Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често срещаните проблеми с развитието на децата в тази възрастова група?
Какви са някои обичайни реакции на децата при проблеми с храненето или проблеми със зъбите?
Какви са някои обичайни реакции на децата по време на зъбен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често срещаните проблеми с развитието на децата в тази възрастова група?
На този етап от развитието на децата, най-често срещаните проблеми включват хранителни проблеми като отказ да ядат, извиване и плач по време на хранене. Освен това проблемите със зъбите, като трудности при пробиването на зъби, могат да причинят дискомфорт и да доведат до промени в храненето и поведението на детето.
-
Какви са някои обичайни реакции на децата при проблеми с храненето или проблеми със зъбите?
-
Какви са някои обичайни реакции на децата по време на зъбен?
-
Какви са някои обичайни реакции на децата към здравословни промени в развитието си?
-
Какви са някои обичайни реакции на децата към заболявания или проблеми със здравето си?

На Дани като му се показа първото ми идваше да заподскачам, представям си ти как се вълнуваш след толкова чакане 

А и сока не го пие кой знае колко , но успявам да го залъжа със сокче... 

. А за смяната на климата и аз съм съгласна. И пак ще отидем в провинцията, само да завърши баткото детската градина и да го запиша на училище.
айде, и като се завърнем Вероничка да е оздравяла

много целувки на мими