Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ...

• 200 184
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Богиня:))) не прочете ли на предната страница какви цифри показа калкулацията?

beginner_mamma - мирише на опърлено, защото космите изгарят.
Калкулацията за 4800 лева за крака я направих аз, защото знам колко импулса ми правят на моите крака, но категорична оченка за това, че нещо струва максимум 80 без отстъпките е повече от нелепо. Т.е. така и не стана ясно за каква процедура говорите. Ако е за крака и е 80 - свиркайте къде е да се мятам и аз на тази цена, ако е на интим - цял или външни бикини. Цени разни - процедури още повече. Аз мишници на фото не бих правила.

# 676
  • София
Notvello- всяка зона 40лв Rolling Eyes
Лазера ми е бая солен, искам да правя и крака. Някой да има мнение за там?

# 677
  • Sofia
Да ви кажа No Vello не е толкова лош вариант. Доста по-напред в темата се бях изказала скептично за него, но е факт, че след 3 процедури 2/3 от краката са ми абсолютно чисти. Правих ги по-миналата зима в салона им в кв. Изток до бул. Драган Цанков.
Лошото е, че се преместих и тази зимата така и не се организирах да продължа. Нямам основание да смятам, обаче, че нямаше да има тотален задоволителен резултат.
Сега виждам, че са отворили доста салони из София, те работят на приципа на франчайзинг, трябва само да избирате добре козметичка, за да не ви изгори.
Неприятното там е, че не работят контактно с гел върху кожата, както правя в момента други зони, а от разстояние от няколко мм, като охлаждането е предварително със силно изстудени торбички със сгъстен гел и се усеща боцкането при всеки импулс, ако операторката прекали с мощността или не е охладила мястото се изпитва и болка. Пак повтарям - това, обаче ми се случи само при една от козметичките им, другата беше перфектна.
Тази пролет направих няколко процедури с ваучери в Белиз за смешни пари - три процедури подмишници - дори не мога да установя колко косъмчета са останали, защото още не растат след последната процедура - страхотен ефект!! Пак там направих 2 процедури ръце  - по-слаб резултат, не знам дали има и 50% успеваемост, но на ръцете косъмчетата са по-тънки и светли, с друга структура и може би е нормално?
Накупила съм и ваучери за интим на трето място, но за там ще докладвам, когато има какво.
Преди много години, май 8, правих 2-3 продецури при д-р К. Паскова имаше добър резултат, но беше много скъпо, забременях и прекъснах..Сега, при толкова много салони с нормални цени /дори, ако се абстрахирам от варианта с ваучерите/ едва ли бих дала толкова големи суми, колкото споменавате тук. Предполагам има клиники и салони с прекрасни нови апарати, но за мен поне е неоправдано цените да са същите като тези, които се плащаха навремето, когато фотоепилацията беше новост.
Разбира се, не искам да провокирам никой към необмислени решения за места, за които не се знае нищо и може би работят с китайски машинки, ако ще да е и за 5 лв., защото е опасно, не става въпрос само за това епилацията да няма ефект, а за това да има небезобидни негативни ефекти. Да, трябва да се внимава с избора.
Стана дълго, но исках да съм полезна Peace ще продължа да пиша отчети за интима, но за откритите зони офанзивата оставям наесен.

# 678
  • Sofia
Здравейте!

Реших да пробвам елос епилация и като че ли се насочвам към "Хилл Клиник" , но цени никъде не виждам ... Някоя от вас дали би могла да ме ориентира  Rolling Eyes ... горна устна, мишници ?

# 679
  • София
Еlsi, в No+Vello са написали в ценоразписа цена крак - 40лв. Това означава ли, че е цената за 1 крак? newsm78

# 680
Доколкото знам тези 40 лева са за голяма зона, тоест един крак е две по 40, а два крака са 160.

# 681
Sise , ти не казваш какво правиш, а само някаква хвърчаща цена. На мен за мишници ми вземат 80. Ходя на Елос. Една приятелка ходи на фото и мисля, че цели крака са и 160. Направо ме разби с тези 30 импулса, дет са ти направили за 90 лева - трябва да е бая малка зона това, което правиш, защото 30 импулса са нищо просто и с тези темпове бая дълго ще ходиш на процедури
Да, пропуск от моя страна. За 90 лв. или 30 импулса правех триъгълник/пубис, мишници, горна устна, брадичка и 2 импулса на корема, под пъпа. Ако имах повече пари, сигурно цялата щях да се "осветя".  Laughing
За сравнение в Люлин за същите зони ми взеха 160 лв., а не се разделих с нито един косъм, т.е. не опаднаха изобщо, бях си дала парите на вятъра.
А пък и страха от повторно изгаряне си оказа влияние. Основно поради тази причина биех път до Своге. Вече не бих отишла на място, което не ми е препоръчано. За съжаление никоя моя приятелка по онова време (2008г) не правеше подобни процедури. Да си призная за първи път чувам за елос, може би следващият път, от есента, ще опитам това. Но наистина ми се иска да имам конкретно име на човек, при когото да отида.

По въпроса за ваучерите, не съм много "за". Освен ако не са за центрове, които вече са пробвани като начин на работа и резултат. Моя приятелка отиде в някакъв салон за фотоепилация на триъгълник с ваучер за 30 лв. и също нямаше резултат - един месец след епилацията ми се обади да попита кога ще започнат да опадат космите!  Simple Smile

# 682
  • Sofia
dechy, точно така е. 2 броя крака  Laughing - 80 лв., не са 160. Ръцете също ги броят поотделно. Подпишниците са заедно - т.е. 40 лв. Ако отидеш на сайта им ще се ориентираш - кое броят по 1 зона.
А по въпроса с ваучерите - има тема и в нашия форум има и коментири и в повечето от сайтове, винаги може да се допитате тук или в техните форуми за отзиви. Предполагам с тренинга в бг мамма, няма да ви е трудно да отсеете реалните мнения на клиенти от манипулативните такива Mr. Green А и още нещо - по-добрите салони публикуват в обявата модела на апарата и винаги може да го проверите през нета.

# 683
Здравейте, на 5.04 ходих на 1-ва процедура фотоепилация (интим и мишници) ... за момента ефект няма, но предполагам, че още е рано. Т.к. за 2-рата процедура космите трябва да са къси и във фаза на растеж, дали да ги бръсна или кола, как мислите? Според козметичката - кола, ама аз нещо се съмнявам, та реших и тук да попитам.

# 684
  • София
Rali 1980, в никакъв случай не трябва да си правиш кола маска преди процедурата фотоепилация, защото космите трябва да са с корен, който да бъде унищожен. Препоръчва се около месец - месец и половина преди фотоепилация да не се прави кола маска или каквото и да е премахване на корена на космите.

# 685
  • София
Пуснах снощи тема специялно за триъгълник, обаче никой не се е включил. ИСкам да попитам коя епилация е най-добра за триъгълник - най-безболезнена и най-изтребваща космите. И изобщо за какви премеждия да се приготвя?

# 686
  • в 1001-та нощ
аз съм правила само фото - на интим и мищници и има пълен успех  Peace

# 687
Здравейте, на 5.04 ходих на 1-ва процедура фотоепилация (интим и мишници) ... за момента ефект няма, но предполагам, че още е рано. Т.к. за 2-рата процедура космите трябва да са къси и във фаза на растеж, дали да ги бръсна или кола, как мислите? Според козметичката - кола, ама аз нещо се съмнявам, та реших и тук да попитам.

Бръснат се космите предния ден преди процедурата. Не използвай кола докато си на лазер.
Успех с космо-борбата!

# 688
Аз след 2 процедури лазерна епилация на мишниците се отървах от космите  newsm53 и съм много доволна. Тези дни трябва да отида за 3-та процедура на лице. Ходя в Пикасо Бургас.

# 689

При мен "опадането" на космите започна на втората седмица.
За да имаш ефект от епилацията, не бива да правиш кола маска между процедурите. Козметичката ти би трябвало да ти обясни за трите фази на растеж на космите /или периода за израстване на всички косми в една определена зона, който е мин. 3 месеца/.
Моята козметичка казва, че за добър ефект от процедурата космите трябва да са ти между 1мм и 5 мм. Но мое мнение е, че е по-добре да са по-къси. Тогава и по-малко ме боли, и доколкото знам, по-лесно се стига до корена. Аз ходех на 2-3 ден след бръснене!

Общи условия

Активация на акаунт