КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 24

• 22 104
  • 595
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мастерче в момента не може или може не знам не сме се обаждали.  33uu
МАРСИ ЩЕ Я ПОЗДРАВЯ  Hug Hug Hug HugИ даже и с една гьостерица ще я поздравя

Немой с лошо. GrinningВажното е ,че новините са добри. Кога може я поздрави и от мен
Жабче,хубаво си е на тревичка,ама кажи нещо за Красковците...
 Мастерче знам ,че ще си струва тая предконцертна треска. Къде ще ви е концерта?
и последно тоя пост го пиша от половин час,внука само ми натиска клавиатурата,а и майка ми се обади по телефона.
 Диди за живеене с родители роман мога да напиша,ама са ти родители и ги боли за теб/разбрах го като и аз станах тъща/не им се впрягай толкова,и това ще мине...

# 136
Ами Шпунц,ние ги правим на различни места.Сега ще е в едно ресторантче....Хем не плащаме наеми за зали....От нас публиката(хората) от тях помещението...и така...

# 137
Благодаря Ви за разбирането. Само да кажа, че не живея с тях, не ги оставям да ми се бъркат, ама те навият ли се за нещо са като латерна, повтарят си го и не можеш да ги убедиш, че не е така. Преди години беше лоша снаха им, сега зет им. Мъжът ми много пъти им е прощавал и все казва за последно, но тоя път не знам. Ако научи за приказките зад гърба му, а той дори не знае, не мога и да му кажа, не смея вече. Не мога да разбера това - те като родители в случая тормозят мене. Казах им вчера, че не искам да знам нищо, да ни оставят на мира. Нямаше ефект, и последното, че повече не искам да ги чуя по телефона, нито да им ходя, просто не ми оставиха друг избор. Много ми тежи. Съжалявам, че оцапах хубавата ви темичка. Няма да пиша вече за тях.

# 138
Диде,не се притеснявай бе ,ние сме заедно тук и за добро и за лошо.Споделяме си и ни олеква....
Не позволявай на никого да ти се бърка в семейството...  Peace Peace

# 139
  • Пловдив
Диди никой сам не си избира родителите пиле това е.А тука сме за това да си споделяме не се притеснявай ,така ще ти стане по леко надявам се. Hug Hug

# 140
  • София
Диди, аз не мога да рисувам големи пространства, нито ми е професия, но каквото рисувам го докарвам да си прилича с оригинала. Като бях на 29 г изкарах два курса за машинна бродерия, бях избродирала всички дрехи на децата и моите, абе бях избродирала всичко ,което можех да докопам.Лошото е, че преди месец изхвърлих тонове модели за бродиране, а те стават и за рисуване.

Аз пък се чудя на моите родители, как за 32 години никога не казаха нищо лошо за нашите мъже.Евала им правя.

Марси , мерси!Ще видим дали ще успея да направя нещо, купих стъклената чаша, а видях и много хубави вазички за рисуване, но по натам.

Зиче, стискам палци Мише да се оправя бързо, а ти не мисли такива неща, щото като много го мислиш и то вземе та стане.

# 141
Диде, не им се вързвай! Мъжа - важното е ти да си го харесваш.Не им се сърди и на тях - искат идеалното за любимото си момиче и не се усещат , че прехвърлят границата и всъщност те тормозятлПрости им!Гледай си семейството и пускай репликите покрай ушите си, не се товари! Hug
Диди, много ти е хубава стената! Аз преди мечтаех за нещо подобно, ама не намерих кой.
Мастерче, че е хитро в ресторант! За всички добро! newsm10
Пък аз като свърша с топчетата може да пробвам и чая - ама много мразя чай, бе! Ама нали е за хубост, ще стискам зъби - ама после!
Тайна, давай ! После може да си поръчваме и за нас!С това може пари да си изкарваш! smile3525

# 142
Марси,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 143
  • София
Току що бутнах във фурната да ми се прави обяда - свинско джоланче с пресни картофки, посолено с два пилешки бульона и вода до половината на йената.Нямам търпение да стане, че ми стърже стомаха от глад.

# 144
Ухааа....Аз ще си хапна чак вечерта....като се прибера.Руло Стефани с картофено пюренце....

# 145
  • Пловдив
Аз пък сутринта сготвих мусака ,тараторче ,за десерт взех  баклава и сладолед на моите . Hug
Пък и чакам и мъжО да се върне той също ги обича тези гозби.  Peace

# 146
  • София
Все вкусни нещица.Ааа, другата седмица отивам за топчетата, чая го търсих, но в нашата аптека беше свършил и казаха, че го чакат до 10 дни.

# 147
  • Пловдив
Тайничка лекарите го казват а аз само се надявах да не е това  Praynig

Малко тоалетен хумор.
http://www.vbox7.com/play:e4ba990b

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 14:15 от zi4e

# 148
# 149
Ама вие съвест нямате !!!!!!!!! Какво сте ги размятали тия вкусотии! smile3513
Аз , нали съм вече нов човек  newsm68 и аха да отслабна , излизах на обяд и си накупих хубав дезодарант (Calvin Klein) и крем против бръчки. Щот кат стана мацка, бръчките няма да ми ходят.  smile3533
А сутринта си донесос 4 бурканчета кисело мляко - да си имам до края на седмицата за обяд - днес си изядох за едното.
Да не съм ви чула по обядно време да ми размахвате разни изкушение, докат не стана фиданка! smile3512

Общи условия

Активация на акаунт