Слънце топличко напича, БУРГАЗлийче из парковете вече тича! - 56

• 12 108
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
               ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАЛЕ!!!!!!!! САМО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА ТЕ СПОХОЖДАТ!!!!!   bouquet   bouquet   bouquet

LejCherry дано не се налага, но частна болница има в Изгрев зад блока на Оксиком, мисля че се казва Лайф хоспитал или нещо от сорта, знам, че условията им са добри  Peace

# 151
http://www.lifehospitalbg.com/

Освен за тази, за друга частна болница аз не се сещам в Бургас.Тя е отскоро и незнам как е ... а има и една Хирургическа, но тя е за леки операции  

опс, писали сме с Ивето едновременно, но оставям линка  Peace

# 152
  • Бургас
Зависи какви са ти изискванията, не сме толкова зле, пък и не мисли че като дойде и ще се наложи да влиза в болница, има доста болници, но разбирам че ти трябва на частно някъде да го водиш, зависи от района. Например можеш да се възполваш от услугите на "Света София", пък има и други, плащаш ли си навсякъде ще те прегледат. Успех!

# 153
да, и аз мислех за тази болница, но доколкото виждам там няма специалисти педиатри. някой водил ли е там детето си? дано не се налага наистина, но по-добре да се подготви човек:-)

# 154
Радост, нямам чак толкова високи изисквания, просто да е чисто, да има добро отношение, а не хлебарки да влизат в ушите на детето ми, каквито неща чувам за държавните болници.

# 155
  • Бургас
Благодаря ви ,момичета  Simple Smile

Сега да ви черпя ли  Mr. Green , айде от мен да мине  Wink

какви ще сте на празника на яслата

Не е на ясла от април и смятам последната седмица да го пусна и не знам  Rolling Eyes

# 156
Честит Рожден ден Галя!  smile3525
Да си жива и здрава и много усмихната!!!
Виждам че тук има много мами и искам да попитам има ли някоя която е ходила на консултации и е раждала в Маичин дом -Варна ,защото маи вече ми е време да си избера доктор а незнам кои!!!
Знам че има много други форуми с мнения и се извинявам ако се натрапвам с въпроса си но от много четене май се обърквам повече!!!Мирси предварително!!!
Лек ден на всички!!! newsm53
viki_86, аз раждах във Варна в Майчин дом, при д-р Яков , който е шеф на клиниката. Доволна съм както от отношението , така и от условията. Ако ще си със секцио, ти препоръчвам за анестезиолог д-р Якова, много е мила и внимателна. Аз много се притеснявах от упойката и въобще от операцията, а тя през цялото седеше при мен и ме успокояваше. Имам колежки които раждаха при д-р Капка Атанасова и също бяха много доволни. И акушерките са много мили и никога не отказват помощ.
Честит рожден ден , Фреш Гале!

# 157
Гале избирам си на третия ред 4я коктейл!  Grinning Пу за мене!
Още веднъж да ти е честит рожденния ден и весело празнуване!

Аз искам да ви попитам момичета за нефролог? Препоръчайте ми,плийс!

# 158
  • Бургас
да, и аз мислех за тази болница, но доколкото виждам там няма специалисти педиатри. някой водил ли е там детето си? дано не се налага наистина, но по-добре да се подготви човек:-)
Ами  собственика е специалист педиатър Simple Smile

# 159
  • България
ЧРД, Галя   bouquet
Ах Не-то, Тук гледам една рекламна  снимка на девойка по бански и страшно ми прилича на теб . Ти беше споменала  , че си била модел май  newsm78

# 160
ЧРД, Галя   bouquet
Ах Не-то, Тук гледам една рекламна  снимка на девойка по бански и страшно ми прилича на теб . Ти беше споменала  , че си била модел май  newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy

# 161
  • България
ЧРД, Галя   bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy
Какво се смееш  Laughing Ти ли си или не си ?

# 162
Гале, честит празник    bouquet  bouquet

# 163
  • тъгата в мен
Гале,голяма да пораснеш!!!Честит празник и НАЗДРАВЕ!

# 164
  • Бургас
 newsm59
Гале, Честит рожден ден! Много здраве и щастие на теб и цялото ти семейство! Наздраве!  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт