Исках само бързо да излезна и в живота твой, мамо аз да влезна!

• 17 725
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Браво на Жорко! Да го нацелуваш от нас с Вики!  Hug

# 31
Гери, браво на Жорко  Hug Само така! Голямо е сладурче  Mr. Green

# 32
  • София,
Днес май само ние трите пак ще си говорим! Аз днес съм детегледачка! Имаме си една кака на гости. Водих децата на спортната академия да играят, а сега се опитвам да накарам големите да поучат малко, докато Вероника спи. Навън е страшна жега и ги прибрах в къщи , но следобед пак ще ги изведа! Много обичам да се занимавам с деца, само да не ме ядосват много!
Гери а Жорката наистина е голям сладур, те с Вероника са един калибър слабички, ама сладички  Mr. Green Да са ни живи и здрави!
И много хубаво, че и той вече седи, а в проходилката слагаш ли го? Аз я слагам по малко от време на време и тя много се кефи и чак се опитва да тича, много е смешна!
О ivanah  извинявай и ти си тук - отборът се събра, браво!

# 33
дундурела и аз слагам Жорко в проходилка,та как иначе той докато я види и очите му стават на епроветки.в началото джиткаше с нея из целия апартамент  newsm78пък сега какво му стана,само скача в нея и това е Mr. Greenще купуваме нова той я разби тази.

# 34
  • София,
 Joy Joy Joy

# 35
  • София
Ето ни и нас! Цял ден сме навън и сега се прибираме. Голям кеф е като е хубаво времето и на малките им е много гот Simple Smile
Браво на Жорко!  Hug

# 36
  • София,
Момичета, аз качих малко снимки от кръщенето, ще кача и още! Приятно гледане!

# 37
Здравейте момичета. Аз нямам често достъп до Интернет и ззатова не мога да пиша често.  А сега ходим и при д-р Чавдаров нА рехабилитация та времето ни е още по-малко. Но надявам се скоро всичко да се нормализира и аз да си пия кафето с вас- дори виртуално. Вие сте по-големи от нас и се надявам да ми помагате със съвети. Да ви се похваля-ние вече си имаме зъб. Но той започна да ни създава проблеми-такъв зор е да ядем-направо ще ме побърка. Не ще да яде,само се извива, плаче и вече съм вдигнала ръце от нея. Помагайте. Иска ми се да яде пак нормално. Иначе в момента  сме 6 кила. Вашите дечица колко бяха на тези месеци? винаги се притеснявам като не иска да яде. Ама аз май винаги за нещо се притеснявам Simple Smile За сега чао от нас. Надявам се скоро пак да си пишем;-)

# 38
p4eli4ka-maia честито ви зъбче Hugискрено се надявам  рехабилитацията да помогне и всичко да се оправи,много късмет ви желая на теб и малката ти сладуранка Hugживи и здрави бъдете. smile3525целувки 

# 39
Добро удро , мацки.
Ей, така ви обичам ,само с хубави новини във форумчето ни.
GERI844 браво на Жорко.
Ей, показа се малко слънце и всички се втурнаха по градинки, замря ни темата.Аз не пиша често , но редовно чета.Снимките ви са страхотни, ама всички са такива сладури, пу-пу.

# 40
zoia-alex ,чакай само да вземе да става по-горещо Mr. Greenи всички ще се завърнат отново  Nature Sunny на моето Жори пък венецът му е направо цепнат що ,така? newsm78мислите ли че ще имаме зъб?

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 09:27 от GERI844

# 41
Аз пък с лоша новина  Sad Жоро е лепнал някакъв вирус, за сега само с висока температура. Ей сега бяхме на личната, в сряда пак. Много странно, защото има апетит, играе си, дивее, нооо гори   ooooh!
p4eli4ka-maia, честито зъбче  Hug

Вашите дечица колко бяха на тези месеци?

На седем месеца сега видях, че Жоро е бил 7.300. Но ти не сравнявай, гледай си детенцето, щом е добре, жизнено, енергично, няма за какво да се безпокоиш  Peace

Dundurela , сега отивам да разгледам снимките ти  Mr. Green

# 42
ivanaaah к'во прави Жорко бе ?силно се надявам скоро да оздравее милото Hugцункай го от леля Гери.а mim4o и viki i mama, защо не се включат поне, за да кажат как са Вики и Тери?целувки и на тях Heart Eyesайде чао от мен

# 43
Уф, Гери, незнам какво става  ooooh! Изкарахме един страхотен уикенд с приятели, хубави поводи за събирания, бяхме го оставили на мама тогава и в неделя като си го прибрал мъжа ми,  дребния цъфна  Sad Така изневиделица, никой около него не е болен, незнам... Както и да е, ще мине...трябва! В сряда ще видим дали ще последва по-сериозно лечение или ще се разминем само с хомеопатия  Thinking

# 44
  • София,
ivanah съжалявам за Жорко, по добре ли е вече? Свалихте ли температурата.
Ние също не с9ме китки, от онзи ден пак ни протече носа, а днес направо нямам думи само вървя след нея с помпата и с кърпичките и стеримара и тя киха, аз бърша, ужас. Един зъб пак ни пробива - втория горен та си мисля, че е от това  newsm78 ама знам ли и ние тия дни не сме се спрели - все сме навън събираме се с много хора, то не бяха тържества, Патиланци, рожденни дни, вчера даже ходихме сутринта на пазар в Джъмбо, а следобяд в южния парк, та нищо чудно и ние да сме лепнали някой вирус. Но нямаме температура, засега не кашля , надявам се, че е от зъбите, весела е и яде, малко и е трудно да спи защото явно я боли и се буди и мрънка. много странно защото зъбът се вижда доста голяма част от него прозира , но не дращи на пипане, а е мекичко още отгоре, и я боли не дава да я пипна.
А навън наистина е голяма жега, и май няма да се кисне по цял ден навън, а само сутрин по рано и вечер по късничко. Ама то като не сме излизали почти цяла зима и сега, като е топло и не ми се прибира по цял ден с една приятелка днес обиколихме почти всички кафета в Студентски град, добре че малките бяха горе долу послушни.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт