Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ...

• 200 181
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • София
През 25 дни до месец - нали така е нормално  newsm78

# 646
magia , нещо сбъркано има... аз правя крака, виншни бикини, мишници и на 3 процедури съм почти без косми... След 11 процедури сигурно ще са ми паднали и космите от главата...

# 647
  • в 1001-та нощ
аз също след 3 процедури (направени правилно) се обезкосмявам тотално, но е важно кожата да е бяа, а косъмът тъмен Peace при теб (магия) май беше матова кожа, което е пречка

за интервал и аз знам - 20-30 дни, по-добре 20 Peace но и с 30 дни пауза имах пълен успех първия път (2007г)

# 648
a.l.e.n.a , лекарката, при която ходя аз ми каза под сурдинка как се изчислява на какво време се ходи, защото ходенето на 20 дни е само за пари според нея. Та това, което ми е казала е, че ако при елос-а космите започват да падат до 10 ден се ходи на 20-30 дни, ако падат след 15тия ден се ходи през 6 седмици. Моите падат на 18тия ден и ходя през 6 седмици. Според нея при моя растеж на космите ако ходя през 20 дни ще ходя 100 пъти, защото няма да са израснали космите за да могат да се унищожават с елос-а и 2 ходения ще ми се разняват на един цикъл растеж на косъма. За фотото и за лазера нямам идея как е обаче

# 649
  • в 1001-та нощ
при мен може би растат по-бързо, защото до втората процедура (с 30 дни пауза) - умъртвените бяха опадали, а нови бяха порастнали  Peace

# 650
a.l.e.n.a , може ли малко повече инфо. Видях, че си писала, че 2007 си ги махала за първи път, а сега с 3 процедури си ги махнала пак. Аз някак се надявам, че като ги махна веднъж и ходя на по една процедура пролет и есен няма да пораснат пак, че след 4 години да ги махам наново  Confused. При теб каква беше причината да се окосмиш пак - бременност, раждане, кърмене или просто след известно време тревата избуява, независимо от профилактиката.

# 651
  • в 1001-та нощ
ами аз до колкото зная - едно обезкосмяване не е вечно, а до няколко години

при мен след 2г - вече имаше нужда от ново обезкосмяване ...вече дори си бях записала час и се оказа, че съм бременна и отложих за след като спра да кърмя и се успокоят хормоните

мисля, че няма метод, който да преустанови окосмяването завинаги ...все пак - тъканите и функциите регенерират  newsm78

# 652
a.l.e.n.a , а правила ли си поддръжка през тези 2 г. Моя приятелка запази ефекта от обезкосмяването, а забременя и роди дете, но прави поддръжки 2 пъти годишно

# 653
  • в 1001-та нощ
не, не съм, но ще имам предвид и ще правя  Peace

# 654
магия, правила ли си продължителни прекъсвания между отделните процедури? аз под мишниците след 3 елос-а имам по 5 косъма от всяка страна.
И аз правих миналата година елос на мишници - същия резултат Simple Smile
Всичко много добре се получи, от миналия септември досега нямам упреци към елос-а и към мишниците си.
А ми трябваха общо 6 процедури.

# 655
  • София
А къде сте правили процедурите?

# 656
В Хил клиник. Аз съм почти влюбена в дерматолога им - д-р Валянова и покрай това са ме спечелили за бая редовен клиент  Blush
Пробвала съм вече какво ли не там, и съм хепи с резултата на повечето неща, общо взето.
Че дори и мъжа ми го заведох заради едни петна...
А и те са мили към пациентите, защото хич не са евтини, и трябва да компенсират с разни подаръци, отстъпки и т.н.
Макар че, предполагам елос-епилацията навсякъде е едни и същи цени?

# 657
  • София
И аз правих пакет при д-р Валянова ( и аз много я харесвам  Peace), но за резултата - вече споделих  Rolling Eyes Явно проблемът е в мен - матова кожа, хормони може би...

# 658
За съжаление цените не са еднакви навсякъде. За цели крака цените, които аз съм открила са между 320 и 800 за процедура, което си е почти тройно

# 659
Момичета, моля да споделите отзиви за студио Леграно - специалисти, резултати. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт