КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 24

• 22 101
  • 595
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Лека нощ на всички .И аз лягам че съм скапана днес.

# 106
  • Пловдив
Добро утро!

Да е спорен и лек деня ви момичета.

Ето ви и малко  сутреншно настроение.

Падания...    ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

Просто не и  е ден..  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Майсторски пилотаж..   #Crazy

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 06:55 от zi4e

# 107
color=magenta] Добро утро моми4ета,станала съм още в 7.00 4аса,Габи снощи по4ти не спа и мого плака.Преди да заспи си играеше на компа и бати я държеше,но как подско4и за секунда настрани и си удари глави4ката в ръба на бюрото,видимо и няма нищо но аз се притеснявам,на лекарката ли да я водя ooooh!.Лае и слън4ев ден от мен  Nature Sunny[/color]

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 15:06 от Tatti

# 108
  • София
Добро и слънчево утро мили приятелки!

# 109
Добро утро момичета и от мен!

Габи,що се занимаваш с такива дето са остаряли душевно  преди нас? Яд ги е,че ние си изкарваме прекрасно и сме си приятели тук...и си споделяме,и сме задружни,а те са самотни и тънат ли тънат в самосъжаление.Дните на такива хора са изпълнени със злоба и негативиъм.Съжалявам ги!И най-добрата тактика е да не се обръща внимание....
А за детенце....за твое успокоение я заведи на лекар да я видят,но според мен се е стреснала и уплашила и затова е плакала.....На моя ученичка детето падна от кошарата на главата си и повръщаше(това са сериозни симптоми) после,освен че плачеше.Заведохме го до Пирогов.Слава богу нищо му нямаше,но майката се успокои напълно....

Такаааа......Зиче,радвам се,че пускат Миши поне за вечерите да си идва при вас...Дано се оправи по-скоро,а за сватята и аз идвам да помагам да я строяваме... box bash

Деска,щерката ти и с грим и без грим все си е много красива....

Марси, добре съм,но много ми е напрегнато в работата,че нали ви казах тази седмица е кошмарна....В събота ще имаме концерт с класа и сега организираме нещата....Днес ще гледам да съм повече време с вас....

Диде,аз не очаквах,че ще ми подейства чая,ама на - получи се...

Шпунц , ти си знаеш ...  txtloves newsm51

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 09:04 от TheNMaster

# 110
Добро утро мили дами и от мен.
Снощи се побърках с този нет.
Зиче не си коси нервите за прости хора, гледай Мише да се оправи.
Мише стискам палци.
Габи писах ти на лични но ти не ми отговори.
Лек ден на всички.

# 111
Мони,как си миличка?

# 112
  • София
 Аз на анонимни подмятания хич и внимание не обръщам.Нека се радва детето...
 Зиче и моята сватя щеше да е същата,бог да я прости. Тя за сина си се не бе грижила и ден.... Това е друга тема. Важното е Мишето сладко да се оправи. И аз и щерката сме с тънки вени,ама това е бял кахър.

# 113
Мастерче добре съм миличка.
През деня на работа а след обяд с малкото слънце.
Само вечер ми остава време за темата.
Желая ти концерта да мине перфектно.

# 114
Благодаря ти.Ще мине,те винаги минават перфектно вече имаме опит,а и атмосферата между хората е страхотна...

# 115
  • София
Добро утро момичета!

Добро утро и на бъдещата стара чанта! Laughing Закуси, та да не нервничиш!

Зиче, аз не знам що се чудя, като аз пък изобщо нямам вени.Надупчват ме, посиняват ме като наркоманка, даже и по краката са се опитвали да ми вклюват системи и никъде нищо не става.Да оздравява по бързо, та да не се налага да я дупчат.

Габи, за да си спокойна нека го види лекар детето.Не вярвам нещо да му има, защото ако е сътресение се унасят и повръщат, а бебка даже будна е стояла.

Мастърче и аз да ти пожелая успешен концерт!

# 116
  • Пловдив

ГАБИ по добре я заведи да я прегледа лекар да си спокойна ,да няма леко сътресение и да я боли главичката.

МАСТЕРЧЕ-ела че имам нужда от помошници като теб за ритане на задници.
Дано концерта да мине добре макар че не се съмнявам че ще е прекрасен.

МОНИ-станала съм в 5ч да зготвя да оправя Вики на училище я водих ,пазарявах и сега чак сядам да ви прочета и да изпуша цигарка .Малкият ме дърпа за панталоните и иска и той да пише Joy Joy hahaha

Шпунц --Незнам как може да има толкова дебелоочи хора на този свят.ЕЙЙЙ С ТАКИВА КАМЕННИ СЪРЧИЩА. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

А на новато старо приятелче привет .
И едно съветче иди се изпразни някъде дрегаде да ти олекне. hahaha hahaha

# 117
Добро утро и от мен! Hug
Зиче, не се коси с глупави хора - гледай Миши да се оправя бързо! Тя - сватята, бедна душица - по-скоро е за съжаление! smile3525

Мастерче, щом си добре всичко е ОК. Работата , когато си я обичаш, не тежи! Успех! newsm10
Тайна, с нетърпение чакам да покажеш картинки на стъкло!Сигурно е много забавно! smile3521
Янче, дано ти мине леко и успешно денят! newsm53
Габи, нищо и няма на малката, ама я заведи да не я мислиш! newsm03
moni4ka ,Шпунц , Деси с хубавата щерка хубав ден! newsm51
На всички момичета - млади не чак толкова - успешен и усмихнат ден! Hug

# 118
  • София
Марси, аз съм на принципа гащи нема - гайда иска.Та и аз така чудя се от къде при за това или онова, а бои за стъкло си поръчах.А снощи до 1 часа лепих камъчета на другата ваза, сега ако съм успяла да сваля снимките от апарата ще ги кача при другите.

# 119
  • Пловдив
ТАЙНА -Вазите стават страхотни и да покажеш да им се порадваме и ние.Много ми харесват такива неща но нямам време сега.Шиех много гоблени преди,сега  имам един голям започнат и няма време за него ooooh! незнам кога ще го довърша.

Общи условия

Активация на акаунт