирени бе хора? Истина ви казвам - мисля че лудвам на тая тема. все ми се струва че нещо се тресе все си мисля че нещо по-лошо предстои незнам как да се успокоя. А имам и дете и неискам да го пренасям и на него тоя ужас.

# 1 030
  • София
topkata, всички се поизплашихме, нооо....е време да се съвземем.
Ако не заради нас, поне заради дечицата.
Каквото е писано ще стане, така, че отвеличи си вниманието с нещо
и не го мисли повече.  Hug Praynig

# 1 031
  • София

И на мен така ми се стори,но не си вярвам напоследък покрай тази тема. Whistling

# 1 032
Е срам не срам да си кажа - след събуждането ми в 2.30 при всяко завъртане на мъжа ми, като се разклати леглото, аз скачах в просъница дали не са нови трусове......  ooooh!

# 1 033
Интересно е, как всеки си трепери за душицата... Един ден няма да ви има и света пак ще си продължи без вас. Светът няма нужда от никой от нас. Дали ще умреш днес или утре, дните ни са преброени на тази планета. Затресли се вече...ах, ох... и като не спите, какво ще направите  Twisted Evil Laughing. Ако ви е съдено да умрете при земетресение, няма да умрете от обесване или от секс.

Цялото това мнение номинирвам за бисер на годината, нищо, че няма такава номинация.

# 1 034
  • София
Интересно е, как всеки си трепери за душицата... Един ден няма да ви има и света пак ще си продължи без вас. Светът няма нужда от никой от нас. Дали ще умреш днес или утре, дните ни са преброени на тази планета. Затресли се вече...ах, ох... и като не спите, какво ще направите  Twisted Evil Laughing. Ако ви е съдено да умрете при земетресение, няма да умрете от обесване или от секс.

Цялото това мнение номинирвам за бисер на годината, нищо, че няма такава номинация.

бисер в кавички ли Laughing?

Общи условия

Активация на акаунт