Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ...

• 200 196
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте,
имам малко спешен въпрос  Embarassed. Утре имам записан час за лазерна епилация. Искам да попитам правилите такава процедура взимате ли нещо обезболяващо и ако да какво?

# 496
Здравейте,
имам малко спешен въпрос  Embarassed. Утре имам записан час за лазерна епилация. Искам да попитам правилите такава процедура взимате ли нещо обезболяващо и ако да какво?
Не ти е  нужно обезболяващо... болката е поносима а и  ако много те заболи  може да помолиш да спрат за момент да си отдъхнеш.
Усещането е като леко ужилване Wink
успех Simple Smile

# 497
Здравей vicks,скоро си правих лазерна епилация и честно казано съм все по-доволна, макар че имам само една процедура. Не мога да кажа че боли, поне мен не ме болеше.Съвсем леко боцкане за част от секундата.Не мисля че ти трябва обезболяващо.Успех Simple Smile

# 498
  • в 1001-та нощ
за обезболявне - зависи кои зони и с какъв апарат

по-старата техника на интимните зони е  болезнено; зависи и от прага на чувствителност, но мен си ме болеше много

# 499
за обезболявне - зависи кои зони и с какъв апарат

по-старата техника на интимните зони е  болезнено; зависи и от прага на чувствителност, но мен си ме болеше много
Rolling Eyes  не те ли "обезболяваха" с студен гел ( ама само как го обясних).
Аз си правих процедури на лицето и слагаха  трмогел, който беше замразен ........ Може  би наистина зависи от зоната, която се обработва и от  апарата  Peace

# 500
  • в 1001-та нощ
обезболиха ме .....но си боли - на опр. места; там явно има повече нервни окончани яи е деликатно място

на други не боли толкова, но ....не бих казала, че ен боли

скоро ходих да тествам един от най-новите апарати - почти никаква болка и значим регултат....е и е по-скъпо ....

затова мисля - при апаратите по-ново поколение - боли по-малко, а регултат има  Peace

# 501
a.l.e.n.a , да попитам в кое студио си ходила и си  доволна от него?
Аз до  скоро ходих  във Варна в едно и бях много  доволна, но сега с бебето ми е малко по  трудно да  си ходя и ще трябва да ходя тук в София. Имам  една процедура в "Борекс" - до женския пазар което е, но все още е рано да кажа дали има някакъв резултат.

# 502
  • в 1001-та нощ
първото, в което ходих преди години - http://delussima.com/contactus?el_mcal_month=6&el_mcal_year=1933 - ефектът се задържа 2г. за интим зоната и под мищниците даже повече

сега ходих в http://www.s-linebg.eu/?lang=2&page=mainpages&id=37 и съм също много доволна каот ефект

кожата ми е много бяла, а косъмчетат черни - това е важно - за да има резултат, при светли косми и матова кожа - има по-слаб ефект

бившето ми гадже - също ходеше - за гърди и гръб - също с голям ефект

# 503
мерси! ще разгледам Simple Smile

# 504
  • София
Момичета,някоя от вас правила ли си е лазер на лице Rolling Eyes Много ще съм благодарна,ако споделите-  къде,как и колко? Flutter

# 505
Да се включа и аз в темата за да ви следя. Впечатлена съм от познанията на varnagirl  smile3501 относно различните типове апаратура за обезкосмяване.
Аз съм от Пловдив и в момента си правя лазерни процедури за обезкосмяване при др. Костов, който работи с Cutera.

# 506
Момичета,някоя от вас правила ли си е лазер на лице Rolling Eyes Много ще съм благодарна,ако споделите-  къде,как и колко? Flutter
Аз съм си правила в Борекс там е на импулс ако е малка зоната е 0.80лв на импулс ако е по голяма  е 0.50лв.  На мен ми изляза доста, но и аз правя няколко зони.

# 507
  • София
Аз съм си правила в Борекс там е на импулс ако е малка зоната е 0.80лв на импулс ако е по голяма  е 0.50лв.  На мен ми изляза доста, но и аз правя няколко зони.
Благодаря ти HugА,доволна ли си от резултата? Иска ми се да го реша този проблем,че вече много ме притеснява Confused

# 508
Четох, четох и пак се обърках.
Тези дни видях реклама за Електролиза.Било различно от лазер и IPL.Някой знае ли нещо. newsm78

# 509
Благодаря ти HugА,доволна ли си от резултата? Иска ми се да го реша този проблем,че вече много ме притеснява Confused
още е рано да се каже дали съм доволна Wink
само една процедура имам - трябват поне 3

Общи условия

Активация на акаунт