Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ...

• 200 181
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Точно днес гледах оферта за групово пазаруване в Леграно в Грабо - интим+мишници и звучи наистина изгодно!
http://grabo.bg/sofia/diodna-lazerna-epilatziia-na-intim-i-podmi … o-za-2980lv-0k4th
Тъпото е - само 2 процедури, демек - само започваш евтино, а после си плащаш като поп.  ooooh!

# 661
Аз съм правила и лазерна, и фото епилация и втората е доста по-успешна - покрива по-бързо по-голяма площ и наистина трайно се маха окосмиаването. По принцип се твърди, че до 5-6 процедури се избавяш от космите, но според мен си зависи от човека - цвят на кожа, пигментация и дебелина на косъм и т.н. Русите косми по-трудно се поддават на процедурата. А пък и на различните места, резултатите са различни - най-лесно се повлиях на мишниците. Но със сигурност има ефект.

Обаче явно има значение и какъв уред се използва. Защото съм сменила 3-4 салона и всеки път беше различно. Веднъж адски много ме изгориха, на другото място резултат нямаше - космите не паднаха изобщо, а беше скъпо. Всъщност до 2 седмици космите сами започват да падат.
Последно ходих при една жена в Своге, взимаше 3 лв на импулс, а билетът за бързия влак /30 мин. до Своге/ е 2,50 лв, доста спестявах. Но не съм ходила от миналата година. Ако някой се интересува, мога да се разровя за телефона й.

А пуснах една тема за професионални уреди за епилация - колко струват, откъде може да се вземат и може ли всеки да ги ползва, качествена марка, защото тази епилация си е голяма инвестиция - ръце, крака, триъгилник..., но никой явно няма подобна информация.

# 662

Последно ходих при една жена в Своге, взимаше 3 лв на импулс, а билетът за бързия влак /30 мин. до Своге/ е 2,50 лв, доста спестявах. Но не съм ходила от миналата година. Ако някой се интересува, мога да се разровя за телефона й.
Аз правя крака, външни бикини и мишници. Обикновенно са към 1600 импулса на процедура. По 3 лева това прави 4800 лева на процедура. Много евтино ще ми излезе с бързия влак да ида до там  hahaha hahaha hahaha. То бива така да си правите реклама на салоните, то може, но явно много тъпи изглеждаме тука. Както се казва - аз искам да се отърва от космите, а не да купувам салон в Своге  Joy. Само за информация тука ми излиза 5 лева за такси и 480 на процедура. Демек 10 пъти по-евтино от своге

# 663
Богиня, не е реклама. Препоръча ми я една приятелка, а не исках да ходя на място, което друг не е проверил, след като ме изгориха в един козметичен салон. А пък и на мен ми излизаше евтино, защото в София ми взеха 160 лв, а там 90. Но не съм правила крака, и не знам колко пари би излязло, нямам представа колко импулса е.

С удоволствие бих се отказала от пътуването до там, стига да имам информация и препоръки за тази процедура тук в София. Доста неща са изписани по темата и благодаря на момичетата, защото научих разни новости, които не ми бяха известни. Може би наистина е добре да не се ходи в козметични салони, а в клиники, но тук идва и факторът пари.

# 664
Sise , ти не казваш какво правиш, а само някаква хвърчаща цена. На мен за мишници ми вземат 80. Ходя на Елос. Една приятелка ходи на фото и мисля, че цели крака са и 160. Направо ме разби с тези 30 импулса, дет са ти направили за 90 лева - трябва да е бая малка зона това, което правиш, защото 30 импулса са нищо просто и с тези темпове бая дълго ще ходиш на процедури

# 665
Точно днес гледах оферта за групово пазаруване в Леграно в Грабо - интим+мишници и звучи наистина изгодно!
http://grabo.bg/sofia/diodna-lazerna-epilatziia-na-intim-i-podmi … o-za-2980lv-0k4th
Тъпото е - само 2 процедури, демек - само започваш евтино, а после си плащаш като поп.  ooooh!

Аз ходих преди в Пикасо, на 50, може би повече % се махнаха. Обаче правих 10 процедури като в последните 4-5 се сетиха, че съм светъл косъм и че трябва с лазера за светли косми да ме правят (макар че правих интим зона и там е по-тъмничко). Тогава ми падаха и тогава всъщност се появи ефектът.

ТА: сега си мисля, че от още 2-3 може съвсем да се махнат, така че, ако някой е ходил в Леграно - нека да каже какви впечатления има. В по-стари теми бях чела положителни мнения Simple Smile

# 666
Аз съм правила една фотоепилация досега на интим,минаха 20 дни,но няма никакви паднали косъм4ета Sad незнам дали защото по време на процедурата бях в цикъл(първи ден )но козмети4ката ми каза,4е тогава било на-подходящо
Вие как мислите

# 667
Ходих и на лазерна във версус, като усещане не открих голяма разлика, но нека да се има предвид, че на лазерната духа струя студен въздух. Само дето жена ми ме беше наплашила, че много боляло, тя ходи преди време в някакво студио някъде до патриарха и графа, не знам защо така я е боляло, не е някоя лигла.
Все пак да се има предвид, че фотоепилацията ми е на мишниците, а лазерната беше на интимната зона, подозирам да има разлика в чувствителността, макар че не работят в/у топките.
За резултат от лазера е рано да кажа, но от фото-то определено има ефект, в андреа спа в студ. град.
P.S. какви са тия импулси и цени, вие добре ли сте? Има промоции, за версус беше 40 кинта, и отстъпка 50% за следващите процедури, значи трябва да излезе 40+ 5*80, не повече. И четох за някакви центрове по 40 кинта на зона, и то без промоции, само не ги знам с какви уреди са и доколко са ефективни, но според мене цена над 80 е нереално висока. Ясно, че това са търговски дружества и целта е печалба, но нека да не са на принципа "ден година храни". Търсете си информация и мислете преди да се набутвате в схемата! И, естествено, техните уреди са по-добри са от уредите на конкуренцията. Айде, при уредите за фотоепилация имам сериозно подозрения, че източника на светлина има живот, равен на определени импулси, и след това му пада КПД-то, и трябва да сменят "лампата", ако са го подкарали на икономии може да ходите и на 20 процедури и няма да има ефект. А за лазера не би трябвало да има значение, но там пък опираме до различните видове лазер, и най-вече до различно усещане.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 00:27 от vgeorgiev

# 668
vgeorgiev , и ти сега се изказваш неподготвен. Има машини за по 2000 лева и такива по 200 000 лева. Нали не очакваш цената, на която работят да е една и съща за зона.

# 669
Хъм, 3 лева на импулс звучи наистина ужасно скъпо. Освен това лаици като мен откъде да знаят едни крака колко импулса поемат?
Предпочитам да си е написано като за аматьори-клиенти: крака - еди-колко си, интим - еди-толкова си.

# 670
един въпрос..... Simple Smile може ли все пак да се ходи на солариум ако използвам елос?

# 671
един въпрос..... Simple Smile може ли все пак да се ходи на солариум ако използвам елос?
Твърдят, че може, но изпатили казват, че е ефекта е доста по-малък ако си с тен.

# 672
  • Варна
Чета Ви темата , но така и не можах да се ориентирам фото или лазер е по-дбрия избор.
Но искам малко помощ от разбиращите кой вариант бихте избрали първия е фотоепилация PTF ( не знам точно какъв е апарата ) или на Quantasystem  Light A*съчетаващ в себе си два вида лазерни технологии – Nd:YAG и александрит.
Цената е еднаква или приблизително еднаква .

# 673
Чувала съм, че александритът давал супер добри резултати за епилация. Обаче миришело на опърлено и кожата се лющела, ако не го правят като хората. Туй другото хич не го знам, ама не съм и критерий, де.
Мен елосът ми стига като знания и личен опит  Mr. Green

# 674
Богиня:))) не прочете ли на предната страница какви цифри показа калкулацията?

beginner_mamma - мирише на опърлено, защото космите изгарят.

Общи условия

Активация на акаунт