Добра треньорка по плуване във Варна за басейн Приморски

• 131 229
  • 468
  •   1
Отговори
# 225
Абе Младост за 40 дневно бебе!?!?! Няма нормален човек който да го препоръча. При всички случаи търсете басейн с течаща вода. За толкова малко бебе аз лично бих препоръчала вана, но незнам инструктор във Варна, който да са заеме с обучение.
Това явно към мен беше насочено ... подлагаш на съмнение нормалността ми ли  Thinking Crazy Не съм го препоръчала, а споделих каквото знам- че има плуване за бебета, и  каквото не знам - хигиената и дали приемат толкова мънички.
  Цяла зима търся плуване за малко дете и се оказа, че във варна няма басейн с температура на водата подходяща за бебета и мъничи дечица, освен този на Дом Младост  Thinking което е много много жалко...на брега на морето а децата ни няма къде да плуват  ooooh!

# 226
Не е било насочено към теб, но така е прозвучало. Просто исках да изразя крайното си възмущение от хигиената на този басейн. Ники беше на година и половина, когато го посетихме и лично служителите ни препоръчаха да извадим детето.

# 227

Peace Миналата година водихме сина ми там, на външния басейн, беше позеленял-блатясал. Sick ooooh! Отделно не бях доволна от треньорката.
Треньорката е една възрастна жена, много мургава. Тя ли е? Искам да знам как се казва.

# 228
sky*, пошегувах се  Hug
Явно проблема с водата и хигиената в Дом Младост е известен ...дали не можем да направим нещо, за да се промени това  Thinking Ако се пусне жалба в ХЕИ...РИОКОЗ... да изследват водата и да се вземат мерки ... при положение, че това е единствена алтернатива за малките деца във Варна дали е редно да оставяме така нещата? Някой по- запознат с процедурите би ли споделил мнение и съвет? Дори и да вдигнат цената /защото е наистина прекалено ниска сега според мен/ този басейн, ако е отговарящ на хигиенните изисквания би бил добра алтернатива за спорт на мъници особено зимата. Жалко е, че водата е минерална и базата е сравнително подходяща, а защото някой не може да го обгрижва и е немърлив , варненци оставаме без басейн зимата  ooooh!

# 229
http://www.youtube.com/watch?v=HksbnRgFNnY&feature=related  За съжаление във Варна нямаме условия  за  бебетата. Записах дъщеря  си при Палаузова. Намерихме си спорта,басейна и треньорката.На Приморски е много чисто .
п.п. Загубили сме си времето миналата година в ,,локвата''

# 230
  • Варна
Записах дъщеря  си при Палаузова. Намерихме си спорта,басейна и треньорката.На Приморски е много чисто .

Палаузова води ли някъде сега плуване? Предполагам, че още не е отворила басейна на Телевизионната кула. Миналата година, ако не се лъжа, започна някъде месец юни.

# 231

Peace Миналата година водихме сина ми там, на външния басейн, беше позеленял-блатясал. Sick ooooh! Отделно не бях доволна от треньорката.
Треньорката е една възрастна жена, много мургава. Тя ли е? Искам да знам как се казва.

Не, беше млада и немургава, често се сменяше с възрастен мъж. Имена не помня. Това, което не ми хареса е, че децата бяха оставени на `самотренировка`, нищо не им се показваше, и всяко правеше каквото си знае. #Crazy Отделно парите за вход се даваха на ръка на треньорите без билет newsm78, + почти никакво внимание + ниска хигиена на басейна.
После се преместихме в новия басейн `Делфините`, е там е др. нещо. Peace

# 232
 От 23 април започва записване на 6-8 годишни деца за ,,локвата'' в комплекс Приморски. Записването няма да е на входа както предните две години ,а при треньорите на клубовете.

# 233
  • Варна
От 23 април започва записване на 6-8 годишни деца за ,,локвата'' в комплекс Приморски. Записването няма да е на входа както предните две години ,а при треньорите на клубовете.

Може ли информация къде да се търсят клубовете и треньорите? Много благодаря!  bouquet

# 234

Може ли информация къде да се търсят клубовете и треньорите? Много благодаря!  bouquet

И аз се присъединявам към питането.
Чувала съм, че има много желаещи, какъв е шансът детето да успее да се запише?

# 235

И аз се присъединявам към питането.
Чувала съм, че има много желаещи, какъв е шансът детето да успее да се запише?
  Ох ,миналата година записването беше кошмар. Дано тази година организацията да е по-добра. Не ми се вярва да успеят да се запишат всички желаещи деца. Броя на децата в групите ще са ограничени. Само един басейн за обучение на малките е недостатъчен за Варна и то само  три месеца лятото.

# 236
 Пак има някаква авария на басейна с кулата и утре няма да имаме тренировки.
Не знам подробности.

# 237
момичета каква е таксата за басейна тази година Simple Smile

# 238
  • Варна
Започнаха ли записванията за това лято?

# 239

Днес е денят. Успех на всички желаещи. Ние ще се пробваме догодина.

Общи условия

Активация на акаунт