58 торти вдъхновени от Тандури

• 15 514
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
Блажка, на сайта на самия къмпинг ще е обозначено кои места са за палатки, кои за каравани, а има и къмпинги само за каравани. Местата за каравани са по-отворени обикновено и има място да си пуснеш ток и вода. То и тук каравани ли са чудо ли е - става дума за 2 спални, хол и кухня. Simple Smile Както и да е, ако си само на палатка е кофти да се чучнеш при тях. Гледайте за tent only места в къмпинга, те ще са по-закрити, иначе пак можеш да имаш ток и вода, ако искаш, а може и нищо да нямаш - има и такива не се сещам как точно ги наричаха, те са си съвсем в гората.

# 226
Благодаря, Атти! Абе къде да се измиеш да има, и нормални тоалетни, и да направиш барбекю.  Simple Smile
Сега ме сещаш, че живот и здраве, възнамеряваме и ние един ден да купим каравана, ама да видим кога ще е.

# 227
ох, момичета, размечтахте ме с тези палатки Grinning. аз съм запалена палаткаджийка от дете, всяко лято ходихме с родителите на паша дере( който е от варна, сигурно го знае), по-късно със съпруга предпочетохме варвара и иракли. последно преди 2 години изкарахме страхотно на иракли, палатката ни беше долу на плажа, ставахме при изгрев слънце, вечер си палехе огън, хората наоколо бяха съмишленици Simple Smile
наоколо има много паркове и се каним скоро да ги посетим и да си харесаме място за палатка, аз съм си домъкнала спалния чувал от бг Grinning

# 228
Биз,аз имам мантра за "няма лоши хора,има неправилни/нездравословни поведения и избори".Прекарвам много време да хваля добри поведения/избори (да играем топка пред тв,банан през куки,да си легнем на време че утре да сме свежи и пр) и да посочвам нередни(агресия,грубост и пр).Стеф определено е малък обаче за тази концепция,не знам как се представя това на човек под 3..
тетрадките на моливко,с квадратчета от бг на нас много ни харесват (+дискове,книги)
*
бях на една супер интересна панелна дискусия на тема как "фат" е синомим на мързелив,тъп и каква огромна стигма лежи върху хора с наднормено тегло,дори да са здрави и в добра форма..стана дума и за децата ,разбира се,и как ги учим от една страна че хората идват във всякакви размери,и това не ги прави по-малко стойностни и от друга как да се хранят добре и да мърдат..какво мислите-как става?
*
блажка-палатката е супер идея,ние ходихме няколко години наред преди децата,много по-цивилизовано е от бг,и е страхотно!

# 229
Здравейте и от мен, подир дъжд качулка! Clairette, не се притеснявай, не си сама. И на мен май ми липсва организация - нямам деца, а и по цял ден на работа съм пред компютъра, но едва смогвам да изчета всичко в темата.

Цените на бензина не съм ги усетила все още толкова много - може би съпругът ми е на различно мнение, тъй като той е човекът вкъщи, който шофира до работа. Аз имам убийствен къмют от събърбия до даунтаун и обратно с влак, но поне не ми се налага да вися с часове в Чикагския трафик. Моята кола я пълня с бензин веднъж на месец-два, за да мога да се разхождам до мола и gym-а.

Да си призная, и мен зарибихте с този сайт с ориза.
Много ценя препоръките ви за добри четива. Аз чета по много - книга на седмица-две и взеха да ми се изчерпват книгите в списъка.

# 230
Биз,аз имам мантра за "няма лоши хора,има неправилни/нездравословни поведения и избори".Прекарвам много време да хваля добри поведения/избори (да играем топка пред тв,банан през куки,да си легнем на време че утре да сме свежи и пр) и да посочвам нередни(агресия,грубост и пр).Стеф определено е малък обаче за тази концепция,не знам как се представя това на човек под 3..
тетрадките на моливко,с квадратчета от бг на нас много ни харесват (+дискове,книги)
и аз така Анет, значи ще продължавам и аз да си обяснявам, кое е лошо, кое е добро, докато поотрасне малко. Мерси за идеята за тетрадките, записвам, ако се сетите за още нещо.

Аз отивам за два дена в едно село, без пц, правя си 12-степ програма за интернета и компютъра  Laughing
чао!

# 231
Ей не мога да се откажа от форума и тук Simple Smile Голяма краста е да знаете Laughing

Оставих А.Джей да спи, татко да го гледа и беж Laughing

Пумпал, прати ми тел. на имейла или на лични и аз мога да го видя в имейла си.

Забравих кой ме пита- от почти 4 години не съм си идвала.

Снощи голям смях- 28 градуса, 4 часа следобяд, на разходка, А.Джей по къси ръкави и гащи - поне 10 коментара ай, това дете колко са го разсъблекли, или еее, ми то по голи крака Laughing Като се огледах всички деца бяха с дълги ръкави, панталони, зимни обувки тук там и якета....
Мда за пушачите навсякъде е така, даже на пейките в градинките Rolling Eyes остави моето дете, ами пушат до техните и им говорят, а пушека излиза и отива в лицето на децата им...

Снощи срещнах случайно няколко съученика, преди много години движехме заедно, беше много забавно да си спомним старите дни.

Айде отивам да ям череши- 1кг за 3 лева, супер евтиния, а какви пасти ядохме вчера..ммм вкусотия Flutter

Да ъпдейтвам- местят ни в Ню Джърси, още не знам кога, но казали скоро ...Джената, айде съседка ще ти ставам Sunglasses

# 232

*
бях на една супер интересна панелна дискусия на тема как "фат" е синомим на мързелив,тъп и каква огромна стигма лежи върху хора с наднормено тегло,дори да са здрави и в добра форма..стана дума и за децата ,разбира се,и как ги учим от една страна че хората идват във всякакви размери,и това не ги прави по-малко стойностни и от друга как да се хранят добре и да мърдат..какво мислите-как става?
*
Има една детска песничка на Мистър Рей за слончето Елла, колко е голяма, но пълна с любов и добра приятелка, и как не можем да съдим хората по размера, спонтанно се сещам за нея.
В "Ню Йорк Таймс" впрочем имаше не толкова отдавна статия за това, че някои училища вписват body mass index в репорт картите на учениците, много дискриминиращо звучеше.

# 233
  • usa

*
*
Има една детска песничка на Мистър Рей за слончето Елла, колко е голяма, но пълна с любов и добра приятелка, и как не можем да съдим хората по размера, спонтанно се сещам за нея.
В "Ню Йорк Таймс" впрочем имаше не толкова отдавна статия за това, че някои училища вписват body mass index в репорт картите на учениците, много дискриминиращо звучеше.

а аз вчера попаднах на проучване на The London School of Hygiene and Tropical Medicine, което е стигнало до извода, че Obese people are contributing to the world food crisis and climate change...

# 234
.

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 22:57 от Evanescent

# 235

а аз вчера попаднах на проучване на The London School of Hygiene and Tropical Medicine, което е стигнало до извода, че Obese people are contributing to the world food crisis and climate change...

О, те преди няколко месеца, пак в "Ню Йорк Таймс", ако не се лъжа, бяха писали също за такова изследване! Издишвали повече въглероден двуокис пълните хора, виновни били за глобалното затопляне ...
Ами политиката на застрахователните компании - да вдигат тарифата за хора, които не отговарят на нормите, даже да нямат никаква история на заболявания и да се чувстват добре?
И пак в "Ню Йорк Таймс" имаше пък резултати от друго изледване, че slightly overweight (не obese) хората се оказвали в по-добро здраве за редица заболявания от тези, които отговарят на нормите.
Ако трябва човек да им се връзва на всичките изследвания, ще лудне според мене.

# 236
  • usa

О, те преди няколко месеца, пак в "Ню Йорк Таймс", ако не се лъжа, бяха писали също за такова изследване! Издишвали повече въглероден двуокис пълните хора, виновни били за глобалното затопляне ...
Ами политиката на застрахователните компании - да вдигат тарифата за хора, които не отговарят на нормите, даже да нямат никаква история на заболявания и да се чувстват добре?
И пак в "Ню Йорк Таймс" имаше пък резултати от друго изледване, че slightly overweight (не obese) хората се оказвали в по-добро здраве за редица заболявания от тези, които отговарят на нормите.
Ако трябва човек да им се връзва на всичките изследвания, ще лудне според мене.

ти пък сега! аз тъкмо реших, че са открили тайната на глада по света и глобалното затопляне и ще можем най-накрая да се отървем от тези проблеми...

# 237

ти пък сега! аз тъкмо реших, че са открили тайната на глада по света и глобалното затопляне и ще можем най-накрая да се отървем от тези проблеми...
Тц, не вярвам, че така ще се отървем от тези проблеми. И от проблема псевдонауки да източват средства за псевдонаучни постижения няма да се отървем скоро. Тяхната тайна, как умеят да източват пари, да има едно лесно да бъде разкрита. За мене алхимията и астрологията са къде-къде по-напреднали науки!

# 238
Или някой просто е измислил поредния начин да прави пари.  ooooh!

# 239

Снощи голям смях- 28 градуса, 4 часа следобяд, на разходка, А.Джей по къси ръкави и гащи - поне 10 коментара ай, това дете колко са го разсъблекли, или еее, ми то по голи крака Laughing Като се огледах всички деца бяха с дълги ръкави, панталони, зимни обувки тук там и якета....

Ъх, винаги ми е било мъчно как си навличат българите децата.  И цялото - надуха ме, седнах на гол камък и се простудих, носих къса блуза и ми простинаха яйчниците, подадох си мократа глава навън и хванах менингит и прочие supernatural обяснения за различни заболявания и болежки също вече са ми много далечни и откровено ме дразнят.

Видяхме един прекрааааасен апартамент downtown с оголена тухлена стена  и жесток кожен диван в червено, слънчев, artsy building, на пет минути от влака обаче е 50 долара над нашия макс, без ютилитис и без паркинг, за паркинга сам се оправяш...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт