КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 24

• 22 103
  • 595
  •   1
Отговори
# 120
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246094

Eто тук добавих и снощното ми занимание.Днес ще ходя да си купя една огромна чаша от прозрачно стъкло и като дойдат боите ще я нарисувам.

# 121
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
здравейте , момичета!  Hug

Лек и хубав ден ви желая.   bouquet

# 122
  • Пловдив
Жабче къде си бе пиле  newsm78 newsm78 newsm78Какво правиш та не пишеш  снощи и на скайп те нямаше. newsm78 newsm78 newsm78

# 123
Жабчееее,къде си бре? Всичко наред ли е? Нещо бЕгаш по тъча....Липсваш ни бе...  Hug Hug Hug Hug Hug

# 124
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Тук съм , ма няма кво да пиша.
Все едно и също е.
Из нас оправя и после нагоре надолу по двора , размотавам се на хубавото време. Вътре само немога да вирея.

# 125
Тайна , хубаво става! А с бои ще можеш да се развихриш повече!
 newsm10Жабке, усеща се липсата ти!Аз съм с топче вече! newsm68 Чакам резултат!
Зиче, Миша как е днес? newsm51
Ама хубав ден днес - друго си е като стопли слънчо! Поздрави!

# 126
Ооооо ,Марси... Честито ти топче  Joy  Hug Hug Hug
Аз пък сега си пийвам от чайчето.....Да видим дали ще има още ефект....

# 127
  • Пловдив
Марси-миши сега ми се обади преглеждал я някакъв специалист съмнявали се за тоберколоза защото петното е горе а не доло на дроба но за сега всичко е на ред.Казал и е че е в началото и е плевмония .Та се пооспокоихме малко защото и аз се съмнявах за тоберколоза. ooooh!Дала е сутринта секрет да и изследват за да видят точно с какво да продължат да я лекуват.В момента и течат системите.Иначе се чуства по добре.

# 128
Олеле Зиче... ooooh! ooooh! ooooh!
Дано да не е това  Praynig Много целувки на Миши  Hug Hug

# 129
  • Пловдив
Ами аз за това се притеснявах толкова Марси,запозната съм с тези неща и знаех че може да е и това.Но слава на бога не е. Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 11:50 от zi4e

# 130
Жоро не може ли да помогне?

# 131
Радвам се за Миши и за теб! newsm51 Поздрави я като се чуете и кажи, че другия път като не слуша мама и не се облича , всички ще дойдем и ........................
Ох , тия наши рожби - да са ни живи и здрави!  Hug

# 132
  • Пловдив
Мастерче в момента не може или може не знам не сме се обаждали.  33uu
МАРСИ ЩЕ Я ПОЗДРАВЯ  Hug Hug Hug HugИ даже и с една гьостерица ще я поздравя

# 133
Здравейте момичета!
Зиче, дано се оправи Миши, ще стискам палци Praynig.И аз също нямам хубави вени и знам колко е гадно.
Габи, ако прецени, да води и тя детето на лекар.
Аз днес съм с ужасно главоболие от сутринта. Абе, имам си проблеми с нашите. Прихванало ги е пак да ми критикуват мъжа, че е "калпазанин". А той си е оставил семейството да работи в друг град. Ами не мога да ги разбера какво искат цял живот. От свекърва и свекър не мога да се оплача толкоз, дори хич. И ме стяга сърцето вече. Поне ви се оплаках, та да ми мине малко.
Тайне, много хубава ти е вазичката. Ще чакам да видя и рисунките върху стъкло. И аз много обичам да рисувам, това ми е професия също. Миналата година рисувах ето това върху стена с акрилни бои: [img]http://www2.imgshare.eu/i

Лек ден желая на всички! Hug

# 134
  • Пловдив
Диди аз не позволявам на никой да ми се меси в собственото ми семейство .На който не му харесва -"бялата торбичка и за Ляб" Те не живеят с него и нямат право да си пъхат носа там където не им е работа.
Моите също в началото се опитаха но им "свих сърмите" и сега от моят мъж по хубав няма като син го имат. Hug
Тъй че  не се притеснявай а си гледай семейството и не им се връзвай. Hug  bouquet

Много е хубава картинката БРАВО НА ТЕБ! smile3501 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт