Исках само бързо да излезна и в живота твой, мамо аз да влезна!

• 17 740
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Честито на мама! Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!   bouquet

# 286
Честито на Клара.Да й е живо и здраво момиченцето. Много се радвам за нея . Следях темичката и се надявам всичко да се развие по най- добрия начин Praynig Praynig Praynig. Дундурела-ние пием вентолин-2х1 мл.(защото нямаме инхалатор), проспан-2х2 мл., зиртек-2х2 капки. Проспана е най-добрия сироп. В болницата ни караха да пием бромхексин ама нямаше никакъв ефект. А знаеш ли , че е хубаво да повдигнеш малко дюшечето на бебо-помага му да диша по-добре особено ,когато кашля. Тя и в момента така спи. Я сподели моля те каква диетка прилагаш, че тази изобщо не ми понася-мразя месо Sick. Ивана-относно "Сексът и градът"- филма горе долу става. Продължение на сериала е и естествено е с хепи енд. Някаква смесица между комедия , романтика и драма. Леко филмче и става за гледане. Ама умрях от студ в тоя киносалон-така бяха надули климатика Close Ми това е от нас Hug

# 287
Да е жива и здрава щерката на мама KKlara Hug Hug Hug  bouquet

# 288
  • София,
Аз пък си мислех, че всички сте заспали!
p4eli4ka_maia диетата е от форума и се казваше нещо от сорта за 90 дни фиданка стани, а после и смениха името с нещо подобно, ама не се сещам как беше, нещо свързано пак с фиданки, тя е пак там при дюканската, пробвай я по лесна е и доста по неангажираща, както умствено така и финансово, а и дава добри резултати.
И ние пием същите неща в същите пропорции горе долу, само, че понеже Проспана не се препоръчва за деца под 1 година, а и е сироп на билкова основа повече, ние пием АЦЦ кид пак сироп но си е лекарствен продукт с някакъв по силен препарат и незнам си какво, аз съм много доволна от него, иначе ги пием по същия начин 2х1 мл Вентолин, 2х2 мл АЦЦ  и Зиртек 2х3/4капки, а и давам от сиропа Калциев глюконат той пак е противоалергично средство и също много помага! И отделно и правя и инхалации, но с физиологичен разтвор и това е! А за повдигнатото положение на матрака го практикуваме от мнооогооо отдавна.  Laughing СЕга не е кашляла следобед, да видим как ще спи. Хайде отивам и аз да спя, Лека нощ на всички! Hug

# 289
честит рожден ден    на julia asenova   и на    iskra. v .s  bouquet  bouquetживи и здрави бъдете bdbaloni baloni

# 290
  • София,
Момичета бъдете живи и здрави и много щастливи! Честити рождени дни! ПОжелавам и на двете Ви само хубави неща да Ви се случват, много да бъдете обичани и да се радвате и гордеете с дечицата!   nbirthday  Party Time nbirthday

# 291
Добро утро и от нас.  newsm59 nbirthday bdbaloni на мамите,които празнуват днес. Всичко най-хубаво от нас newsm67  И да почерпите ей Gift  party023 
   Как ви се отрази петък 13 мами Wink

# 292
  • София
Аз обичам петък, 13ти. Ден като всички останали Simple Smile
Може ли някой да ме открехне, някоя мъжка мама, защо трябва да повдигам тестисите и пениса нагоре като слагам памперса?
Педито се смееше като беше у нас - "Момче се гледа много по-трудно от момиче".

# 293
  • София
Аз обичам петък, 13ти. Ден като всички останали Simple Smile
Може ли някой да ме открехне, някоя мъжка мама, защо трябва да повдигам тестисите и пениса нагоре като слагам памперса?
Педито се смееше като беше у нас - "Момче се гледа много по-трудно от момиче".

И аз съм го чувала това, но не знам защо и дали трябва. Нашто педи каза че както и да го сложим, след 1-2 изпишквания си застава както той си иска Simple Smile

# 294
AnMary, и аз съм чувала това и го правя, без да се замислям защо...Но е верно, че не се задържа дълго така  Tired
Мерсаж за отзивите от филма, p4eli4ka_maia , ще го гледам непременно, без туй си падам по неангажиращи, леки филмчета  Mr. Green

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РОЖДЕННИЧКИТЕ ДНЕС! ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАЩИ И МНОГО ОБИЧАНИ ЖЕНИ   bouquet

# 295
  • София,
Питате мъжка мама е ще Ви кажа, преди и аз се чудех защо, ама сега баткото сам си ми казва. За да не се прищипват тестисите от крачетата, като рита, което е много болезнено. Като пораснат те сами си ги наместват в слипчетата така им е по удобно.  Mr. Green

# 296
  • Варна
Честит рожден ден на двете рожденнички: julia asenova и iskra. v .s !
Страхотен празник ви желая! Да сте здрави и много обичани!  hbday hbdtu

AnMary, това мисля че важи за по-големите момченца. За носещите памперс мисля, че чурката трябва да е надолу (поне на мен така ми бяха казали и аз така правя и досега)  - това се прави с цел като пишка да не ти пропуска памперса в горната си част, към кръста (ама и аз как го обясних  newsm78).

# 297
Мами, я кажете как спят вашите бебчета? В смисъл с какво са облечени и как са завити. Щот малката е с боди с къс ръкав и ританки, ама много често сутрин я намирам отвита. Не искам пак да я разболея, ама май й е топло Sad В детската стая е много топло. Айде лека нощ от мен. Heart Eyes

# 298
  • София
Педиатърката ми каза, ама не я попитах защо. Моя мъж каза, че така било по-удобно. Даже и той така понамествал като си обува дънките.
На Алекс обаче памперса не му е чак толкоз плътно прилепнал и не мисля, че атрибутите стоят в посоката, в която съм ги поставила Simple Smile

За спането - обикновено с боди (с къс ръкав, или без ръкав), ританки и тънка блуза.

# 299
  • Варна
Имате ли предпочитание за заглавие за следващата темичка? Аз и преди бях питала, ама нямаше отговор.
Dundurela, днес KKrlara писала ли е как е бебока?

Общи условия

Активация на акаунт