Исках само бързо да излезна и в живота твой, мамо аз да влезна!

• 17 875
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
tonyy , и ние точно поради тази причина не сме кръстили още дребното. Сестра ми живее в Германия /тя ни беше "кума" на сватаба, както и брата на мъжа ми "кум", аз ги наричам свидетели  Blush/, та все като си идва, ние нямаме готовност и време да организираме това събитие. Сега се гласим за късното лято или есента, но да видим  Rolling Eyes

# 76
  • София
Гери, честито първо зъбче на Жорко!  tooth На Дани като му се показа първото ми идваше да заподскачам, представям си ти как се вълнуваш след толкова чакане Simple Smile

Дундурела, как е днес Верончка? Повръща ли, дано да е било случайно вчера  Hug

Тони, тя и Лора не иска да пие вода и аз се чудя какво да я правя. Нашта докторка вика че щяла да стане дебела като не пие вода, ама не ще. Понякога се залъгва Дани като пие и тя пийва малко. А тя и сокове не иска, само от чаша ги пие. Бъди настоятелна, аз й предлагам през половин час като е будна и понякога изпива 50 мл за целия ден. А щом пие сок е добре, може да пробваш да му го разреждаш с вода  Thinking

# 77
ivanah Дано организирате събитието  Peace  Hug
hellche Как така щели да ни станат дебели дечицата  #Crazy /Вики на последната консултация беше 7,300 и 65см./И аз на Вики постоянно му предлагам , но той като усети , че е вода и почва да си прави гаргара... hahaha А и сока не го пие кой знае колко , но успявам да го залъжа със сокче...

# 78
Добър вечер и от мен !
Също не ми остава време да пиша, малката като ми виси на ръцете и само чета в повечето случай .
През деня сме на вън и няма време .

Мими също отказва вода - категорична е и вече се притеснявам заради жегите .
Дано се научи да пие поне сокчета .
За кръщенето - за момента правя организация за Август , но да видим .

# 79
  • София,
Добро утро, аз бързам да се разпиша, че тези дни нещо все не ми остава време и сега като се заема със задълженията и пак няма да успея. ВЕроника явно пак е болна, носът и не спира да тече, започна и да кашля и от секретите пак се дави и повръща. Вчера цели три пъти, направо ме побърква. Сега току що  я нахраних и я сложих да спи и ми се ще и аз пак да си легна, че вече три безсънни нощи ми идват в повече, а толкова работа имам в къщи.  Thinking
Днес нашият батко има голям концерт от латино танците и трябва да му изгладя костюма. Дано Вероника днес да е по добре, че трябва да я водим и нея, няма кой да я гледа в къщи.  Tired
А за събота и неделя сме предвидили пътуване - екскурзия до Велико Търново с нашите кумуве, местата са резервирани, а аз още се двоумя, дали да тръгваме, тая нашта Вероника, все ще се разболее когато нетрябва! Crossing Arms
А и тя също не пие много вода, по 50 - 60 гр. на ден, а пък сокове изобщо не иска! КАкво да се прави - деца, всяко със собствено мнение.  Sick
Иначе е много палава - вече тича с проходилката и прави само бели. Вчера беше скъсала една рисунка на батко си, която беше залепена на шкафчето на бюрото му. Рови му в кашона с играчките, пипа му книжките и списанията, разхвърля ги по пода, но той не се сърди. Като я види само че се приближава до кашона и и вика КЪш, къш малка кокошчице и започват да се смеят и двамата, а малката го гледа едно дяволито и само чака да се обърне! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 80
  • София,
Ох, ама съм овца, забравих да честитя първото зъбче на Жорко, хайде всички да се покажат безболезнено! tooth
И ние вече имаме още един зъб вторият горен, общо ни стават четири. Hug

# 81
  • Варна
Dundurela, явно добре ви е подействало смяната на климата преди. Пробвай пак след време. Не зная защо, но си мисля, че нещо в Сф провокира появата на тези секрети. Даваш ли някакви лекарства в момента - имам спомен, че някое трябваше да го даваш дълго време? Ако е така, пробвай да отидете в Търново - ако изведнъж проблема изчезне, поне картинката ще се изясни.

# 82
  • София,
Вики давам и зиртек вече цял месец изобщо не съм го спирала. А от вчера и давам пак и Вентолин, и АЦЦ кид, днес вече няма сухя кашлица, секретите започват да се втечняват и да се чистят, правя и инхалации, абе днес е по добре, не е повръщала все още, температура няма и си е весела. И според мен е някаква алергия. Онзи ден много духаше и пухчетата на липите много хвърчаха, може да е от това, знам ли  newsm78. А за смяната на климата и аз съм съгласна. И пак ще отидем в провинцията, само да завърши баткото детската градина и да го запиша на училище.

# 83
оф,ние с Жорко ще се  побъркаме вече #Crazy #Crazyкомшията от горния етаж прави ремонт и този от долния също #2gunfire #2gunfireтряскат, блъскат -ужааас!!!заради това ,ние с малкия изчезваме за два дни,да си починем малко от шума #Cussing outайде, и като се завърнем  Вероничка да е оздравяла Hugцелувки на всички ви Heart Eyes

# 84
  • София,
Ей ама аз днес май сама ще си говоря и пиша! Къде изчезнахте всички, ето ви малко снимки още за събуждане  Mr. Green. Опитахф се да я снимам куклата с обичките, ама не се вижда много добре, тя много се върти и няма как и все пак - приятно гледане!  Hug ето още снимки от кръщенето, и от разходката ни в НСА,
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212094&photo=124

а това са опитите за снимка с обечките, всъщност това е медицинското злато, което трябва да носим цял месец, а после ще я снимам и с другите.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212094&photo=131

# 85
И аз съм тук, но нещо не мога да укротя дребното. Бяхме на разходка преди обяд, той доста потича и се умори, май, та заспа на връщане в количката, спа час и половина, преди малко  се събуди и сега няма да има мир. Май пак трябва да духваме нанякъде, а аз искам да отдъхнаааааа  Close
Голяма сладурка е Вероника   Mr. Green

# 86
  • София,
Благодаря ivanah, а ние днес не излизахме, при нас е студено, облачно и духа гаден вятър. Тъкмо си поизчистих къщата, че всеки ден навън и всичко беше с краката нагоре. ВЕроника днес е кротка и послушна, още спи вече два часа и половина, но ще я оставя да си поспи, че довечера да издържи на тържеството на баткото. Сега се приготвям за довечера, а и ще стегна багажа за утрешната екскурзия.

# 87
Ето ме да почерпя - днес празнуваме половин годинка на Мими
 и също така 1 година от сватбата ни с моя любим мъж !

ДА ВИ Е СЛАДКО :

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 21:23 от Усмивка !

# 88
ех ,Усмивка да са ти живи и здрави любимите хора  Hug Hugбъдете много щастливи и обичани   bouquet много целувки на мими Heart Eyes

# 89
Усмивка ! , чудесен двоен празник за  теб  днес  Hug Да сте много щастливи тримцата заедно   Hug

Общи условия

Активация на акаунт