КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 24

• 22 108
  • 595
  •   1
Отговори
# 150
Ама Марсиии,немой с лошо бе....Аз чак вечерта ще си хапвам....Сега даже за един сандвич нямам време  Whistling
Ама ми е каф тука да си се черпим или да си разказваме за манджи  hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз като съм гладна най-вкусно готвя....

Честити ти придобивки,със здраве да си ги ползваш....

# 151
                      Здравейте,момичета!
                      Ей,Янче, ти от вчера си ги замислила пед.съвети ,а аз днес им теглих майната.Имахме семинар за патриотичното възпитание  Mr. Green казах им,че с тези заплати патриотизма ми се е изпарил и пет пари не давам за семинара.Може и да не съм права,но ми писнааааааа..по-добре да се боря с Неда в къщи  Mr. Green Успях  newsm44 newsm44 newsm44 спи и аз хоп пред компа. Laughing
                       Зиче,да се оправя Мишенце и дано повече нямате притеснения.Предай и поздрави и от мен.  bouquet
                       Тайна,завиждам ти ,че имаш време да се занимаваш,аз съм натрупала камара чаши,чинии и какво ли не още за рисуване и декупаж,а за плетене и шиене ...не ми се говори. Sick Ама време не остава в къщи да влеза.Мечтая си когато тримата ще тръгнат на ДГ и половината ден ще е МОИ  Mr. Green и дядото ще го изгоня при бабче Янче,да му готви селски манджи за 20 мин,че явно аз като софианка хич ме няма в тези двайсетминутни манджи / освен миш-маша  Mr. Green/. Правя струвам и вися пред печката за това съм минала на пържолки,печени месца и набързо задушени зеленчуци или пресни салати.Е,тях ги правя за минутка  Laughing но почна ли да готвя...не знам дали са селски манджи ама си откуквам до печката.Я,Янчето да каже нещо за 20 мин и да е готвено. Peace

# 152
Майтап, бе! И аз се радвам на вкусотиите! И събирам рецепти. И си ги правя с удоволствие.
И мерси! Hug

# 153
Диде,картофена яхнийка,тиквички с ориз,спанак със сирене и сос от кисело мляко и яйце.....Да изреждам ли още? Hug Hug Hug Hug Hug

# 154
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Дидкаааа , ми аз също готвя манджите бързо. Слагам всичко сурово в тенджерата под налягане и след 20-30 мин. съм готова. Та аз ако готва 2 часа ще се гръмна направо.  Joy

# 155
                     Ето за Марси и Мастърче  Laughing
                     И ако не устискат до вечерта с това ето и нещо друго
                     А това за вдъхновение - така се казва композицията от цветя!
                     Мастърче,нееееееема чедо,не става.Няма ли месце кученцето се мъчи с картофените яхнийки  Mr. Green Най-много да мина с някои вариант на яйцата  Mr. Green ама не се получава  #2gunfire напоследък.Предпочита ги като компонент на панираното филенце,мозъче или друга мръвчица.А,бе ,мразя кухнята и готвеното.Виж с баници и пити,сладкиши ми е кеф да се занимавам ,ама с ежедневното готвене...предпочитам нещо за фурничката. Peace
                     Жабче,мразя да минавам даже покрай печката  Mr. Green но в предпочитанията за гогтвене сме на светлинни години един от друг. #Crazy Няма да забравя как му сготвих първия път - пиле с ориз - основно ястие.Боря се аз,старая се става не пиле ,а слънце  Grinning в момента на поднасянето той вика - какво  е това,нали щеше да готвиш пиле с ориз.Обяснявам аз , а той вика - мама не го прави така.Бам..тавата в кофата и след това се разбрахме/на гладно  Mr. Green/ че аз като софианка не съм яла пиле с ориз и зеленчуци на фурна,а само бял ориз. Mr. GreenАма от тогава забележка не съм чула,а като иска нещо си казва- сложи това или онова...така,че спор вече няма  Mr. Green но пък и аз си налагам в повечето случаи моето и сме месарки,вегетарианци няма опасност да станем. Embarassed

# 156
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Аз предпочитам нЕкоя манджа , така поне за два дена се освобождавам от готвене.  Crazy Ма всеки с мераците си.  Whistling

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 15:19 от babka_jabka

# 157
  • София
Ох и у нас вече манджите не са на почит.Нещо във фурната или на тиган- скарата и задължително с мръвка да е. Напоследък  от време на време правя задушено в херметическата, всичко вътре- месото, лука, картофите, зеленчуците и хоп след 25 минути всички си облизват пръстите, а внука вика:Мммм, мноу хубаво бе бабе!

Жабка, то хубаво манджа, но у нас ако остане за утре, само кучетата го ядат, никой не го иска.Аз затова правя ден за ден, да не остава за другия.

# 158
Аз предпочитам нЕкоя манджа , така поне за два дена се освобождавам от готвене.  Crazy Ма всеки с мераците си.  Whistling
И аз така мило ,ама студена втори път манджа не ядееееее.

# 159
Диде,един винен кебап в тенджерата под налягане е за 1/2 час време....

# 160
                      Мастърче,спасявам положението и с някоя мусакичка,и с други нещица,ама той обича едни врачански манджи дето от как съм станала снаха там нито веднъж не съм се нахранила нормално. Mr. Green А като праснат и люто ела гледай  #2gunfire

# 161
 smile3533 smile3533 smile3533 smile3532 smile3532
Ужас! Съчувствам ти.....

# 162
                          Няма страшно  Laughing не се давам. Mr. Green

# 163
И аз само на тигана или във фурната готвя - ама и аз така обичам, та не мрънкам.
За тази вечер съм наумила - риба(вчера купих пангасиус - някаква бяла риба) и картофки на пара. Скоро си купих уред с надеждата да пробваме и по-здравословно хапване.А се оказа вкусно! Ама само това правя - риба и картофи.
А ми хареса идеята на Тайна за джоланче - ще си я запазя за другия път.  bouquet
То знаете ли - не е лошо да обменяме от време на време информация за това кой какво слага на масата - на мен ми свършват идеите на моменти и е добре да се подсети чавек.Не че няма такава тема в готварския! chef

# 164
Габи, как детенце?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт