КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 24

• 22 112
  • 595
  •   1
Отговори
# 165
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Днес марката ще готви риба залята със готварска сметана и маги малки тайни -за риба.  Hug
Аз преспах Краско преди 2 часа и са го дебна кога ще се събуди. Аз съм по незасуканите манджи , ма марката се справя перфектно с остаалите. Разделили сме си кухненската служба.  Peace

МъжО днес е подал молбата за напускане и шефовете са започнали да го ухажват.  Crazy
Ма той не се подава , та сега до месец и ще си дойде. Но другата дилема е , че от другата фирма документите станат ли готови , там па ще трябва да ходи. Та още три месеца в странство , ма тоя път и аз отивам с него.  Thinking

# 166
                          Жабче,взимай и лаптопа като тръгнеш с мъжО. Mr. Green че направо те изпускаме и ще ни е мъчно.За теб ще е по-добре из Европата или някъде дето не е БГ.Аз съм войствено настроена на професионална тема и за това.....вече писах за патриотичното възпитание. Mr. Green
                          Марси, чудесна идея за рибата.Моя обича риба и каквато и да е,и както и да е приготвена ..проблем няма.  bouquet

# 167
  • София
Малее лигите да потекат на човек от вас. Готвите ли готвите. Много обичам манджи и ги готвя ама с 3-ма мъже големи няма начин да остане за другия ден.Главата ме заболява от мислене какво да се сготви съобразно продукти и вкусове. Мъжо ми е златен и много ми помага в готвенето .Кусури не ми е намирал ,а и аз на него.Вярно е ,че напоследък ядем повече нещо във фурната или на скара за по бързо. Децата обичат спагети и пици и лазаня и сме ту италианци ту китайци/на заплата носят от китайския на Черковна,който е №1.
И нека пинем по едно кафе със мелба и цигарка

# 168
Жабке - чудесно звучи! На добър час да му е на мъжо в новата фирма!  bouquet
Дидиа - това имах пред вид - да се подсещаме. Аз не очаквах на пара да се получи така добре, защото си обичаме пържена най-вече, ама - на стана! И като и сложа лимонче, черно пиперче и заквасена сметана - да си оближеш пръстите!
Абе някой да ме светне - на кое му викат готварска сметана Embarassed newsm78 Това заквасена , дето е при киселите млека ли е , или нещо друго?
И Жабке - утре да кажеш как - че и аз гледам рекламата и се чудя newsm78

# 169
Марси,готварската сметана е като сладкарската ,ама не е подсладена.Продва се в кутии

# 170
Май не се сещам, ще се оглеждам другия път! Аз си готвя със заквасена само.Ще трябва пробвам и тази - дори може тази вечер за рибата да потърся . Тя значи е течна newsm78
Мерси, Мастерче! Hug

# 171
Да,течна е и се продава в кутии....Търси като марки...Президент или Май Дей (My Day)....На самите кутии си пише,че е се използва за направа на сосове и за готвене... Hug

Жабче,ако тръгваш с мъжО много шЪ рИвем тука за тебе да знайш.....Вземи си лаптопа и когато можеш се включвай...  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 17:12 от TheNMaster

# 172
Сопрете де , не съм тръгнала още. Първо имам план за осъществяване - със Зиче и Тони трябва да одим към морето при Мони-бобони.  Hug

# 173
  • Пловдив
Прибрахме се  от парка и сядам да ви драсна някой ред.
Жабче ами той Краси когато си дойде и тогава ще ходим след един месец. newsm78
Тъй че си тука но ще ни липсваш като заминеш в странство. Tired

# 174
Аз съм тук.
Днес с матурата по математика беше по лесно проверяването и свършихме по бързо.
Вече вървя и си говоря сама  - 1а,2в,3а.
Вие как сте и защо не сте активни толкова днес.
Зиче,
Как е Миши и по добре ли се чувства след антибиотика.
Първи влияние трябва да е след третия ден.
Гледайте да й повдигнете самочуствието и да не припарва до цигарите.

# 175
  • Пловдив
Деси за сега е добре не дига вече висока температура, не пуши и дано да ги спре че много пафка. #Cussing outЧакат иследванията от секрета днес където и взеха, дано и там всичко да е на ред  и да са и улучили антибиотика. Praynig

# 176
Аааа браво ! Зиче да я нацелуваш много. Аз не пуша вече 11 години и ако се разболея нещо лекарствата много бързо ми действат....

# 177
Цигарите спрехме , мъжете спрехме , са и Кекса ако спреме ... баси ми то кво ни остана бе.  Joy Само нета май.  hahaha

# 178
На мен понеже не установиха причината за вируса  и ме лекуваха с широкоспектърен антибиотик но в ударна доза +още един.
Сутрин влиза,докарва стойката и окача единия.Сред като изтече - до тоалетна,през абокат и с инжекция втория.
Пак тоалетна,закуска и пак стойката,но за глюкозата.
Дано по лесно и бързо премине боледуването.

# 179
Цигарите спрехме , мъжете спрехме , са и Кекса ако спреме ... баси ми то кво ни остана бе.  Joy:
Минаваме на торти... smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт