58 торти вдъхновени от Тандури

• 15 982
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
Пумпал, аз на моите направо седалка за тоалетната им купих. Откакто имаме тоалетна + баня и тоалетна отделно, Елена си умира от кеф ( в това число и Калин) да се настани на другата точно, когато някой е в голямата  Laughing
Като си помисля, че Ели я бях научила...и направо сърцето ми се къса. Всичко си правеше детето, мислех да махам памперса...и се разболя, и стана една...всичко отиде в канала и сега въобще не ще. Чака да слезе от седалката и тогава. Ама аз ще извадя тежката артилерия Wink Гърнето дето се "флъш"ва, което Калин ползваше. Той с него се научи. Пробвахме 2 други + седалка на тоалетната...е само него си хареса Simple Smile. Седалката на Калин беше точно такава като на ВИки, само че ние нямахме гърнето ( интересно аз като я купувах се продаваше отделно), потвърждавам, че беше супер удобна.

За умните съвети, Блажка и Пумпал..направо ме застреляхте! #Crazy

# 76
Коя добра душа пусна линка към Boon Inc? Беше нещо във връзка със столчета.. Ама аз да си кажа "благодаря"-то  newsm20, щото съм им харесала поне 5 неща. Сред тях е и гърнето. Има много ... големохорски вид и е функционално. Бети от около месец ми докладва за всяко пиш, аки и пръц; разбира, като й обясня, че някой от нас трябва да отиде до тоалетната и каква е причината за това; та се чудя дали да не я пробвам на Бунско гърне. Малка е още да я квъцна на седалка направо горе, на самата тоалетна чиния...

Айде да не почваме педиатрите и гинеколозите ( newsm23 абе що гинеколог, като се казва гениталии и гени? newsm78 да не е нещо като моите любими суетчер и бифтек?) в БГ, че ще започна да бълвам змии и гущери.

# 77
Ох, докато ви хвана края, до 4та страница сте стигнали  Mr. Green

Отзад напред:
Фейо, гинеголог идва от гръцкото ginaik жена, затова е 'гине'  Nerd
--
Това за Ексон и т.н. периодично го пускат, даже е на Snopes.
--
Рънътъ, дето прави борбътъ  Wink и при нас е все по-скъпа  Crazy. Напоследък ми се случва да отскоча до магазина уж за 5 неща и да оставя $80  Money
--
На сейлс гледам много внимателно. Онзи ден една касиерка се опитваше да ме убеди да купя още 2 коли (по 2 л бутилката), за да взема 3 безплатно. Как пък не съм си напълнила хладилника с 12 литра кола Laughing
--
Бяхме на един пикник в неделя и ме е нахапала някаква гадинка явно Crossing Arms. Като се погледнах сутринта, се вижда къде е криволичила по крака ми  Crazy. С какво да се мажа против сърбеж, идейки?  Tired

# 78
Пумпал, хахаха, за съветите! Ама какво да правиш - други нрави и обичаи, и в България хора стават от децата, дори и със сокчета от 40 дена. Аз пък съм виждала деца под 3 в щатите да пият кола... Rolling Eyes, в такъв случай по-добре сокчето. Иначе и мен ме гледат, като кажа - не бонбони, не бисквитки, не сок, и го горкосват детето. А после казват, ауу, ама той яде всичко, ама как го накара курбан/гювеч/ягоди/киви/домати/боб/ябълки и пр. да яде?

Това със слагането на захар във всичко, е бг специалитет, само и само да го яде, дайте захар да сложим и после, защо децата не искали да ядат и само солети и близалки ядели. Солетите са и те в черния ми списък (макар, че аз ги обичам, ама сега 100 вида продават и малко са ги изтънили намалили грамажа). Добре че мен бабите ме слушат и видяха, че и без захар и солети става и накрая детето агнешко прояжда.

Каквото съм научила от целия експириенс е че не бих почнала да уча на гърне преди навършване на 2 г
И аз така, че ми омръзна вече да чистя  Crazy.
Пък ей на, Бубка по същото време като нас са почнали и детето е научено почти, ние даже по-рано го слагахме да седне, за да свикнел уж. До дете е в крайна сметка.

# 79
Бяхме на един пикник в неделя и ме е нахапала някаква гадинка. С какво да се мажа против сърбеж, идейки?

Благодаря за инфото и да върна жеста: мажи с хидрокорт& … 79;он.

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 19:45 от Фея-кръстница

# 80
Бяхме на един пикник в неделя и ме е нахапала някаква гадинкаС какво да се мажа против сърбеж, идейки?

Благодаря за инфото и да върна жеста: мажи с хидрокортизон.

Или с алое, квото намериш в магазина.

# 81
Фея, защо да е малка Бети за седалка? Ели от годинката я слагам да пробва? newsm78

# 82
  • USA
Пумпал, страшни съвети са ти дали.  Laughing Аз сок не давам още. Не виждам смисъл в сока - само да го свикваш на сладки неща. А за малко бебе съвсем не виждам смисъл - захар и допълнителни киселини. Има и в двата подфорума за захранване добри съвети ако ти се чете, ако не - здравият разум е винаги добър съветник  Wink.

Джена, взимам си бележка Simple Smile. Ето снимки на Кристиан.

# 83
Фея, защо да е малка Бети за седалка? Ели от годинката я слагам да пробва? newsm78
Защото е шаврънкало тип "мокър сапун" и ме е страх да не се изсипе от високото. Пък с гърне тамън ще си аки-пишкат заедно с каката.

# 84
Winx, много сладък Кристиян. И името ти е много хубаво, като моята мила сестричка се казваш....

# 85
Аз се тюхкам за няква си сол, ами в на едно място в Индия имат ритуал да хвърлят бебета от 15 метра върху опънато платнище, забележете, за здраве  Laughing

Бистре, не е лесна ваща с това стискане. Ти скоро не се беше оплаквала и си мислех, че се е оправил. Ти на тоалетна ли пробваш?

Кристиян е с такава лъчезарна усмивка, че не може да не се усмихнеш в замяна  Grinning

Бубка, добър дърводелец ще иска повече пари за такова легло. Ако намериш за по-малко пари, бъди взискателна  Peace

Я да ви питам за съвет и мнение. Иван още се буди през ноща /2-3пъти/. Аз още не съм се поддала на съветите на педиатърката ми да го сложа на cry it out, все си мисля, че ще стане чудо и ще спре да се буди. Въпросът ми е, мислите ли, че ако сега не го науча да не се буди, има вероятност той да продължи така да се буди докато не стане на 3г да кажем...Т.е. толкова ли е важно да спи през ноща. Ох, много ми тежи този cry it out метод, само си търся причина да го избегна  Sad

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 22:28 от Пумпал

# 86
Някой ползвал ли е това чудо за организация на лични финанси?

http://www.mint.com/

# 87

Моят съпруг мисля, че е регистриран там, и следи финансите ни така. Всички сметки и харчове са на едно място. Може да показва като графика къде колко се харчи. Ще го питам дали за същото нещо става дума, но мисля, че е то.

# 88

Моят съпруг мисля, че е регистриран там, и следи финансите ни така. Всички сметки и харчове са на едно място. Може да показва като графика къде колко се харчи. Ще го питам дали за същото нещо става дума, но мисля, че е то.

bouquet Питай го дали се притеснява за сигурността на данните, понеже всичко става в нета, а не на харддиска ти.  newsm78

# 89
Хиър,ние сме с куикен,не е в нета,а ти даунлоудва транзакциите ,струва 40 кинта/година ,но е незаменим тул;с него сме от 10 години,бюджетираме година напред (защо мислите знам с точност 30% ъп на цените),планираме близки и далечни разходи с хард код данни,а не на око, и изобщо сме с вързани ръце без него..

Общи условия

Активация на акаунт