58 торти вдъхновени от Тандури

• 15 507
  • 311
  •   1
Отговори
# 285
Бубче, добре, че се размина страшното, всичко останало е въпрос на време. Simple Smile

# 286
Мой Калин се разболя... Rolling Eyes 3 рождени дни 1 след друг...и цъфнахме. Дано се оправи за неговия си РД и дано Ели не се хване, че сега с това тортоправене само това ми липсваше( аз самата не съм много здрава), стискайте ми палци да изплувам до края на месеца, ако оживея ще празнувам годишнина  Laughing

Анет, специално за тебе пускам ъпдейт докъде я докарах с тортата:
http://tandoorisjourney.blogspot.com/2008/05/buzz-lightyear-is-born.html

Лека нощ от мен, че е 3часа.  Rolling Eyes

# 287
Бубка, период е, ще мине, и нашето дете беше така, както неведнъж съм споменала  Rolling Eyes, ама като види, че не минават номерата, се оправи. Наистина може да е от боледуването, при него при всяка промяна имаше период на тръшкане. Аз въпреки всичко продължавам да пиша в темата тръшкането при 2-годишните деца, да не губя тренинг. Simple Smile
Добре, че ви се разминава лаймската.
-----------
Слушам си сега това, не го ли гледа някой от вас този прекрасен филм?
--------------
Тандури, пак ли бе?!? Вас тези болести ви станаха, като роднини, дано да се оправи скоро. И я си кажи сега по колко часа на ден ти спиш, явно си от тези дето нямат нужда от много сън...
Сега видях скрапбука и тортата - Тандури ти си извънземна  Shocked (Блажка, ей точно сега се съмнявам в родителските си умения....  Simple Smile)

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 11:46 от Biz

# 288
Рая, честит рожденник сладък Матю! Разкошни торти, изумена съм колко много станахте в клуба на тортите  Grinning Аз още не съм се престрашила, нещо много работа ми се вижда.

Бубка, радвам се за Дани! Сега бързичко ще се оправи. Иван още влачи сополи и кашлица. Това му е първото истинско боледуване и доста тръшкане и при нас има, а е само на 7.5 месеца. Като им е лошо не са на кеф и това е.

Тандури, дано ви подмине!
Въпрос- върху фандана може ли да се рисува или тече и е трудно?

# 289
Tandoori знам 4е много суперлативи се изказаха по твоите торти, ама ти не преставаш да ме изумяваш ! Наистина ти пожелавам да успееш да превърнеш това хоби в занимание for living ! Aз съмти фен!   bouquet Дано оздравеят по-скоро малките.
Jenna да в София съм, ще пиша на лични, Пумпалче и на теб.
Бубче това са добри новини!

# 290
(Блажка, ей точно сега се съмнявам в родителските си умения....  Simple Smile)
И аз в момента съм на път да се съмнявам, защото не съм приготвила още манджите и дрехите на децата за училище, а както винаги става напоследък, се събудих с чувството, че по мене е минал валяк, и положих усилия да си припомня кой ден е.
Хайде, до скоро, анет може и да е права.
А Биз, ти като си в България, що не си гледаш кефа и не се сравняваш малко по българските стандарти? Аз установих, че това, на което там казват "много", тук е миниатюрно. Гледат си например "сами" децата, ама това "сами" се разбира като децата да са през събота и неделя при бабите и дядовците, или през ваканциите.
Никога не се отделят от тях, ама това се разбира като да си бъбреш на детската плошадка или в заведението, и след 10 минути да се размърдаш да видиш къде е детето.
Аз имам много хубави спомени от по-миналата година по отношение на последното. И си признавам, че се изкуших и аз малко да се отпусна и да не дебна нон-стоп къде са децата. Беше супер, малко да се отървеш от тоя стрес все някой отнякъде да те подпитва и да ти напомня да се подпитваш дали си добър родител, и че това, което правиш, все не е достатъчно!

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 14:40 от блажка

# 291
Ееее, ама и вие сега....аз все пак не ходя в момента на работа, ако ходех едва ли щях да имам възможност чак за такива грандиозни проекти  Laughing Много сте си добре, ама поне да ви кажа, че не сте сами в притесненията си за родителството, и аз съм в кюпа Simple Smile
Мерси за милите думи! Като го завърша ще пиша Simple Smile

# 292
Ееее, ама и вие сега....аз все пак не ходя в момента на работа, ако ходех едва ли щях да имам възможност чак за такива грандиозни проекти  Laughing Много сте си добре, ама поне да ви кажа, че не сте сами в притесненията си за родителството, и аз съм в кюпа Simple Smile
Мерси за милите думи! Като го завърша ще пиша Simple Smile

Тандури, спокойно! Hug Аз поне твоите проекти ги отнасям не към сферата на родителството, а на художествените занаяти  Simple Smile. Едното от моите деца ще ходи през лятото за една седмица на лагер по скрапбукинг, затова ми беше интересно какво мога да очаквам.
То е ясно, че не може един родител да огрее с еднаква сила навсякъде - и курабийки да печеш за мероприятията, и да доброволстваш в училището, и да знаеш всичко, което става с тях, и да ги учиш допълнително по математика, и да спортуваш с тях, и да проверяваш тестовете по английски (защото се оказва, че и това трябва!), и на български да ги учиш, и на извънкласни прояви и кръжоци да ги водиш, и срещи с приятели да им уреждаш, и същевременно да въртиш домакинство и да ходиш на работа. Или трябва да си свръхчовек, ако искаш да се справяш 100% с всичко, или просто да му дръпнеш чертата и да ти е все тая.

# 293
Блажка, баланс му е майката, както Анет би казала  Laughing
Да не забравиш да покажеш на детето творенията после!И на мен ще ми е интересно какво представлява този лагер!

За болестите, какво да кажа, всички от училището на Калин са болни, включително и учителката се оказа.Аз ще мятам да пека блатовете за тортата днеска, че ако недай Боже ме събори и мен следващите дни, да не ги пека докато съм болна.
И така...

# 294
Биз....много хубава песен,хубав сутрешен старт -обаче филма е мюзикъл,незнам дали ще ми хареса newsm78,хич не си падам по мюзикъли-иначе историята добра изглежда.

Тандур...много хубав ти е станал човека Peace, да ви минават бързо болестите!

Водихме Елла на зоологическа през уикенда за 1ви път  Simple Smile,1 час и беше предостатъчен-пак ще я водим като наближи 4 год мисля.Зоо-то в Атланта е хубаво но  мисля че във Филаделфия е по хубаво(само на тези 2 съм била тук)
(имам снимки в подписа,ако на някой му се забелязват да заповяда) 

# 295
blajka-абсолютно; затова съм фен на избирането на битки (у нас е мръсно,не гладя,колите са ужасни и редица други,но пък ходим на зоо и четем фенси ненси Laughing),и щастливост с избора..
*
Тандури-бата мата; ще те тормозя на майл за акъл..ма то бива-бива,не ми е ходенето на работа на мен проблема,това вашето вече си е отвъд арт...
*
Виктория-у нас е "некст тайм",точно като "татко ще ми купи колело,ама друг път";засега работи,не знам докога; страшни снимки,ние сме на зоо всяка седмица,стеф много обича а и се кефя че ходим поне по 2 часа с цел(маймуни,търтъли и пр цел Laughing)

# 296
Леле, Вики, каква е хубава Елла!!! Пу- пу. Simple Smile

Тандури, оздравявайте.  Hug

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 20:42 от MrsG

# 297
  • USA
Вики, прекрасна е Елла- хубавела!  Heart Eyes Чудни снимки!   bouquet

Биз, кой е този филм?

Тандури, без думи... Браво на теб! Аз само седя и се облизвам пред монитора.

Рая, честит рожден ден (на патерици) на Матю!  newsm67 Да расте здраво и весело дете! Много хубава е тортата.

Наистина тук има много талантливи хора. Моите артистични изяви се свеждат до презентации на Powerpoint  Rolling Eyes, добре, че влизам във форума да ми дойде вдъхновението. Simple Smile

# 298
Аууу, Елла е много сладка и колко е пораснала само! Ние пък ходим по зоопаркове, където ни се случи, само не във Варна, че нещо не искам, малко ми е тъжно за животните там. Аз и без това имам проблем със зоопарковете, но тези във Виена и Мюнхен бяха много хубави.

Вики , филмът (Once) е чудесен, не е типичният мюзикъл - с танц и хванати за ръце "Оообичам теее! И аааз теееб!" и припяващ хор до главните герои, ами е филм с нормално течащо действие с песни тук-там, и песните не са точно свързани с действието, по-скоро е филм за това как се пишат песни. Не съм чула човек да не го хареса, а и е толкова романтичен..., макар и малко тъжен, но много реалистичен, не е холивудска боза. Защо ми се иска да ходя в Дъблин мислиш Simple Smile.

Блажка, хахахаха, и аз съм на това мнение, тук малко по-лакс е работата с децата, ама и до много късно работят - 7-8. А аз съм почти, като бг родителите, само дето съм 1 родител сега и ако ги нямаше баба му и дядо му да ни готвят и да го гледат от 4 до 8и когато съм в командировка, щях да лудна. Пък и така не е само с него да се занимавам и на тях тук-там помагам. Обаче уикенда, сме плътно заедно с детето. Ама не се оплаквам, от време на време ми идва малко много, но така и така няма къде да ходя и приятели не ми останаха много вече, всеки си гледа живота. В УСА ми беше далеч по-социален живота  Rolling Eyes.

# 299
blajka-абсолютно; затова съм фен на избирането на битки (у нас е мръсно,не гладя,колите са ужасни и редица други,но пък ходим на зоо и четем фенси ненси Laughing),и щастливост с избора..
*

Поздрав най-сърдечен, твой приятел вечен  Simple Smile :
http://www.funnychill.com/media/965/In_Trouble/

Общи условия

Активация на акаунт