58 торти вдъхновени от Тандури

• 15 508
  • 311
  •   1
Отговори
# 300
Мале Блажка, получих сърцебиене! ooooh! Laughing Аз това ако го заваря у нас ще има смъртни случаи, най-вероятно аз ще съм  Joy

# 301
Ехо минавам само да кажа Здрасти  wavey
По въпроса със случката на Зора с тъпите лелки, хич не им се връзвай  Peace. Аз само дебна дечица покрай мен, много са ми сладки и не очаквам да се държат като в операта. Иначе и аз имах ужасяваща случка на път за САЩ. Бях с 3 полета, на средата на презокеанския вече бях с непоносимо мигренозно главоболие и гадене. Кацнах в 3 в Чикаго и имах 5 часа закъснение на последния полет, вече почти бях умряла когато се качих на самолета, а зад мен точно имаше семейство с породени дечица- кърмаче и малко по-голямо, през цялото време се деряха в истеричен рев в хор, беше наистина ужасно, идеше ми да скоча от самолета, но явно и те не са се чувствали много добре за да реват така  Sad .
Рая честит ти рожденник, страхотна торта, нищо че е синя, той мъжът ти какво иска розова ли да му направиш на малкия  Laughing
Болните да оздравяват бързо, важи с особена сила за бъдещите рожденници !!! Тандури страхотни неща си сътворила отново  Peace
Вики страхотни снимки, много сладка Елла  Heart Eyes . МНого ми хареса и на мен зоо-то в Атланта, особено на фона на софийската, която е само бетон  Sad . Тук в района има нещо като сафари, животните са "на свобода" и можеш да ги храниш, голям мерак имам за там  Crazy
ААА Дженна и Пенгуин вие сега се засилихте да се виждате  Crossing Arms  Wink

# 302
блажка-ха да си дойдем на думата,така им се пада на тия с плазмените тв; мерси! Laughing изчете ли Лахири?супер се кефих на таверната,добро попадение
*
Тандури-Бъз прав ли ще е?и ще се яде ли или е само за фън?дори и идеята не схващам,какво остава да запретна ръкави. Какъв подарък измислихте за Калин?
*
Днес научили ния в у-ще че всички стрейнджърс са напаст,как ще я натикат в кола и никога повече нямало да види майка си  и татко си; спирам да пълня,заговаря ме един човек за цените на бенина,смол ток, ния реве ,ма истерично, от колата-мамиииииииии,той е стрейнджър,ще те качи в колата си,не говори с него..мдаааа...

# 303

Днес научили ния в у-ще че всички стрейнджърс са напаст,как ще я натикат в кола и никога повече нямало да види майка си  и татко си; спирам да пълня,заговаря ме един човек за цените на бенина,смол ток, ния реве ,ма истерично, от колата-мамиииииииии,той е стрейнджър,ще те качи в колата си,не говори с него..мдаааа...

На мен такива мисли ми пораждат плакатите на правителството - Does your family have an emergency plan?

Тандурка
, поклон!  Hug

# 304
  • USA
Анет, интересно ми е после какво и обясни?

# 305
Анет, Бъз ще е прав и подпрян на ракетата  Laughing Ще го видим как ще е Simple Smile Ами ако искат ще го ядат, ако не ...само дето си играх Wink Ама исках да се пробвам да го направя. Той още не е готов де Simple Smile
Подаръка на Калин е това, че ще заведем целият му клас да празнува в музея( Планетариум, обиколка на музея, арт проект, като сложиш, че се плаща и отделно за родителите Rolling Eyes), та решихме, че ще получи достатъчно подаръци от самото парти. Освен това скрапбуукът е подарък от нас с баща му, а това ще му остане за по-дълго от която и да е играчка, като сложиш и тортата, дето я правя и съм сигурна нито едно друго дете няма да има такава, май е достатъчно. Не искам да го възпитавам консуматорски.

# 306
блажка-ха да си дойдем на думата,така им се пада на тия с плазмените тв; мерси! Laughing изчете ли Лахири?супер се кефих на таверната,добро попадение
*
Още я чета, и много й се кефя! Толкова различни ситуации и характери, толкова достоверна, и красиво написано, че и тя красива на всичкото отгоре, на някои хора природата като давала, та се забравила. Simple Smile
А аз на таверната и си поплаках, подарък от съпруга е клипчето. Стари другарчета сме ние с него.
За непознати точно не са подхващали темата моите, макар и да са коментирали в училище, но малкият не бих имала нищо против да го поуплашат. Никакви социални спирачки няма това дете, по-скоро аз мърморя, че не може така да ходи да бърбори на всеки и да му разказва семейното досие, и какво ли не още. Има все пак отбелязан прогрес в сравнение с миналата година, когато беше на 4.

# 307
59:

The number on a button commonly worn by feminist activists in the 1970s; this was based on the claim that a woman earned 59 cents to an equally qualified man's dollar
The Queensboro Bridge in New York City is also known as the 59th Street Bridge
There are 59 stellations of the icosahedron  Laughing

Sunglasses Сега се връщам да чета всичко.

# 308
  • usa
blajka-абсолютно; затова съм фен на избирането на битки (у нас е мръсно,не гладя,колите са ужасни и редица други,но пък ходим на зоо и четем фенси ненси Laughing),и щастливост с избора..

става проблем обаче когато няма вече няма какво да избираш и да съкращаваш. аз съм свела до абсолютен минимум всички тия чистения, гладения, градинарствания(добре, че не се продава нито една къща около нас, щото състоянието на фронт ярда ни ще прогони всеки читав купувач...), накупила съм купища дрехи, за да съкратя прането на не повече от три пъти месечно, деца-фри заниманията ми са практически несъществуващи и въобще няма вече какво да съкращавам освен неща, които са важни и пак не мога да насмогна Sad... имам цялата нутришън информация, която е на `пазара`, знам всички правила, но нямам физическата възможност да ги прилагам както се очаква от мен. знам, че трябва да чета всяка вечер на подрастващия(и да му говоря по 40к думи на ден ли беше?), за да му развивам мозъка, обаче как като заспивам на канапето през вечер, понякога с него до мен, понякога и преди него?  какво да съкратя вместо ежедневното приготвяне на полезна храна? гимнастиката? кънките? плуването? пианото? китарата? библиотеката? разговорите с тях? представям си, че повечето от родителите са в същото положение на как да сместиш . но на мен тотално ми липсва амбицията за кариера и за мен избора да не работя съществува, така че все още имам опции(похвалих ли се, че си получих така желаните два месеца офф през лятото  Mr. Green?), но подозирам, че не всеки е така и си мисля, че част от хората се опитват да прехвърлят част от своя товар на държава, училище и когото успеят да намерят, за да намалят чуството за вина и прочие... въобще, това което се опитвам да кажа е, че нещата често не са черно-бели и решаването им не се свеждат до незнание и нежелание....

и като съм подхванала да коментирам твоите изказвания...

...мдаааа -  the culture of fear в пълната си сила... аз пък напук наскоро станах фен на движението free range kids, за което естествено чух по npr

# 309
миз, точно пък от тебе никак не ми харесва да чувам такива неща, нали си напред с материала.  Thinking
Но честито за отпуската!
Аз имах пълният шанс и условия да не работя, докато децата станат колежани (ако изобщо станат), но тръгнах самоиницативно срещу вълните. Не ми понасяше съдбата на stay-at-home mom. На половин норматив сега бива, макар че и някои други служебни ангажименти отгоре се налагат, но пак - бива, макар че не знам докога и как.
А това за пералнята само 3 пъти седмично не знам как ще стане. Аз пускам пералня на ден-два. И оня ден малкият се фука на една от каките в занималнята с тениската си, като го вземам, и я чувам как тя от разстояние казва на тези около нея "тази тениска май и вчера я видях", и се смее. Не знам какъв беше смисълът на това, но и не беше предназначено да го чуя нарочно. Ами ... прала съм предната вечер, какво толкова?

# 310
  • usa
миз, точно пък от тебе никак не ми харесва да чувам такива неща, нали си напред с материала.  Thinking
Но честито за отпуската!
Аз имах пълният шанс и условия да не работя, докато децата станат колежани (ако изобщо станат), но тръгнах самоиницативно срещу вълните. Не ми понасяше съдбата на stay-at-home mom. На половин норматив сега бива, макар че и някои други служебни ангажименти отгоре се налагат, но пак - бива, макар че не знам докога и как.
А това за пералнята само 3 пъти седмично не знам как ще стане. Аз пускам пералня на ден-два. И оня ден малкият се фука на една от каките в занималнята с тениската си, като го вземам, и я чувам как тя от разстояние казва на тези около нея "тази тениска май и вчера я видях", и се смее. Не знам какъв беше смисълът на това, но и не беше предназначено да го чуя нарочно. Ами ... прала съм предната вечер, какво толкова?

с тази `сивушка` едва те разпознах  Thinking... аз не казвам, че не искам да работя, но ходенето на работа го разглеждам като потребност за ежедневно общуване с хора, които не ме наричат "мами" на теми различни от отглеждане на деца. но определено нямам желание да градя кариера. преди няколко месеца дори отказах повишение и `началническа` позиция поради психическо нежелание да се натоваря с още една отговорност на този ми етап от живота. що се отнася до прането, дори да изпера през уикенда, докато гардеробите не се изпразнят и не започна да получавам оплаквания, че няма какво да облекат, не опирам до разпределянето на дрехите по предназначение.

# 311
  • usa
и като съм се разписала, да ви пусна и новата тема

Общи условия

Активация на акаунт